Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aagica

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a bejegyzés kilencedik napja alakul, az előző napi katasztrófa és a következő napi katarzis közé beszorult, nem tudtam végigírni azonnal a szombati főpróba után és aztán a szokásos módon megtört a lendület. De azóta is gondolkodom rajta, nem engedtem el. Ez volt az általam idén látott eddigi 164…..
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Azoknak, akik közületek nem beszélik a thai nyelvet elárulom, a Yum Nuea Naam Tok meleg,…..
Itt a talán soha vissza nem térő lehetőség: Panyi Zsuzsi, előző posztunk interjúalanya felajánl a Gyerekszoba blog olvasóinak egy megnyerhető ékszert.Ha szeretnél boldog tulajdonosa lenni egy Zsuzsi által megálmodott gyűrűnek vagy medálnak, , vagy karácsonyra meglepnéd…..
aagica 2008.12.05 16:07:11
A MEI TAI (kiejtése: méjtáj) kínai eredetű babahordozó eszköz. Említettem már a hordozófajtáknál, milyen részekből áll, nézzük most részletesebben: 1. A Mei Tai-nak van egy jellemzően négyszögletes body-ja – persze ez a része sokféle alakot ölthet, csak a kiindulás egy…..