Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Zoltáán

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Magyarország diplomáciai ámokfutásának eszközeivé váltunk" – nyilatkozta egy uniós diplomata, miután Magyarország nem volt hajlandó megszavazni a közös uniós álláspontot a bevándorlás kérdéséről az Arab Ligával tartandó hétfői tárgyalásra. Csak azok számára meglepő, hogy Orbán Viktor kormánya…..
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
Nagy Zoltáán 2018.08.24 16:17:40
@tommybravo: Szlovák nyelv SOHA nem létezett, mit ahogy szlovák nép sem.

1791-ben szerkesztette meg Anton Bernolák az ó-egyházi csehből.

szlovák nép a 19. sz. derekáig - végéig NEM LÉTEZETT.

A ma mesterségesen kreált szlovák nép a Magyar Királyság északi részén (Felvidék) élő vegyes etnikumú északi szlávok: csehek, morvák lengyelek és ruténok keveréke. Akiknek mesterségesen gyártottak nyelvet és kultúrát.
Ezek tények, aki mást mond HAZUDIK.
A nacionalizmus az emberi együttélést különféle normarendszerek révén szabályozó szemléletmódok egyike (ilyenek még többek között a humanizmus, lokálpatriotizmus, liberalizmus és szocializmus), emiatt lehet egy olyan sejtésünk, hogy valószínűleg létezik egy optimálisnak mondható aránya a…..
Tarlós István megint majd egy fakockára vagy a sátán kezére foghatja az egészet. Demszkyt és Hagyót ezért már széttépték volna...
Nagy Zoltáán 2018.06.26 11:58:22
@nu pagagyí: szerintem te egy kicsit eltévedtél a világban:
1. a "fidesz maffia" kb. 10X kevesebbet lop az elmúlt évek balliberális tolvajaihoz képest. Most legalább történnek felújítások, építkezések (igaz sok bennük a korrupció.) A ballibek alatt SEMMI nem történt és MINDENT ellopotak.

2. Az oroszokkal való üzletelés (szinte már) kötelező politikai kavarás. Egyértelmű, hogy le kell őket kenyerezni valamivel, különben 2 perc alatt szétverik a gazdaságunkat (lásd a maszoposok által elkúrált MALÉV oroszok általi tönkretétele, vagy MOL tönkretétele felé tett orosz manőverek (melyekbe bevonták az ÖMV-t is)).
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Nagy Zoltáán 2017.04.02 01:09:27
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Te f@szkalap akkor nem volt bajod a Göncivel, amikor balliberált hazugséggyár volt a TV2? Elmehetsz a hazug pitsádba........
Nagy Zoltáán 2017.04.02 01:11:35
@wolfgabriel: Ezeknek a balos férgeknek mindennek bajuk van ami nem magyarellenes zsidó náci, mint az RTL Klub, meg az ATV.
Nagy Zoltáán 2017.04.02 01:13:33
@Mercel: Miért te pöcsarcú? Gönci egy szimpla bemondó. Akkor nem volt vele bajod amikor a balos-zsidók hazugságait szajkózta?
Számos előítélettel érkeztem meg az azeri fővárosba, de egy olyan modern, igényes, látványosan fejlődő, de mégis mértéktartó városban találtam magam, hogy ezeket hamar végleg elfelejtettem. Ilham Aliyev államelnök apukájának, Heydar Aliyevnek, az azeri SZSZK egykori pártfőtitkárának 2006-os halála…..
Nagy Zoltáán 2017.03.07 03:17:09
@Nico 1: Te hülye vagy? És miért csináltak volna hülyét a magyar külpolitikából?

ostoba kis véglény vagy...
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
A Fővárosi Közgyűlés - szerda délután négy órától - ingyenessé tette a tömegközlekedést azoknak az autósoknak, akik a mostani szmogriadó idején nem használhatják járművüket a kedvezőtlen környezetvédelmi besorolás miatt. Persze, csak a forgalmi engedély felmutatása mellett. Két napja Tarlós szerint…..
Nagy Zoltáán 2017.01.26 12:30:48
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

"A 15%-a fűtésből. A háromnegyede közlekedésből." Miért hazudsz? Olvasd végig a környezetvédelmi hatóságok, ill. szervezetek elemzéseit. Pont fordított a helyzet a 3/4-ét a helytelen fűtés okozza csak a többit az egész közlekedés!

(Ráadásul a közlekedésen belül pont a BKK buszai a legnagyobb korom kibocsájtók, aztán a dízel járművek (az újak is!). A kitiltott benzines autók több, mint 2/3-a kevesebb szennyezőanyagot bocsájt ki, mint egy új dízel.....)
Igaz ugyan, hogy Magyarország nem köztársaság többé, de van egy köztársasági elnöke. A díszlethivatal élére díszletember kellene, aki tud mosolyogni és Orbán Viktor megbízik benne. Ilyen sajnos nincs. Így a miniszterelnök választott: továbbra is egy mogorva, bajuszos horgász lesz a köztársaság…..
Egyáltalán nem új keletű a keleti nyitás és annak megideologizálása a magyar közéletben: a turanizmus eszméje két évszázada foglalkoztatja a hon nagyobb és kisebb elméit. Ablonczy Balázs most kötetet szentelt a turanizmus kutatásának. Keletre, magyar! címmel jelent meg Ablonczy Balázs történész, az…..
Nagy Zoltáán 2016.12.17 13:35:32
@Sir Galád: Ja, és az örmény haverjaid, hogy vannak, akik lemészárolták a Khojaly mészárlásban az "azeri baltás" családját? Minden érmének 2 oldala van, de te ezt nem látod, mert valószínűleg egy beszűkült tudatú agymosott emberke vagy.
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
A világ legrémisztőbb épületeiről készült listáról szemezgettünk. A rövid bemutatást kiegészítettük egy kis irodalmi és filmes illusztrációval is. Sőt, újraindítjuk a szavazást!..
Nagy Zoltáán 2016.08.31 11:54:05
@Magánvéleményem: szerintem, te vagy perverz, ha ekkora baromságok jutnak eszedbe erről a templomról. A Makovecz templom gyönyörű.
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
A 24.hu szúrta ki, hogy a mai Híradóban, Fókuszban és az időjárás-jelentésben is illuminátus kéztartással köszöntek el az RTL tévései, ami ugye vagy TÖK VÉLETLEN, vagy ótvaros nagy trollkodás, de a javából, és a legszórakoztatóbb módon. Vagy... ..
Nagy Zoltáán 2016.07.30 01:06:08
@Csapee: Szakma csúcsa a retek klub???? Te berúgtál, az RTL-nél aljasabban hazudozó, ostoba bulvár TV nincs a földön. IQ 0-ás ostobáknak való........
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
Nagy Zoltáán 2016.06.28 20:05:32
@megamedve: Te ennyire ostoba vagy, szerencsétlen nyomikám? Horn és az MSZP halálba lopta magát, ők adták el Magyarországot, kiárusítottak MINDENT, a többit meg az elvtársak ellopták. Ekkor gazdagodott meg a gyurcsótány klán is. Húzzál már a pics@ba az aljas hazudozásoddal.......
Nagy Zoltáán 2016.06.29 11:49:41
@MR2 Sándor: Anyádnak hazudozz te proli véglény. Hornnak pl. ultraluxus villája volt, öve volt a rendszerváltás utáni első nagy ingatlanpanama, amikor megszerezte (ellopta) a ma kb. 4-500 milliót (a hülye fejed miatt kiírom:) FÉLMILLIÁRDOT érő villáját.....

Csak egy kis rövid ízelítő a tömeggyilkos törpe haverod lopásaiból:

"A rendszerváltás utáni vadkapitalista időszak első igazi ingatlanügye azonban Horn Gyula nevéhez fűződik. A korábbi miniszterelnök villáját már 1996-ban 100-120 millió forintra becsülték. A III. kerület, Remetehegyi út 178. szám alatti telekhez kedvezményes áron - az akkor még állami tulajdonban lévő Postabank leánycégén keresztül - jutott a kormányfő. Csupán a telek forgalmi értékét 20 millió forintra taksálták hét éve. A közel 500 négyzetméteres, úszómedencés villa kivitelezését a Dom Rt. vállalta magára. "Pazar a terméskő támfal, a rajta emelkedő oszlopok, a közéjük szorított kerítés csakúgy, mint a ház udvarán az enyhe ívű kanyarral épített autóforduló""..........tovább is van, de azt hiszem felesleges folytatnom, ebből is tanulsz te igaztalanul vádaskodó elvakult korcs....
Valamit valamiért. Ha az angolok így döntöttek, akkor menniük kell. Ami történt legyen figyelmeztetés Európa hazardőreinek, populistáinak és nemzetvesztőinek. Elsősorban Orbán Viktornak. Idevezet a hitványságuk: erősödő orosz befolyás, területi igények, zuhanő tőzsdei és valutaárfolyamok. Nem a…..
“Török pénzen, török megrendelésre, a török dicsőségre minaretet terveznek építeni Szigetváron, merthogy a régi romjai sértené a török vendégek érzékenységét. ... És Zrínyi emléke? Az utolsó 800 magyar és horvát keresztény lemészárolt emléke? Ők, tisztelt uraim, pont azért védték és védenék ma is…..
Nagy Zoltáán 2016.02.04 11:59:08
Ez a cikk több helyen pontatlan és ökörségeket állít. Csak mellékesen ne emlegessük (az amúgy általam kedvelt) Zárug Péter Farkast, mert Ő örmény, ezáltal torzított véleményt a törökökről…. Ezt a cikket nem írhatta történész, mert majdnem minden állítása tényferdítés. A cikk a Hetek zsidó folyóiratban jelent meg, ordenáré hazugság az egész, totálisan az 400 évvel ezelőtti Habsburg –Fugger propagandát írja le.

A tények:

1. A mohácsi csatában messze nem az egész magyar haderő veszett el. SŐT. Csak a Magyarországi sereg 1/3-a semmisült meg. A 2/3 teljesen épen maradt: A báni és az erdélyi vajda serege. Mohács után a legálisan választott magyar király I. Szapolyai János szövetséget kötött Szulejmánnal, aki ezt erősen be is tartotta: A Habsbirgok támadták meg és foglalták el először Budát 1527-ben. Nagy Szulejmán visszafoglalta a törökjeivel, majd visszaadta Szapolyainak, és KIVONULT(!!!) Az országból. Ez 3X esett meg 1526 és 1541 között! Végül 1541-ben Szapolyai hintapolitikája miatt tartotta meg Budát, hiszen ekkor is a Habsburgokat verte el alóla, hiszen éppen a magyar királyt mentette fel a Habsburg ostrom alól!!!! Igaz ezután már elvette Budát így hazánk 3 részre szakadt.

2. pont teljes hazugság. A török korszakban (főleg Szulejmán alatt!!) minimális volt a lakosság pusztulása. Mint említettem 1526 és 1541 között a magyarok szövetségesei voltak és harcoltak (sokszor helyettünk) a Habsburg inváziós csapatokkal szemben! Majd komoly népességvesztés hazánkat a 15 éves háború alatt érte (de ez már 30 évvel Szulejmán halála után volt), és a 1686-ban meginduló Habsburg-koalíciós háború alatt, amikor a törököket kiszorító nyugati koalíció föld színével tette egyenlővé az országunkat. Teljes hazugság, hogy fő életcélja „Magyarország leigázása” lett volna. Éppen ellenkezőleg, folyamatosan szövetségi ajánlatokat tett a Habsburgok ellen, hiszen a tényleges életcélja Bécs elfoglalása volt, amivel térdre kényszeríthette volna a Habsburg világbirodalmat. A hadviselésről, minden háborúban kegyetlenkednek, ebben élenjártak a Habsburg zsoldosok, akik kb 5x annyit gyilkoltak és fosztogattak mint a törökök, ráadásul a magyar végvári katonaság, később a hajdúk ugyanúgy rabolták és fosztogatták saját hazájuk parasztságát, ugyanis éheztek, mivel nem kaptak szemernyi ellátmányt sem Bécsből….

3. Túlzás a korszakban is voltak nagy mesemondók, mint manapság a fő média guruk. 1530-ban a törökök NEM harcoltak a magyarok ellen. Sokszor volt később betörés és fosztogatás, de azt nem a reguláris török hadsereg követte el, hanem a balkáni rácok és albánok, akik a „harácsolást” is folytatták.

4. A „szultáni iratokban” (na azért ilyet mutasson már a cikk szerzője (sic!)), szóval a törökök minden keresztényt – hitetlen kutyának hívtak. Ellenben Szulejmán a magyarokat a legbátrabb katonáknak tartotta, és ezt számos irat bizonyítja.

Tovább nem folytatom az írás kritizálását, mert minden sora egy ostoba propaganda - fércmű, melynek szemernyi köze sincs a történelmi tényekhez. Csak 1-2 gondolat a 7. pont városokról szóló agymenéséhez: ebben a korszakban születtek a gazdag mezővárosok, élükön a törökhűbéres Kecskeméttel…….9. ponthoz 1541-es Buda ostromakor (a Habsburgok ostromolták a magyar királyi csapatokat!) a törökök mentették fel János Zsigmondot a Habsburgoktól, majd elfogták a Habsburgokkal tárgyaló és megegyezni akaró (tehát a szövetségi rendszer szerint áruló) magyar urakat…..

Ez a cikk egy undorító balliberális (cionista?) tényferdítés.
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
Nagy Zoltáán 2015.12.19 01:06:36
@Transylvanianmixedgrill: Ja, de legalább nem jönnek vissza a szemkilövető gyurcsány és haverjai, akik VALÓBAN mindent elloptak ebből az országból. Amúgy meg ha nem lennél agyhalott, észrevehetted volna, hogy az Ákos érdektelen interjúját a te nyomi balliberós médiád fújta fel, majd erre tett még rá egy lapáttal a liberálterrorista Telekom. A fidesz meg jól lecsapta a magsaslabdát. amivel újabb 2-3%-nyi szavazatot nyert...... Ennyi.
Nagy Zoltáán 2015.12.19 01:12:20
@kommentelő123: Húzz el, minél gyorsabban húzzatok el innen álliberálisok! Akkor magatokkal viszitek a szarszagot is!
Nagy Zoltáán 2015.12.19 01:21:24
@Egyallampolgar: Te tévedtél el. Ez a műbalhé arról szól, hogy az vélemlnyterrorista álliberális tahók megint belekötöttek egy fél mondatért egy nyiltan kormányközeli zenészbe, majd a főtolvaj Telekom eurófeminista-trendi homokozós megmondóemberei visszavonták a támogatásukat a zenésztől. Attól a zenésztől, aki hasonló értékrendet vall, mint a kormány, és ezt az embert megvédték. Attól a mulkulti cégtől aki nyíltan sérti a mai Magyarországon a „konzervatív” értékeket, amelyek a választási eredmények szerint enyhénszólva is többségben vannak.
A TEK rendszeresen hülyét csinál magából. Éppen ezért nem véletlen, hogy sorozatos bénázásaik az internet népét újra meg újra megihletik. A napokban például mindenki azon röhög, hogy a TEK történelemkedvelő felvidéki fiatalokat hitt potenciális dzsihádistáknak: TEK…..
Nagy Zoltáán 2015.11.29 23:31:16
@anyadmajma: "Addig jó nektek, amíg nekünk megvan a humorérzékünk. Utána pusztultok mind, m int ahogy ez már párszor megesett a történelemben." Ki az a nekünk? Te senkiházi hazátlan kis pöcs. Nektek Kun(kohn) Béla kommunista magyarellenes mocskos kis ivadékainak. Na húzzál el a hazánkból te féreg! Takarodj haza, aztán majd a palesztinokkal játszd le a meccset, te komcsi kis homár.
Nagy Zoltáán 2015.11.29 23:40:16
@Egyallampolgar: Te meg csak a balos sz@r hírforrásokat olvasod. A srácok elleni TEK-es akció tényleg melléfogás - de érthető Párizs után.... Azonban ezzel egy napon a két öreg elmebeteg gyilkolásra kész ÁVH-s lekapcsolása, már jogos volt. Erről miért nem irkáltok? Ezek a kis humorosnak készült alkotások meg szánalmasak mint a Hócipő, meg a Saskabaré. Agyatlan balos álhumor.
Nagy Zoltáán 2015.11.29 23:44:21
@Zoltán Papp: Lehet a TEK némely fogásán röhögni. Viszont az tény, hogy szinte az összes nemzetközi kommandósversenyt rendre a magyar terrorelhárítók nyerik. Ja, tényleg bénák, mi? Gyurcsótány rogamdroidjai a Készenléti Pöcsök nem voltak bénák mi?