Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabbye

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit New Yorkban kerestem, azt meglepetésemre Londonban találtam meg. A biciklis futárkodás őshazájában, a városi biciklizés divatteremtő fővárosában ugyanis rengeteg, de nem annyira menő biciklist láttam. Londonról viszont kiderült, hogy csendben szofisztikált és magas szintű…..
  Azzal kezdem, hogy nem vagyunk normálisak. Legalábbis én nem.  Az első hibát akkor követtük el, amikor a lányaim tanszereinek még hiányzó részét a Tesco-ból kívántuk beszerezni. A másodikat pedig amikor én nem mentem velük. A lányok addig sétálgattak,…..
Levélírónk megtalálta a város legpofátlanabb BKV-s alkalmazottját. A pénztáros az apróhiányra hivatkozva gépi kávéra gyűjt a visszajáróból, mert saját bevallása szerint csóró és pont jól jön az a 60 Ft. Az ügyfélszolgálatnak írt reklamáció következik. Tisztelt BKV!…..
Belsőség Vajon melyik lehet 2008.07.30 18:02:00
  az az autó, aminek az átvételekor a következő beszélgetés zajlott le? Szereplők: műszaki kolléga, másik kolléga, az autó, én. Reggel 10 óra. Begördül a masina a gyár kapuján, szép fekete, prémium. Gyorsan elvégezzük a papírmunkát, kászálódok be a kocsiba…..
Épp mire jelezte az előző posztban bepartizánkodó Gábor, addigra a FigyelőNet is kiszúrta, hogy a CNN ma reggel (magyar idő szerint) olyan tudósítást adott le a tegnapi belgrádi zavargásokról, amelyet konkrétan egy Andrássy úti, budapesti ultratüntetés képsorai nyitnak és…..
Arról beszélünk sokszor, hogy milyen jó lenne, ha ez vagy az az állomás kultúráltabb lenne. De mi a helyzet a kis pályaudvarokkal? Oda már valahogy nem jut pénz. Persze az ottani utasok is kifizetik azt a pénzt, amit mások. Most akkor hogy is van ez? Miért van az, hogy egyre több…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Gabbye 2008.07.11 11:58:32
autózz! Nesze neked autópálya 2008.07.04 13:22:00
Levélírónk J, azt sérelmezi levelében, hogy miért kell teletűzdelni indokolatlanul korlátozó táblákkal egy autópályát. Lehet-e úgy trükközni, hogy az emberek mindenképp belefussanak a gyorshajtás bűnébe? Az objektív felelősség rémétől vezérelve veszélyes szituációkba…..
BKV-Figyelő „Te csicskag*ci” 2008.06.27 09:09:00
Már megijedtem, hogy az orrbetöréses eset óta a BKV gatyába rázta a DI-SEC őreit, mert sokkal kevesebb levelet kapok ebben a témában. Változás lehet hogy van, de még mindig vannak, akik inzultálhatják az utasokat:Tisztelt BKV-figyelő! Nemrég történt, hogy elmentem néhány…..
Némi de nem túl erőszakos unszolásra addig csavartam a szólistát, míg PDF nem lett belőle. Úgy kell, hogy megfogod a szöveg PDF nélküli végét és hirtelen megrántod a másik irányba. A leggyakoribb helyesírási hibák PDF-ben Nem mellesleg az elmúlt hónapban remek német…..
Gabbye 2008.06.11 22:11:48
Kereskedelmi, hirdetői szempontból alig érdekes a magyar társadalom azon negyede-ötöde, amelyet a digitális földfelszíni televíziózás elér majd - mondta Róbert Ákos, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese kedden, a tihanyi Media Hungary konferencián. Mindez azt jelenti, hogy csak a…..
Koprodukcióban mától fixen ezen az oldalon elérhetővé teszünk szerzőtársammal egy szólistát, azaz szavak listáját, amelyekkel lépten-nyomon összefutunk, és talán segítség lehet másoknak, a blog olvasóinak és a Google bátor használóinak egyaránt. Rejtélyes szerzőtársam…..
Így a negyven felé közeledve csak a legritkább esetben tévedünk át a VivaTV műsorára, egyrészt azért, mert a Motörhead-klipgyűjteményük meglehetősen szegényes, illetve tavaly, a Kamera Hungária zsűritagjaként végig kellett szenvednünk hat-hat Randizóna és Shibuya című…..
Gabbye 2008.04.08 16:23:14
comment:com Baló nem érti 2008.03.09 19:32:00
Mostanra sikerült előszedni a miniszterelnöki beszédet, és nem a némafilmes verziót Chaplin korából, hanem a rendeset, de előtte Baló György majdnem vértolulást kapott, mert Süveges Gergő nem tudott neki 19:25-kor adatokat mutatni. Nem hát, mondta is szegény, hogy "0,6%-kos…..