Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cadmas

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon a 17-20 és 23 mikron vastag fólia a "nyerő". Sokan nehezebb papírcsévén adnak jóval kevesebbet, míg mások vastagabb fóliával trükköznek, de egészen elmehetünk a hulladékanyag, ragasztó és más "segédanyagok" belegyártásáig. A végeredmény az esetenként…..
Amennyiben oldalunkon keres, azt jelenti, hogy ragasztószalagra van szüksége, erre a célra pedig Mi magunk, a Cadmas nyújtunk széleskörű választékot, méret, anyag, valamint gyártó alapján is katalogizálva a kínálatunkat. Mondanunk sem kell, a kétoldalú ragasztó talán leginkább…..
Csomagolóanyagok saját raktárról! Csomagolóanyagot keres? Kis vagy nagy tételben? Már csak egy utolsó simításra van szüksége ahhoz, hogy termékei könnyen szállíthatóak, jól tárolhatóak, szennyeződéstől, sérüléstől védettek legyenek? Nálunk mindent megtalál ehhez,…..
A minden tekintetben megfelelő csomagolóanyag megtalálása nem olyan egyszerű feladat. Nem érdemes elkapkodnia a döntést, mivel elhatározása befolyásolhatja a biztonságát, munkavégzésének eredményességét, tevékenységének sikerességét. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott…..
Amikor az egyszerű boríték szóba sem jöhet, de a légpárnás sem megfelelő mert merev és biztonságos tartás kell. Könyv, fénykép, festmény, oklevél és akár üveg tárgyak szállításához is segítségünkre lehet. Erős, mikrohullám kartonból készül és behajtható éleivel…..
Ma már minden termékre kerülnek cimkék. Gyári szám, gyártási idő, szavatossági idő vagy akár sorszám, QR vagy vonalkód, de lehet hogy összetevők vagy egyéb szöveg is megjelenik. Sok helyen a futószalagon nyomtatják vagy ragasztják fel papírcimkével. Nálunk a beérkező kartonokat kell ellátni…..
A ragasztópisztoly lelke a ragasztórúd. Ez az eszköz túlmutat a tubusos ragasztók használatán, melyek soha nem kínálnak olyan fokú minőséget, és megbízhatóságot, mint a csőre töltött variánsok. Az alkalmazása roppant egyszerű: a szerszám egyik végén a ragasztórúd jut…..
  A sztreccsfólia raklapos, és gyűjtő áruk rögzítésére, védelmére használható. Áruházunkban széles választék várja, megannyi opcióval, paraméterrel, azért hogy valóban azt a terméket, típust tudja kiválasztani, mely igényeihez, elvárásaihoz tökéletesen passzol.…..
  A kordonszalag a legtöbb ember számára a különböző építkezésekről, vagy éppen tömegeket megmozgató rendezvényekről ismerős. Az elkülönítésre szolgáló szalag a legtöbbször a fenti példákban jut főszerephez, pedig valójában roppant praktikus kellékről van szó, mely…..
A habfólia pozitívumait napestig lehetne sorolni. A tökéletesen párnázott anyag maximális védelmet biztosít a váratlan meglepetésekkel szemben. De mégis melyek a legvonzóbb jellemvonásai? A becsomagolni kívánt terméket eredményesen védi a sérülésektől, zúzódásoktól, azaz…..
sztreccsfolia.hu Másoktól tanulni nem szégyen. Okos a más kárán tanul. Jó pap holtig... Lózungok vagy van bennük igazság? Ha elolvasod a sztreccsfolia.hu cikkeit a végén eldöntheted!..
érdeklődni: cadmas.hu..
A kétoldalú ragasztószalag nem csak a csomagolástechnika világában játszik főszerepet. Mindazok, akik egy kicsit is jártasak a barkácsolás területén tudják, hogy milyen hasznos segítséget nyújthat egy, mind a két oldalán ragadó felülettel ellátott ragasztó. A szalag formátum könnyűvé, egyszerűvé…..
A csomagolástechnika ugrásszerű fejlődését ön is nyomon követheti, akár kínálatunk végig böngészésével, hiszen manapság már önmagában a minőség nem elegendő tény ahhoz, hogy kiváló jellemvonású termékről beszéljünk. De akkor mégis mi a tökéletesség kulcsa?…..
A ragasztószalagokat egyetlen egy okból nehéz, sőt majdnem lehetetlen kategóriákba sorolni, mivel rengeteg fajta létezik a piacon. Olyannyira sok, hogy kínálatunkban sem tudjuk a teljes palettát felsorakoztatni, annak ellenére, hogy folyamatosan a spektrum tágításán dolgozunk. A…..
A pántszalagok világa széles perspektívát kínál önnek, ha rögzítésről van szó. A megannyi variáns közül érdemes azt a típust előnyben részesítenie, mely a leginkább idomul elvárásaihoz, igényeihez. Nyilvánvalóan más technológiát igényel a nem fix pántolás, szabálytalan rakományok rögzítése, mint…..
A hosszan tartó hideg és a letaposott hó mindenhol jégbordákat hagyott. Nincs olyan nap, hogy meg ne csúsznék valahol. Az elmúlt héten tudatosan kezdtem csúszkálni és próbálgattam a cipőimet az apró bordástól egészen a túrabakancsig és hótaposóig. Sajnos mind megbuktak a teszten, azaz minddel…..
Rohanó világban élünk családi és társasági életet. Mindegy, hogy mi megyünk vendégségbe vagy hozzánk jönnek mások, de sokszor elfelejtjük levenni a cipőt vagy kellemetlen erre megkérni a vendéget. Az eredmény por és piszok, rosszabb esetben jópár sáros lábnyom marad a parkettán vagy szőnyegen. Annak…..
Merő hiúság, hogy ki mennyire tiszta, milyen sokat mos vagy takarít, miközben evés vagy akár tisztálkodás közben is kézbe veszi a telefonját. Menj sorra egy napodon és gondolj vissza mit fogtál meg, ki után és kivel fogtál kezet. A telefonod, a kilincs, az autókormány vagy a busz kapaszkodó méltán…..
- Mit csinál a zsákos ember? Hogy kerül zsákba macska? Keresi a zsák a foltját? Merre jár most Zsákos Frodó? - Na ezekre a kérdésekre itt biztosan nem kapsz választ! A zsákokról viszont hétköznapi ismeretekkel gyarapodhatsz, így akár otthon, kertben, akár a munkahelyen megérted ha valami nem működik…..
Sokan szeretnek barkácsolni egyszerűen a kétkezi munka öröméért vagy csak mert meg tudja csinálni és ezért nem szeretne mestert hívni. Persze lehet hogy nincs is keret a mestermunkára. Nyár van. Ilyenkor vesszük az anyagokat és célszerszámokat és már folyik is a munka. Meg a festék és rácsorog a…..
Asztali tixo tépő Amikor ajándékot csomagolsz, biztosan bosszankodtál már, hogy a szépen ráhajtogatott díszcsomagoló fülek leragasztásához végül nincs elég kezed. Egyik kézzel tartod a füleket, míg a másikkal ragasztószalagot tépnél, viszont jön a tartója is és…..
Mi alapján vásárolunk olyan terméket, mely sem márkában, sem minőségben nem adhatna különbséget? Jellemzően ár alapján! Ha a beszerzés eredményességében csak a termékár a meghatározó és nincs kellő alaposság a termékparaméterek megismerésében, akkor szinte biztos hogy sok helyen többe kerül a leves,…..
Honlapunk mára teljesen megújult, de persze sokminden átalakult körülöttünk is. Igyekeztünk a szakmai és webáruház jelleg ötvözésével egy a tevékenységünket kifejező, az eddigi bizalmat megtartó és erősítő honlap megjelenést elérni. A termékek és információk feltöltése véget nem érő folyamatnak…..
Fogd a pénz ésmáris rajtad van számtalan baktérium, fonálféreg vagy bélféreg pete és nem is sejted, nem akarod tudni, hogy az emberek hol tartják még az ideiglenesen náluk állomásozó aprót vagy papír pénzt. Merthogy nem csupán pénztárcában, nemcsak a zsebükben és nem csak mostott kézzel…..