Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idegen lény

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a poszttal egy minisorozatot indítunk útjára. Minden epizódban egy-egy ikonikus alak fog magáról monologizálni, ezáltal kiélve leplezhetetlen közléskényszerét. Node akkor kezdjük is: Nos kedveskéim! Tehát a nevem silex [ejtsd:Kő] és most elég sok dolog forog a fejemben.…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Örömbódottád állt virtuális házunkhoz! Kaptunk egy telefonhívást, hogy szerda délután minden körülmények közt legyünk ott a Millenáris Fogadóban, mer'hogy a Fringe Fesztivál eredményhirdetése lesz. Namost Mi, tényleg ott voltunk! Csöndesen ücsörögtünk, Műmenyét éppen…..
Madagaszkár messze van Abilitás 2008.04.08 14:00:00
Nincs sok időm. De rátok van. Kéretik megfejteni, miért releváns a cím. Alant Juditunk fotói találhatóak. Már délelőtt 10-kor képes volt velünk együtt a Nyugati téren tartózkodni, mikor mindenki más még a tegnap estét piheni ki... Köszönjük neki nagyon szépen ezt!…..
Itt jön az, hogy mi is ez. Mert úgy illik. Szóval van ez a zenekar. Madagaszkár messze van. Meg van ez a maki. Vilmos. Előreláthatóan mindig egyre többet és többet lehet majd ezekről megtudni, ahogy az idő halad előre. Persze ehhez bizonyos feltételeknek teljesülnie kell. Például…..
Idegen lény 2008.03.09 22:21:04
Szevasztok! Végre valahára sikerült letöltenem a demót, persze csak a zipet. A CsőGörénynek meg Vilmosnak (haha) ígértem ebolát. Ráleltem egy jólfejlett példányra: www.giantmicrobes.com/us/products/ebola.html Remélem, (nem) vírus. Lélekben már erősen gyúrunk a Fringe-re. Meg kéne nyerjétek a fődíjat, amiből meghálálhatnátok mindazt a sok szeretetet, törődést, mitöbb feltétlen rajongást, amit irántatok táplálunk. Mondjuk, az nem lesz elég, dolgozni is kéne valami tisztességes munkát. Kérünk számszövegeket a blogra, máskülönben kénytelenek lennénk hallgatni a számokat, ha meg akarnánk tanulni őket. Technikai kérdések: Mi az a BR? Mindenesetre kikapcsoltam. Még a végén megharap valakit. Hova kattintva lehet megrendelni a zenekaroslogós bébidollt? Most pedig mindjárt a Komment küldése gombra kattintok, és kíváncsian várom, amit ígértél, kedves Rendszergazda Úr, hogy azonnyomban megjelenek alfanumerikusan a képernyőn. 845734369 Legkésőbb a Rézmálban találkozunk! Csáó
Idegen lény 2008.04.10 18:43:46
Íme a zenei örömök első forrása. Munkásságunk ezen korai szakaszának lenyomata. A felvétel, ami rengeteg dolgot megváltoztatott. Vilmos színrelépése. Hümér végleges eltünése.És hogy mit tehetsz vele? Letöltheted az egész pakkot egyben. Vagy meghallgadhatod…..
És akkor eljött az a szent pillanat, amikor egy újabb - persze értelmezés kérdése, nyilvánvalóan régebbi - álmotok teljesül be azáltal, hogy ide kihelyezzük első képszériánkat. Csodáljátok meg, élvezzétek. És akkor ide kapcsolódik az, hogy ha esetleg neadjisten. Szóval ha…..
Mélyreható irodalmi estjeink hajnalán közös déli harangozásra hívunk titeket a Rézmál kávézóba (II. ker., Marczibányi tér 5/a), hogy nyolctól velünk együtt élvezzétek a sör ízét, nomeg ahogy a zene simogatja dobhártyáitokat. Ennek jegyében tart velünk a Magic Mosquitoz is,…..
Idegen lény 2008.04.10 18:41:44
Most kivételesen intellektuálisan sokatmondó koncertre invitálunk titeket, melyet a Fringe Fesztivál kereteinek bugyraiban fogunk megtartani. Lesz mindenféle mélyenszántás, meg valamiféle tanulságot is levonunk majd a végén. Mert ez egy olyan alkalom. Nem lehet mindig ész nélkül.…..
Idegen lény 2008.04.10 18:40:27
Íme az aktuális lehetőség a nosztalgiára. Vagy a szívfájlalásra, ha nem jöttél. Egy emberes adag arcpirítóan szexi fotó az arcpirítóan szexi zenekarról, amint épp szolidan pornográf dalokat ad elő a nagyközönség számára. Ha esetleg neked is lenne hasonlóan izgató képed,…..
És aki ezt a perverz-bugyuta szóviccet ennél konkrétabban elsüti, az meg is érdemli. Node a lényeg: Ha igazi einsteni* sztereoélményre vagy kiváncsi, akkor a fringes koncert mellé gyere el vasárnap délelőtt 11-re a Nyugati térre is. Ki tudja, hátha ott játszunk? Najó, mi tudjuk:…..
Idegen lény 2008.03.28 19:18:19
A képlet egyszerű:
A Nagyreményű Zenekar Kétes Haknira bólint rá a Jelentős Tehetségkutató napján.
A Kétes Hakni hevében az énekes megfeletkezik Nagyreményű mivoltáról, stagedivingot követ el a Közönség ellen, csakhogy a Közönség nincs jelen - Jelentős Tehetségkutató hivatott toborozni azt-, kronologikus anomália következtében nem is lehet, így nyakát szegi. A Gitárost elgázolja a Villamos. Mint közismert, a Villamos közelében ez a leggyakoribb halálozási ok. A mentőkre várva a lelkileg összezuhant villamosvezető lány (nincs még 22, lenszőke, tele pénzzel) beleszeret a dobosba, akivel még aznap koraeste világkörüli utazásra indul a Világ körül. A Basszista meg? A Tér sarkában fürkészeknek vegamealt osztogató Krisnatudatúak közé keveredik, velük tart hangos gorangázás közepette. Vagy megeszik a Disznók.
Így aztán marad az Ütős, aki a Jelentős Tehetségkutatón egymaga fantasztikusan játszik, ám ezt senkise (a Zsűri se) érti meg, többtagú Nagyreményű Zenekarra számítva diszkvalifikálják. Így a zenekar elesik az Egymillió Dolláros Fődíjtól.
Minek folytassam, mindenki kivülről fújja.
Az Ütős nemkevés Ősszláv Istenét segítségül hívva 1 év leforgása alatt újraklónozza a Nagyreményű Zenekart, és önhatalmúlag újra benevez a Tehetségkutatóra. Ám az az előző évi Egymillió Dolláros Fődíj következtében csődbemegy. Így a Nagyreményű Zenekar álmainak Rózsaszín Luftballonjai kipukkadnak, feloszlik, a mentálisan segítségre szoruló tagjai az Alkohol Örök Rabságába zuhannak.
Mindig ugyanaz a lemez.
Köszönjük, nem kérünk az effajta Kétes Haknikból!
Idegen lény 2008.04.10 18:39:16
Szóval, hogyan is fejezzem ki magamat... Az úgy történt, hogy nemrég vót a Csepel Művekben a szakszervezeti márctizenöt. Talán idén, hogy a negyvennyócadik. Minden évben leszoktam vót, hogy járok, most is. Ettünk lecsót reggelire és kaptunk Gábor Áron (réz) kisüstijét utána…..
Idegen lény 2008.04.10 18:38:37
Mármost Idegen lény (akitől ezek után elvárom, hogy koncertek alkalmából teli szájjal vonyítson együtt velem jól!) kommentelő személyét a közzel azonosítom a címben. Ugye nem baj? Az ő közkívánatára hát íme a Madagaszkár messze van zenekar dalszövegeinek téikszté…..
Idegen lény 2008.03.11 19:49:07
NEREMÉNYJÁTÉK!!!!

Indul a MadAGasZkár meSszE vaN új, (nem hivatalos)
misSheard lyrics bajnoksága.

A misheard lyricsről bővebben itt:
dosszie.blog.hu/2008/03/07/misheard_lyrics

Óriási nyeremények!

1. díj: ingyenes belépő a Fringe fesztiválra
2. díj: belépő pénzért a MMV marcibányi téri koncertjére
3. díj: belőpő pénzért a Fringe fesztiválra

A zenekar minden jelentkezőnek rendelkezésére bocsátja 3 szabadon félreértelmezhető nótáját. A számok letölthetők (???) innen:
www.messzevan.hu/buvarszezon/buvarszezon.zip

A fantázia szabadon szárnyalhat!

Segítség: a zenekar hivatalos (ámde misheard) szövegei letölthetők innen: www.messzevan.hu/dalszovegek.txt

Jelentkezés:
A pályaműveket bármelyik ingyenes, a látogatók számára regisztrációt nem igénylő videómegosztóra kell felhelyezni (óvatosan, nehogy esetleges hámsérülések keletkezzenek a felhelyezés során), majd commentben belinkelni.

A játékban részt vehet: bárki vagy bármi.
A játékban nem vehet részt: nem bárki és nem bármi.
A játék ideje: amíg a készlet tart.

A nyertesek a nyereményüket átvehetik személyesen, pénzért a koncertek helyszínén.

Jó szórakozást és kellemes pöcsölést kívánok minden indulónak!

Az Idegen lény

hamarosan: Indul az I. Páneurópai NÁKolóverseny és -Fesztivál!!!
Idegen lény 2008.04.10 18:36:14