Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zobor

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
zobor 2020.08.09 11:24:06
@Quercus Maximus: neked se igazán ment át... talán ha a libernyákozáson és gyurcsótányozáson kivül egyebekre is használnád a szellemi kapacitásodat, megértenéd...
zobor 2020.08.09 11:27:15
@MAXVAL bircaman közíró: az index megszűnt. De élhetsz továbbra is tagadásban, ha neked attól jobb lesz. ;)
Amikor két napja kitettem az évtized legjobb játékairól szóló adást, ígértem egy 2019 legjobb játékairól szóló adást is. Mivel holnap már véget ér az év, ideje kitolni ezt is: jöjjenek tehát a 2019-es év legjobb játékai, szigorúan szubjektív toplistáinkban tolmácsolva. És persze, hogy ezúttal is…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
zobor 2020.01.08 21:11:07
Erre gondolok (küldetések alatt, rendőri üldözésnél, repülés közben szólnak általában):

music.apple.com/us/album/music-grand-theft-auto-v-vol/712687020

Rohadt jó zenék vannak benne, Tangerine Dream amúgy is közel áll a zenei ízlésemhez, kicsit olyan Jean Michel Jarre szerű az egész, de modern feldolgozásban. Én ezt szoktam hallgatni sokszor munka közben. Ha épp nem a Checkpointot. ;)
zobor 2020.01.08 21:35:42
@Stöki: "A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!"
zobor 2020.01.08 21:41:16
@Stöki: Well....err...Door hinge?
...No, no...Guess the song's over, then. Okay, back to work.
Amikor év elején felvettünk egy adást Buttinger Gergellyel, homályos ígéretként elhangzott, hogy egyszer majd a legendás Boros-Szikszai művészpárossal is készítünk egy felvételt. Ennek az ígéretnek a felét most betartjuk, új adásunk vendége ugyanis Szikszai Gábor, akivel elég szokatlan helyzetben…..
zobor 2019.10.06 08:47:52
@Bergyilkos Bohoc: ügyes vagy, leülhetsz...
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A Commodore 64 végnapjai itthon elég mozgalmasak voltak, sok játékfejlesztő tette oda magát a kilencvenes évek elején pár emlékezetes játékkal - leginkább kalandjátékokkal. Bár ezek között gyakran említik A Gályát is, alkotója, Olessák Róbert kevésbé ismert itthon, mint mondjuk Rátkai István, pedig…..
zobor 2018.02.10 22:12:03
@alien: átlagos olvasási tempó: 220 szó/perc, átlagos felnőtt beszédtempó: 140 szó/perc. Ezek után biztos el fogod olvasni egy másfél órás műsor leiratát 2 perc alatt. :)
zobor 2018.02.12 21:57:46
@inframazsola: ezzel én is így voltam, míg rá nem találtam a podcast addict nevű appra, próbáld ki, nagyon jó!
zobor 2018.06.02 09:14:01
@Bobby Newmark: A vitát egyrészt te szítod, a labdát meg visszadobnám : az lehet, hogy te nem szereted, de a többségnek itt nincs gondja a podcast formátummal, nem értem, azt várod hogy a kedvedért majd plusz napokat dolgozzanak a srácok, hogy meg legyen írásban is?
Kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, azaz az abszolút főszereplő Rick Grimes a Walking Deadből, jelentette be teljesen biztosként tálalva az információt a Collider - de persze azért benne lehet a pakliban, hogy valójában még meg lehet győzni a színészt egy magasabb gázsival. De ha Lincoln tényleg…..
zobor 2018.05.30 12:50:40
@Füstölt sprotni olajban: igen nézik. sokan. persze ettől még neked nem muszáj...
Hibáink fel- és beismerése valamint az önkritikára való hajlandóság a személyiségfejlődés alapkövei, ezért kár, hogy nem minden embertársunk bír ezekkel a képességekkel. Nem így József, aki egy erőteljes önlemajmozással indítja levelét csak azért, mert nem bontotta ki a futár jelenlétében az átvett…..
zobor 2018.05.29 08:30:39
@mézesmackócskácska: hűtőghépet nem a kiscsomag futár fog szállítani, ott teljesen mások a körülmények, pl. hogy nem kell naponta 100 db hűtőt leszállítania...
zobor 2018.05.29 08:38:23
@Attila F: de bizony a te problémád is, mert ha előtted már aznap csak 10-20 ember eljátszotta ugyanezt, akkor esetleg nem lesz ideje a te csomagodat már kiszállítani, aztán meg azért megy a hőbörgés. A baj veled is az, hogy azt gondolod, rajtad kívül még nem kell 80-100! különböző helyre szállítania a futárnak aznap.
A futárnak az üzletszabályzatban nagyon világosan megfogalmazott kötelezettségei és jogai vannak, általában ez azt jelenti, hogy aláírás, (ha utánvétes akkor + fizetés) előtt nincs csomag átadás, bontogatás!
Aláírtad, kifizetted akkor azt csinálsz amit akarsz, megkérheted a futárt, ha van ideje személyes jelenlétével igazolja a csomagbontást és hogy a tartalom sértetlen, de ebben csak a jószándékára hagyatkozhatsz (ha volt ilyen kérés és volt időm, sokszor megtettem én is).
zobor 2018.05.29 08:41:10
@Attila F: amúgy készülj fel, sokkal rosszabb világ jön, olyan túlterheltség lesz a futárcégeken, hogy örülhetünk ha egyáltalán a szállítási időket valamelyest tartani tudják, nem hogy még "extra" elvárásaink is legyenek. Céges csomagokat adok fel a dpd-vel, a mostani uborkaszezonban is már látom, a másnapi belföldi szállítás is akadozik és hol van még a karácsony!
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Maratoni résszel indul újra február végén a Walking Dead nyolcadik szezonja: az ilyenkor szokásos egy óra helyett ugyanis 82 percesre hízik a premier, tudta meg az Entertainment Weekly. Aki nézi a sorozatot, az sejtheti, hogy mi ennek az oka (SPOILER JÖN): úgy ment el pihenőre a sorozat…..
A tudáshoz vezető út első lépése belátni, mit nem tudunk. Ez lebegett a szemem előtt, amikor Grath felvetette, hogy csináljunk egy adást a Battlefield sorozatról, amiben én nagyjából annyira vagyok jártas, mint a hidegburkolás rejtelmeiben. De hát mikor tartott az vissza bennünket, hogy én nem értek…..
Tattararaaam, eredményhirdetés kövekezik. Múlt héten ugye volt egy Vakondok 4 nyereményjáték, amin erre a kiváló dokumentumfilmre lehetett páros belépőket nyerni. Egy játékcímet lehetett beküldeni, amihez a lenti kép volt a nyom. A hat screenshotrészlet játékainak kezdőbetűit kellett összeszedni,…..
Tudjátok, van ez a Vakondok 4 – Végigjátszás című dokumentumfilm, ami a magyar játákfejl... de hát persze, hogy tudjátok, egy csomó werkfilm volt a blogon, a rendezővel, Matusik Szilárddal pedig hosszan beszélgettünk nagyjából egy éve.   A film elkészült egy ideje, csak Szilárd fesztiváloztatta,…..
Nagy hírem van! A blog egyik régi alapítója, sokáig aktív, aztán illegalitásba vonuló posztolója, Hancu könyvet írt. Illetve nem most írta, hanem régen és apránként, ugyanis a PC Gurunál 15 éve indult és öt évig futott sorozatát rendezte össze egy 216 oldalas ekönyvbe. Annak idején A világ…..
zobor 2017.01.24 17:53:17
@flamer: pdf -> word -> docx -> fenti link -> epub, tökéletesen olvasható végeredménnyel.
A nevedben is (ha már elfelejtetted) szeretném megköszönni a szerző fáradságos, kiváló munkáját! Azt hiszem egy igazán tartalmas, olvasmányos kiadványt sikerült összehoznia, mely minden téma iránt érdeklődőnek kötelező olvasmány! :)
Retro videojátékos podcastünk mostani adásában megint kimozdultunk a komfortzónánkból - ezúttal technikai értelemben is, ugyanis először vettünk fel adást távolról, Skype-on bejelentkező vendéggel. Ha tehát apró hanghibák (pár másodperces visszhangos, iszapos részek, távoli kutyaugatás)…..
zobor 2016.10.01 19:54:57
@Beer Monster: Hogyan tud dőlni valakiből ennyire a rosszindulat hogy ideböfögjön egy ilyen hozzászólást, anélkül hogy az itt bárkit is érdekelne :(
Mélytorok: 1) a hímtag tövig bekapása, a gag-reflex (öklendezés) totális hiánya miatt lehetséges. Kedvelt pornós toposz, Deep Throat címmel egy klasszikus film központi témája is, a főhősnőnek a csiklója a torkában van. 2) Az elnök emberei című filmben szereplő informátor kódneve, aki a…..