Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gertrud

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágó István a nagy „túladagolási” akció után most saját kutatást folytatott. A népszerű tévés minden kétséget kizáróan tudja bizonyítani a homeopátiás gyógyszerek áltudományos voltát! „Azzal érvel a sok homeopata sarlatán, hogy nem placebo, amit…..
Úgy vagyok én a hasbeszélőkkel és kesztyűbábokkal, mint a vakondokkal, jó, van, érdekes, de alapvetően felesleges dolog, ha nem lenne, nem hiányozna az emberiségnek. Ez persze csak egy vélemény, az meg olyan, mint a segglyuk, és mindenkinek van belőle, a lényeg az, hogy a Comedy…..
Csak erős idegzetűeknek ajánlott Jessica Harrison hátborzongató porcelánbaba sorozata. Via..
gertrud 2010.11.09 18:38:14
A helyen, ahol 2001-ig a New York-i Világkereskedelmi Központ állt, az építőmunkások mindig találnak ezt-azt, rendszerint olyan tárgyakat, melyek a kilenc évvel ezelőtti merénylet után maradtak vissza. Az azonban, amely a héten került napvilágra, még a régészek legvadabb…..
gertrud 2010.07.18 14:39:13
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
gertrud 2010.06.11 09:49:52
@hehehehe: már rég a hülyék uralkodnak!
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
gertrud 2010.05.11 18:11:11
@leone007: azért van egy kis különbség a két színész között!!!
konkrétan az, hogy csak az egyik színész :D
Fantasztikus, bár hivatalosan még sem magyar, sem perui kormányzati szinten meg nem erősített hír jelent meg percekkel ezelőtt a világ legnagyobb hírügynökségének, a kínai Cheap-High-Quality World News-nak (CHQWN-nek) a honlapján. Ezek szerint egy csaknem harminc éve eltűntnek…..
gertrud 2010.04.21 11:15:07
Alaktalan zselélény volt az elején, békésen ringatózott az ásványvizes palackban, zöldre festette a vizet, majd felvett egy végtagok nélküli Draskovics Tibor formáját, hogy később darabokra essen. A Tornyospálcai Valami napokig izgalomban tartotta Kelet-Magyarországot, főleg, hogy…..
Nem könnyű a Relay-nek megfelelni, volt már náluk baj a nagy címlettel is, most meg 600 Ft-nyi apró csapta ki a biztosítékot a kedves újságárusoknál. A mai este folyamán történt meg velem, hogy cigarettát szerettem volna vásárolni a Blaha Lujza téri aluljáróban található…..
gertrud 2010.02.26 09:58:12
Vélhetően a pusztító kommentek hatására, egy kissé bepukkadva válaszolt a Godot Kávéház és a Dumaszínház nevében Zoltán, pedig tényleg elég lett volna az első mondtat, amiben elnézést kért. Köszönjük. Valóban nem szerencsés, hogy Dumaszínház műsorunk programjának…..
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
gertrud 2010.02.25 09:52:35
@gande: gondolom a kamera sokkal drágább mint ......
Mivel a közgázon 3 héten belül ma harmadszor is bombariadó volt, ezért még van időm reggel egy posztra, lássuk mit találtam:Újabb kép került ki a külföldi divatblogokra Mihalik Enikőről. A kérdés csak az, hogy ez egy Vogue-nak készült kép, amely nem került be a lapszámba,…..
gertrud 2010.02.24 13:56:20
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
Úgy tűnik, a Quimby tagjai komolyan gondolják azt az ígéretüket, amit még jópár éve tettek. Ekkor ugyanis egy interjúban megkérdezték tőlük, hogy szerintük mi a legnagyobb slágerük: meglepetésre nem az Androidő-t vágták rá a kérdésre, hanem azt mondták, hogy a legnagyobb…..
Hol is kezdjem? Kezdem a jó hírekkel. Voltak kamerák a Wigwamban, tehát érik a DVD. Frenk az elején kicsit ráhangolta az embereket a Depresszóban egy Melankólára, aztán egy Áporodott záporral tisztára mosta a lelkünket.Utána pedig jött az a fajta koncertélmény, ami tökéletesre…..
gertrud 2009.09.23 09:14:05
gertrud 2009.09.23 09:14:46
Divatmotoros Dm dobolni tanul #5 2009.07.31 09:48:00
Az elmúlt hónapban utolért az első hullámvölgy. Szerencsére még nem égtem ki művészileg, csak két apróság hátráltatta kicsit a tanulást. Egyrészt volt egy hét szabadság. Másrészt még előtte körüllengett a Gyula. Az ínhüvelygyula baljós árnya, ami minden…..
Az ingyenes tömegrendezvényeknek van egy olyan sajátossága, hogy nagyon vegyes közönség verődik össze a színpadok előtt. Elég nagy bátorság kell ahhoz, hogy ilyen sokszínű tömegnek játsszon egy zenekar, főleg akkor, ha olyan komplex, hochkunstba hajló, sok síkú mondanivalóval…..
Erre döbbentem rá ma éjjel, Székesfehérvártól nem messze. Történt ugyanis, hogy a napok óta tartó esőzést megunva kora délután motorkerékpárom nyergébe pattantam, hogy a gyorsulás-lassulás-kanyarodás fizikai hatásait élvezve görbítsem mosolyra a számat. A szokásos…..
Újra Gödöllő, Trafó, de most nem ajjajjaj. Elmentem átlagéletkort rontani egy érettségiző osztály bulijába. Legalábbis így tűnt, ha körülnéztem magam körül, de azért voltak rajtam kívül is vének, ketten-hárman legalább... Az előzenekar számomra abszolút pozitív…..
Kiefer, Kiefer, csak nem férsz a bőrödben, bazmeg. A 24 főszereplője ittas randalírozás miatt már lassan többször kerül címlapra, mint Amy Winehouse, pedig az a nő főállásban idióta. Történt ugyanis, hogy valami társasági eseményen, amire Kiefer is hivatalos volt, és ahol…..
Még világosban gyülekezett a rajongótábor Óbudán. A nyugdíjasoktól kezdve, akik széken ültek hátul egészen a négyévesforma raggie-emberkén keresztül a "törzsgárdáig" sokféle ember összejött. Mivel ritka az ilyen korai kezdés, és az átlagosnál…..
Van úgy, hogy elfogynak a jelzős szerkezetek, a hasonlatok szégyenkezve elpirulnak, konganak a szavak az ürességtől és meg sem közelíti a leírás az élményt, amit mesélne az ember. Ez az este ilyen volt Veszprémben, áldott volt mind a százötvenöt perce, malaszttal teljes.Kénytelen…..
Hatkor először megnyomtam a stand-by gombot, aztán meg a kormány jobb szarván a "Start" gombot, mert ebben a csodás napsütésben vétek lett volna a monitor előtt sóhajtozni, irány inkább a lepencei "szerpentin"...Most már sokkal jobban virgonckodtam, mint a…..
Divatmotoros Quimbyről Brüsszelbe 2009.04.01 21:37:00
Az utolsó pillanatban, edzés közben egy barátomtól tudtam meg, hogy ezen a héten zajlik az Elte kollégiumi rendezvénye, ahol kedden a Quimby lép fel. Nosza, ott a helyem, elvégre Gödöllőn is jó volt. A tizenegyre meghirdetett kezdés nem ígért sok jót, mivel a másnap reggeli…..
Sajátos hangvételű próbatermi kalauz, vagy valami olyasmi következik most a basszusgitáros tollából, nyilván első rész, mert tudjátok, mi finoman, lassan adjuk elő a dolgokat és nem csak úgy, durrbele.Először Pécs-Patacson, a Kispál és a Borz próbatermében kezdtünk…..