Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuwert

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy egy szedett-vetett német televízió, fene tudja milyen sötét erők megbízásából, a magyarországi szociális feszültségekről - és kapcsolt árucikként - a szélsőségek megerősödéséről jött riportot forgatni szép hazánkba. El nem tudom képzelni, ki bátorkodott…..
kuwert 2014.04.20 12:27:11
@Jock Ewing:
Mi a baj?
Miért ez az idegesség?
Tudunk segíteni?
Tényleg nem érted, hogy egy problémára nem lehet egy másik probléma fölvetésével válaszolni?
Én nem gondolom ám rólad, hogy egyetértesz ezzel a közmunka-hazugsággal.
Akkor Te se gondold a többiekről, hogy hülyék, csak mert fölhívják a figyelmet valami anomáliára. Még ha az a Te politikai oldalad baromsága is.
Tanuljunk meg ügyekben és nem politikai oldalakban gondolkodni. Ha nem megy, ne beszélgess velünk.
Semmi baj...
Attól mi még nem tartunk Téged hülyének...
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
A népszerű elmélet szerint az emberek a „pénztárcájuk” alapján szavaznak. Szerintem viszont a gyerekeik jövője alapján. Április 8-9: a beiratkozás napja szerte az országban. Ábel fiunk is szeptemberben kezdi az iskolát. Ha kezdi. Mert idén hirtelen több mint 25%-kal több…..
kuwert 2013.04.07 19:23:42
@jet set:
Láttál már iskolát azóta?
Szólt már Neked valaki, hogy 2013-at írunk?
A Te gyerekedet szívesen íratnád 32 fős osztályba...?
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
kuwert 2012.09.03 22:19:59
@Behajtó70: Tehát a következtetésed?
Jól értem, hogy akkor nem is szabad fölháborodnunk semmin?
Ja, ez érdekes, hogy mi minden előbújik belőlünk, ha saját félistenünket akarjuk menteni...

@veracity: Ugyanez. Akkor tehát szabad megölni valakit, mert ugyanahhoz a nemzethez tartozik, mint más gyilkosok.
Ti tényleg csak ebben a kétosztatúságban tudtok gondolkodni?
Akkor mégegyszer:
Attól, hogy elítélünk egy gyilkost, még nem szurkolunk az ellenségeinek. Ez így világos?
Lásd, ha Orbánt bíráljuk, még nem vagyunk gyurcsányisták. Brrrrrr.

Ezt Ti értitek?
Nem egy vágykép, de adatokkal igazolható tény, hogy a politikai bizonytalanok és az új pártok, mozgalmak szimpatizánsai a politikai tér azonos szegletén helyezkednek el. De kik alkotják a politikailag bizonytalan internetezők óriási tömegét? Többek között például a Fidesz…..
kuwert 2012.08.10 12:35:06
@VT22: Magyar társadalom nincs.
online társadalom van.
Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért március 15-i ünnepi tüntetése a Szabad Sajtó útról. Az élő közvetítés rögzített felvétele...
kuwert 2012.03.15 16:20:13
@IGe: Akkor miért nem ovi-t nézed?
Varánusz Ki fizeti a bayerzsoltit? 2012.03.07 13:05:44
 Miután pártunk és kormányunk rácsibészelte nemzeti adóhivatalát a Milla két prominensére, fölmerült a társadalmi igény, hogy akkor tessenek mondani drága békemenetelők, honnan, miből a plakátbőség? A HVG utánaeredt a dolognak, de csak riadt pislogással…..
kuwert 2012.03.07 22:16:30
@Kara kán: Jó kérdés. Tegyük föl. Ki fizeti a varánuszt? De előbb beszéljük meg, ki fizeti a bayerzsótit? Merthogy ezen a felületen ezt tették föl előbb.
Jellemző egyébként ez az óvodás tempó, hogy tudniillik amikor Pistike arra a kérdésre, hogy miért rontotta el a Manyika játékát, azt válaszolja, a Gézuka meg meghúzta a haját! Próbáljatok már egy kicsit kinézni a rácsaitok mögül! Be vagytok zárva politikai elkötelezettségeitek börtönébe, és képtelenek vagytok egy kérdést objektíven megvizsgálni.
Én hajlandó vagyok arra is, hogy előre vegyük a varánusz-kérdést. De ugye akkor válaszolsz arra, hogy ki fizeti a bayerzsótit?
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
Október 23-án bejelentettük, tegnap elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Jelölnéd…..
kuwert 2012.01.01 13:42:53
@Shaq: Te többet teszel ezért, mint schilling?
Nem hallottál arról, hogy ő mit csinál?
És Te?
Zaftos könyvreklámot kanyarított Fiala és Vitray köré a Vasárnapi Blikk: a betelefonálókat rendszeresen kikapcsoló rádiós szerint az ismert tévés még úgy is a Kádár-korszak egyik legismertebb médiasztárja tudott lenni, hogy '56-ban disszidált (csak meggondolta magát…..
 Fidesz –párti beszédet tartott a köztársasági elnök újévkor.Ha az hangsúlyozza, változásra van szükség, s a szocik a béka segge alatt vannak, s a választás a változás eszköze, akkor nem lehet másra gondolni, mint a nyerésre álló jobboldali koalíció…..
Nem tudom, hogy a Frötön által emlegetett jégtömb mennyire volt tömör, mert egy olyan igazi fagyottvíz tégla nagy sebességnél a szélvédőt is simán be tudná verni, a kicsit megolvadt és aztán újrafagyott hó ennél egy fokkal talán jobb, mert ha abból érkezik egy adag az…..
kuwert 2009.12.22 22:20:45
kuwert 2009.12.22 22:21:45
bdk blog archívum 20 év múltán 2009.08.04 18:01:03
Pontosan húsz esztendeje, 1989 augusztusában, annak is az elején készült ez a fotó rólam. A neten találtam (itt), meg is lepett alaposan, nem tudtam a létezéséről, mint ahogy arra sem emlékeztem, egyáltalán fotózott-e valaki akkor és ott, Kecskeméten, a VI. Anyanyelvi…..
Kovács Patrícia (r. Máté Gábor) Zártkörűnek szaglik az előadás, ami az egyik szereplő életéről szól, a nézőtéren pedig zömében volt iskolatársak, családtagok, egykori szeretők és főnökök, mácsaipálok, valamint magukat színházi bennfentesnek érző mezei nézők és bloggerek ülnek. Az én érdeklődésem…..
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
Fenyegetni azok szoktak, akik valamiért idegesek. Morvai Krisztina láthatóan ideges, mostanában naponta újabb fenyegetést ad ki.Nem kell a gyilkos, csirkefogó Bajnai, akinek gyalázatos pénzéhsége miatt kilenc magyar ember lett öngyilkos és félezer magyar család ment tönkre. Amit…..
A Három testőr Afrikában szerintem nincs is ott minden idők tíz legrosszabb magyar filmje között, mert annyira felejthető. Annyi értelme talán volt a forgatásnak, hogy egy rakás magyar színész nyaralhatott egy jót Észak-Afrikában, végül is Kállai Ferenctől, Koncz…..