Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Audry

357 bejegyzést írt és 362 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vérző szívek     Edward        Shiro elkísért a szállodába, ahol Setepet hagytam. Utána visszamentünk a bárba, mert muszáj volt dolgoznia. Csak néhány órára engedték el. Nem örültem neki, hogy ilyesmiből él. Tudtam, hogy csak táncol, hogy nem…..
Audry 2009.07.25 15:19:30
@ayumu: Egyetlen gondolatot fűznék ehhez hozzá. Nem értek veled egyet Bella ügyben, és itt most mindenképpen Judy mellé kell állnom. Ugyanis számomra Bella nagyon is önző karakter a könyvben, nem titok, hogy én pont ezért nem szeretem őt. Nekem az az ember önző, aki azért barátkozik Jabobbal, hogy megcsinálja neki a motorját, hogy láthassa Edwardot, aki csak azért tart a lányokkal, hogy ne egyedül kelljen Port Angelesbe mennie, aki tudomást sem vesz a barátairól, csak mert épp el van keseredve, és utána is csak azért találkozik velük, mert az apja vissza akarja küldeni az anyjához, és akkor arról még nem is beszéltem, hogy ha nincs Edward, jobb híján Jacob is megfelel... Természetesen mindenki másképpen látja a dolgokat, és ez így jó, így természetes, és is csak a saját, személyes véleményemet írom le, amivel sokan nem értenek egyet, de ezt nem is várom el. Nekem Bella karaktere egy percig nem volt szimpatikus, és Isten mentsen attól ,hogy ilyen embereket sodorjon az élet felém. :))))))) Ettől még a könyv jó, én szeretem, de nem is várom el Meyertől, hogy mindent úgy lásson, mint én. Ez az ő gyermeke, így írta meg, és én ettől függetlenül is élvezetesnek tartom a könyvet. :D És számomra az nem mentség Bella számára, hogy feladott mindent a szerelemért. Mert önmagáért adott fel mindent. Nem másokért. Edward sokkal önzetlenebb a New Moon-ban, mert ő a szerelmet adta fel azért, hogy megvédje Bellát. Na ez az önzetlenség, lemondani a saját boldogságodról, azért, akit szeretsz. Az más kérdés, hogy rossz döntést hozott. Bella azonban csak önmagáért tette, amit tett. Mert tudta, hogy Edward boldoggá teszi. Szóval számomra semmi nagy dolgot nem tett. De hangsúlyozom, ez az én véleményem, és megértem azokat, akik nem értenek egyet velem. Nem is kell, hogy egyformán lássuk a dolgokat, hiszen pont az a jó egy történetben, hogy mindenki mást lát a sorok mögött. :DDD
@Danielle : Hát Shiro tényleg dögös, az én képzeletemben is. :)
@Dydus: Nos, nem lep meg a véleményed, de csak egyet tudom mondani erre. Mi értelme van annak, ha mindenki leírja ugyanazt? Kb ezer olyat történet van a neten, ahol a végén Ed és Bella összejön. Baromi nagy kreativitás kell ahhoz, hogy leírjam én is ugyanazt, amit előttem ezren. És mi értelme van ficet olvasni, ha mindenhol ugyanaz a vége? Én nem vagyok Meyer, és nem akarom őt utánozni. És nem is fogom, mert arra bárki képes. De természetesen szíved joga így érezni, és biztos, hogy nem vagy ezzel egyedül. :D De ez nem a Twilight, és nem Meyer története, tehát nem is kell úgy megírni, mintha az lenne. Ami engem illet, én például utálom azokat a sztorikat, amik kiszámíthatóak, és idegesít, ha egyértelmű már a közepén, hogy mi lesz a vége. De hát nem vagyunk egyformák... :DDDD

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kommenteket, pozitívat és negatívat egyaránt, és örülök, hogy ennyi embert megszólalásra késztetett. :DDD

Ami a folytatást illeti, per pillanat még nem látom, hogy merre lehetne vinni. Márcsak azért sem, mert én nem erre akartam eredetileg. És most, hogy így lett vége, az eredeti még talonban lévő ötleteket már nem tudnám felhasználni hozzá. Mert már nem adott a helyzet. Szóval nem tudom, hogy lesz e folytatás, bár tisztában vagyok vele, hogy nyitva maradtak szálak, pl Ashanti. De az utolsó pillanatban változtattuk meg a végét, és így Ashanti eredeti szerepe úgy ahogy van kiesett. Szóval nem tudom... Majd meglátjuk.

Puszi mindenkinek, és köszönöm, hogy eddig nyomon követtétek a történetet. :))))

További szép napot: Audry

UI: Most nem reagáltam külön minden kommentre, de ettől függetlenül nagyon jól estek a szavaitok. Még egyszer köszi. :D
 Az új ál-antivírus 2008 augusztusában jelent meg és óriási mennyiségű fertőzést okozott. A bűnözők többször sikeresen hirdették a Google Adwords rendszerében is, ami nem csak az összes keresési találatban, de a Google reklámhálózatához tartozó többi szakmai honlapon…..
                                      Búcsú        Úgy kavarogtak fejemben a…..
Audry 2009.02.04 02:17:41
@shadowgirl: Szia, örülök, hogy idetaláltál :P Igyekszem minél gyorsabban írni, de a hetedik után valószínű pár napot várnotok kell :P Nézz majd be a fórumra is, ott is szívesen látunk :D
Audry 2009.04.08 22:16:38
@k r i s z t a : Szia!

Örülök, hogy tetszik az oldal :) Remélem később is fog :D
Audry 2010.01.10 03:24:09
@alkonyat cica05: Akkor nézd meg azt az oldalt is, ahová költöztünk. Több történet, és természetesen ezeknek a sztoriknak a folytatásai. Örülök, hogy tetszik az oldal, és remélem, az is fog. :)
Korábban olvasóink ezt megszavazták már, de most szigorúan tudományos alapokon nézve is a kutyák kerültek ki győztesen. A New Scientist 11 kategóriában vetette össze a kutyákat a macskákkal, és ha csak egy hajszállal is (6:5), de a kutyusok nyertek. (A cikkben leggyakrabban idézett…..
Audry 2009.12.23 01:16:26
Engem jobban érdekeltek volna olyan kérdések, hogy például nem betanított állatok esetén melyik jelez megbízhatóbban egy tűzesetnél, vagy roham esetén. Csak egy példa.
Nekem kutyám is, macskám is van, és nem értem a folytonos összehasonlítgatásokat. Mindkét macskám rohan hozzám, ha megjövök, depressziós, ha elmegyek, holott mindenhol azt olvasom, hogy nem kötődnek annyira az emberhez, mint ebtársaik. Hát engem a kapuban várnak, pedig allergia miatt a házba be sem jöhetnek. Mégis lesik minden lépésemet. Igaz, itt erről most nem volt szó, csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy felesleges őket összehasonlítgatni, két teljesen más mentalitású és funkciójú állatról beszélünk. És ha már itt tartunk, a hasznosság tekintetében sem értek feltétlenül egyet. Amilyen sok a szemét Magyarországon, nagyon fontos, hogy a macskák levadásszák a rágcsálókat, én azt sem bánom, ha mondjuk a vakondokat kipaterolják a kertből, cserébe a szeretetért, amit tőlem kapnak. Én nem tudok különbséget tenni a macskáim, és a kutyám között. Másért szeretem őket, és minden jószágnak megvan a maga helye és funkciója az életemben.
Még egy utolsó gondolat. Kutyák és macskák esetében fajon belül is nagyok az eltérések. Ha már vakvezetésről volt szó, megnéznék egy vakvezető Csivavát, vagy egy nyomkereső Yorkit, illetve házőrzés terén sem gondolom, hogy jobban teljesítenének egy betörővel szemben a macskámnál, legfeljebb ha felverik a szomszédokat, már ha vannak, és éppen otthon tevékenykednek.
Általánosságban beszélni erről furcsa nekem, mert a kutyák és macskák is eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek a saját fajukon belül is. Szóv egyértelműen nem mondanám ki azt, hogy a kutya jobb vakvezető, ellenben azt már igen, hogy egy Golden Retriever segítségével könnyebben jutnék át vakon az úttesten, mint mondjuk egy perzsa macska segítségével. :)
Remélem érthetőek a fenntartásaim a teszttel kapcsolatban. :D Ettől függetlenül érdekes volt. :)
Saját Szavak Edward Riley 3. rész 2009.06.15 15:46:00
 - Jó fej a kutyád – mondtam néhány perc után, miközben Nicolas a telefonjával babrált.  - Az. Bírom én is, már ha nem szegem a nyakam miatta. De folyton láb alatt van, pedig egy ekkora kutyánál az ember nem erre számítana.  - Na és a macska? – kérdeztem,…..
Audry 2009.06.18 02:12:09
@helga06: :) Ez a komment nekem elég ahhoz, hogy viruljon a fejem. :D LOL Köcce...
@csillibilli112: Na igen, de majd megértitek azt, hogy Edward miért olyan feszült. :D Jó oka van rá...
@hucak: Hát annyira rajongtak érte, akik olvasták, gondoltam akkor ezt még útjára bocsátom, legalább lemérem azt, hogy milyen a fogadtatása a saját karaktereimnek. :DDD
@vadocq: Hát ami Dantét illeti, továbbra is azt tudom mondani, hogy ha őt bírjátok, akkor Koontz Virrasztók könyve kötelező. :D Nekem az a blöki a kedvencem. :D
@Riti4: Jaj, én alig várom, hogy újra csatlakozz a belső körhöz, mert hiányoznak az ötleteid, és a nyafogásod is :DDD Ösztönözhetnél kicsit, mert néha nem bírom magam rávenni az írásra. Amíg folyton rágtad a fülem az Edward miatt, addig sokkal gyorsabban haladtam vele. :D
@Honeyadry: Most gyorsan átolvasom még, és kaptok egy fejezetet. Aztán megyek írni, hogy legyen mit kitennem később is. :D
@wivi: Itt nem lesz konkrét idő, mert nem tudom ígérni, hogy mindig lesz időm, és energiám. De ha már publikáltam, igyekszem minél sűrűbben kitenni a részeket. Maximum később rövidebbek lesznek, hogy mindig legyen friss. De ha lesz időm, írni fogom. Most itt a nyár, lazább kicsit, egyelőre legalábbis.
@heli15: Köszönöm a bókot. :) Örülök, hogy tényleg tetszik nektek. :D
Audry 2009.12.06 17:55:41
Saját Szavak Előszó 2009.06.13 15:59:00
   Az oldalt azért hoztam létre, hogy megoszthassam az érdeklődökkel saját írásaimat. Ennek ellenére mások szerzeményeit (novellát, folytatásos történetet, verset) is szívesen közzéteszek, amennyiben néhány feltételnek megfelel.   Először is: Ne…..
Audry 2009.12.06 17:51:49
@Dóraa: Első körben a sajatszavak.com-on, mert már ott frissül minden. :)Ez oldal nem frissül már, minden tartalmat átmentettünk oda. :)
Edward Cullen Kép 2009.12.06 00:12:00
..
RPattinson Blog Életrajz 2009.11.30 14:23:00
A színész, zenész és az Alkonyat sztár élete, munkássága:   Robert Pattinson közismert név lett (leginkább a tini lányok körében) amikor megkapta Edward Cullen - a széles körben elismert, fiatalos-felnőtt regényből filmmé adaptált Alkonyat - szerepét, de az…..
Jó hír az Alkonyat vámpírsorozat tehetős rajongóinak: 3,3 millió dollárért eladó az a vancouveri ház, ahol a sorozat eddigi két részének számos jelenetét forgatták.A házra máris ajánlatok özöne érkezett, elsősorban női rajongók jelezték érdeklődésüket - mondta az…..
RTL Klub New Moon Beilleszteni sajnos nem tudom, de feltétlenül nézzétek meg. Igazán egy érdekes mondat van benne, amikor a végén közlik, hogy Edward Pattinson Budapestre jön. Kicsit el is gondolkoztam azon, hogy mehet ki műsorba egy ekkora baki. LOLNem baj Rob,…..
   Tuti, hogy az „undorító”, „nyálas”, „szar” Twilight-széria második fejezete „szörnyű” és „rettenetes” lesz mindenki szemében. Lássuk be, a frencsájznak 18 éves kor fölött nincs túl jó híre, ráadásul a trailer…..
Audry 2009.11.21 17:55:05
@Armanda: Az a szomorú, hogy akik odaírták, hogy jó cikk, azok komolyan ezt tartják a megfelelő értékrendnek. Nem az a bajom, hogy a szerzőnek nem tetszett. Az a bajom, hogy egyrészt lenézni a fiatalokat, kamaszokat, másrészt úgy gondolja, hogy ennél sokkal tanulságosabb a tini korosztály számára az Amerikai pite (megjegyzem mai napig szeretem azt a filmet), vagy a többi hasonló film. Én nem állítom, hogy nincs szükség olyanokra. De azért ne hasonlítgassunk már Twilightot Amerikai pitéhez. Mi köze egymáshoz a kettőnek? Ez olyan, mintha a Bűn és bűnhődést vetném össze az Egri csillagokkal vagy a Kő szívű ember fiaival, ne adj' Isten a Bánk Bánnal.
Azért nagyon kíváncsi lennék, mennyi a kommentelők átlagéletkora. Valamiért úgy érzem, hogy ők sem szárnyalják túl a Twilight olvasóinak átlagkorát. Mellesleg elég sok felnőtt embernek tetszik a könyv, sőt, a film is, ahogy az is erős túlzás, hogy csak nők szeretik. Ez értelmetlen megkülönböztetés, ami nem is fedi a valóságot. A Potternél pont ugyanez volt. Mindenki leszólta, mindenki gúnyolta, és milyen érdekes, majd mindenki olvasta...
    Elfogult vagyok, tudom, de én máris úgy érzem, megőrülök februárig. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én alig várom, hogy megnézhessem. Remélem, ezúttal hozzánk is elér a film. Csak attól tartok, hogy szinkronosan kapjuk majd. De csak nem, végül is nem gyerek film…..
RPattinson Blog Robert filmjei 2009.11.17 18:46:00
2011 Bel Ami (magyar címe nincs) - Georges DuroyGuy de Maupassant, Szépfiú című regényének filmes változata.Videó még nincs.A regény leírása:   Egy éhenkórász fiatal kalandor a kishivatalnokok nyomorúságos életet éli Párizsban. Georges Duroynak kackiás bajusza,…..
Nem saját fordítás, Niko találta (emlékeim szerint), de annyira jó, hogy betettem. :)..
 A fordítást és feliratozást köszönjük Runynak és Novbertnek. :)..
RPattinson Blog Glamour interjú 2009.11.12 14:22:00
 Végre egyszer nem kell lázadoznom, felhördülnöm, tépnem a hajam... :) Teljesen normális hangnemben megírt, kellemes interjú, bár túl sok újat nem tartalmaz, azért van benne néhány érdekes mondat Robtól. Az egyik, amin jót derültem: Rengeteg sikoltozó lánnyal találkozom,…..
Első saját fordítású videónkért millió köszönet Angelsgirlnek és Runynak...
Audry 2009.11.13 14:29:29
   Nem szívesen kritizálom mások kreativitását, mert ki vagyok én, hogy másokat leszóljak, vagy ne adj' Isten bíráljak, de emellett a cikk mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül. Én is voltam tinédzser, igaz nem tegnap, de azért nem is olyan régen, hogy ne…..
 Lyllus volt olyan kedves, és megajándékozott minket egy jó kis filmkritikával. Nekem nagyon tetszik, egyet is értek vele :P (Kristenes dolgot kivéve:P)    A Twilight (Alkonyat) című film 2008-ban készült Stephenie Meyer regényéből, Catherine Hardwicke…..
RPattinson Blog Nem Moon forgatás 2009.11.08 16:41:00
    Beléptünk egy újabb boltív alatt és egy tágas csarnokban találtam magamat. Legalább két tucat ember nyüzsgött mindenfelé, bár szinte elvesztek a hatalmas térben. Edward megállt és végignézett az emberein. Nagy levegőt vett, majd rám pillantott.   - Ha…..
Audry 2009.09.19 16:16:36
@_Szandraa_: Szia. A folytatást a sajatszavak.com oldalon találod, mert oda költöztünk technikai okok miatt. Szóval ott keress minket, illetve a kapcsolat menün keresztül tudsz üzenetet is küldeni nekünk, amiben felteheted a kérdéseidet, vagy bármi egyéb személyes mondandódat. :) Ezenkívül még más történeteket is találsz ott. Szeretettel várunk: Audry
                                    Először is, tudom, hogy késtem egy napot. Mindenkitől elnézést kérek, tegnap…..
Audry 2009.08.06 00:16:13
@vadocq: :DDDD Örülök, hogy tetszik neked, mert szerintem sem csúnya a srác. :) De legközelebb valaki rondát választunk, ha ez gondot okoz neked. :DDDDDD
@Honeyadry: Megérte ennyit agyalnunk azon, ki legyen a képen. :D
@Nikla: Igen, ez ő. Olyan srác kellett, akiről jó sok kép van, hátha kell még később is. És olyan fiút szerettünk volna, aki egyrészt elég kölyök arcra, másrészt hasonlít Caleb személyleírására, harmadszor meg azért hihető, hogy Edward vére. Liliommal azonnal tudtuk, hogy ő a jó srác, ahogy felmerült a neve. :)

Folytatás lesz nemsokára. :)
Audry 2009.08.14 00:58:04
@bbnb04: A helyzet az, hogy már majdnem kész, de mivel egész héten fájt a fejem, nem tudtam befejezni még. Mivel ugye most én vagyok a soros. :) Cserébe viszont elég hosszú lesz, már most tíz oldal fölött van, és még nincs kész. :)
Audry 2009.09.09 15:00:39
@jacobfan: Jobb oldalt, az oldaldobozok között találszt olyat, hogy a Sötét angyal. De inkább a sajatszavak.com-on nézd, mert minden történetnek ott lesz folytatása. Ez a honlap már nem frissül...
Miért tiltják, hogy kevés vízzel akváriumot szállítsunk a villamoson? Soha nem fogom megérteni ezeket a tiltásokat...
Audry 2009.09.06 16:03:10
Az oldal elköltözött! Mostantól itt találod: sajatszavak.com..
Az oldal elköltözött! Mostantól itt találod: sajatszavak.com..