Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jin_Ke (Fotelkommandó)

69 bejegyzést írt és 339 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
  Van egy olyan mondás, hogy a Viasat csinálja a legjobb műsorokat, amiket aztán senki se néz. Ilyenkor mindig előkerül a fantasztikus Lúzer FC emléke, és más hasonló produkciók is. Most a Viasat3 egy éneklős műsorral próbálkozik, amiben annyi a csavar, hogy közben jól meg is szívatják a…..
Jin_Ke (Fotelkommandó) 2017.01.02 14:35:27
Tegnap lehetőségem nyílt premier előtti vetítésen megtekinteni a magyar vonatkozású, "Worlds Apart - Határtalan szerelem" című görög filmet. Kíváncsian ültem be a moziba, mert finoman szólva sem mozgok otthon a görög romantikus drámák világában. Ráadásul a film csupa olyan témát feszeget, amihez ha…..
Az elmúlt másfél hónapban nem véletlenül volt kissé mérsékelt az aktivitás a blogon, ugyanis egy 3 éve tartó projektnek értünk a végére, amiben személyesen is érintett vagyok egy "csöppet". Aki ismer, az tudja, hogy majdnem karon ülő korom óta betegesen rajongok az akciófilmekért. Szerintem hamarabb…..
Még egy-két napig stand by módban leszünk, mert a bloghoz tartozó és egyéb projekteket is meg kell húznunk egy kicsit, aztán visszatérünk. És ne felejtsétek, még mindig keresünk lelkes szerkesztőket :)   via GIPHY..
Már volt részünk pár napnyi kánikulában és valószínűleg a nyár hátralévő része sem lesz sokkal kíméletesebb. Ilyenkor szinte mindenki vízpart mellé vágyik. Mi most a természetes vizek rajongóinak kedveskedünk pár tippel a forró napokra.  1. Szelidi-tó Hangulatos és varázslatos kis környezet…..
Jin_Ke (Fotelkommandó) 2016.07.02 14:37:01
@Agent J: Főleg olyan tavakat szerettük volna felhívni a figyelmet, ahol több napot is kényelmesen el lehet tölteni, és a fürdésen kívül több tevékenységre is adódik lehetőség :) De természetesen a Gyömrői Tófürdő is hibátlan hely egy óriási csobbanásra, ráadásul kisgyermekes családok körében is nagyon közkedvelt.
Jin_Ke (Fotelkommandó) 2016.07.02 17:01:44
@Usenka: Gondolkodtam rajta, hogy berakjam a listába, de személyesen sajnos még nem volt alkalmam ellátogatni oda. Túl nagy hülyeségeket, meg nem akarok írni :)
Bolhából elefánt, fából vaskarika, kőbaltából saját ház és telek. Ebben a Youtube ajánlóban egy olyan ausztrál srácot mutatunk be nektek, aki elég komolyan veszi a vadkempinget. Jó, igazából ez nem is vadkemping, hanem igazi, hamisítatlan nomád élet. Más néven Bushcraft. A Primitve Technology…..
Reggel annyira gyorsan pattant ki a szemem, hogy szinte még láttam magam aludni. Alapvetően sem vagyok túl jó alvó, de koplalva még nehezebb jóízűen durmolni. Normális esetben, a nászút első reggelén a férfi teljesíti házastársi kötelességét, de mivel az éhség és Vader nagy úr, ezért drága…..
Sok filmet nézel? Sokat utazol? Szívesen számolsz be az élményeidről? Szívesen ismerkedsz új emberekkel és új élményekkel? Felismered az apró, de fontos pillanatokat az életben és megosztanád másokkal is?  Akkor szükségünk van rád!  via GIPHY Olyan pozitív szemléletű,…..
Azt mondják az okosok, hogy előbb mindig más hibájából próbálj tanulni és ne a sajátodból. Nos, itt egy inverz útikalauz azoknak akik Rómába készülnek. Elmeséljük mit ne csinálj úgy, ahogy mi, ha egy tartalmas és élvezetes kirándulást szeretnél az "örök város"-ban. Hogy ne kelljen túl sokat olvasni,…..
Jin_Ke (Fotelkommandó) 2016.06.14 09:47:14
@zoli_: Múlt héten :D Június 7-9.
Jin_Ke (Fotelkommandó) 2016.06.14 10:04:27
@Moin Moin: Touché! :D
Jin_Ke (Fotelkommandó) 2016.06.16 17:43:55
@hantabanta: Ha minden igaz, holnap már érkezik :)
A magyar állatvédelem helyzetéről hosszú oldalakat lehetne írni. A különböző szervezetek közötti viszályokra, az adományokból befolyó összegek trükkös elszámolására, az állatokat csak marketingre használó egyesületekre megszámlálhatatlan mennyiségű posztot pazarolhatnánk.  Vannak olyan helyzetek,…..
Autóroncsok között súlyzózni Kijevben? Agancsok között falat mászni Japánban? Vagy éppen gyárak tetején jógázni? A testmozgás formában tart és feltölt, a legextrémebb helyszínekkel viszont még különlegesebb lehet az edzés. Ha igazi sportőrült vagy, akkor ezekre a helyszínekre érdemes egyszer…..
Jin_Ke (Fotelkommandó) 2016.05.31 22:43:10
:D
Megérkezett a videósorozat 2. része 2. nap Miután reggel tábort bontottunk és mindent összeszedtünk, hogy ugyanolyan állapotban hagyjuk el a gyümölcsöst, amit kényszerből választottunk táborhelynek, elindultunk kelet felé, hogy megcélozzuk Máramarosszigetet. Az éjszakai esőzésnek köszönhetően az…..
Megérkezett a videósorozat 1. része. Az első nap általában az odautazással és a táborhely kereséssel telik, de most sikerült viszonylag hamar elindulnunk, így be tudtunk sűríteni még 4 óra könnyű terepet a napba. Az első napon az egyetlen nehézség a táborhely keresésekor adódott, ugyanis a nap…..
Jin_Ke (Fotelkommandó) 2016.05.24 10:24:48
@valasz a KE-nek: Ezt mindig megkapjuk, de sosem tudunk jól kijönni belőle. Az itthoni magyarok szerint Erdély, a kintiek szerint Románia. Hivatalosan, meg elvileg Partium. Mindenki hívja úgy, ahogy szíve szerint gondolja :)
A tervezetthez képest egy nappal korábban értünk haza. Jól vagyunk, jól éreztük magunkat, minden autó kibírta az utat. Több mint 33 GB videóanyag készült, szóval a videósorozat első részéig még várnotok kell egy-két napot, de addig olvassátok szöveges összefoglalónkat. Merre jártunk? Romániában,…..
Szerettünk volna egy jó hosszú posztot itt hagyni, mielőtt elindulunk Romániába, de a sorsnak ugye hülye humora van és beesett egy állatmentő művelet, így most értem csak haza. 01:35 van, még bepakolok, reggel 5:30-kor pedig ébresztő. Az időjárási viszonyok miatt a Pádis-hegység helyett a Nagybánya…..
Személy szerint mérhetetlenül idegesít, ha egy általam érdekesnek talált személlyel készült interjú közben én érzem magam kellemetlenül a riporter balfaszkodása miatt. Írhattam volna egy kicsit cizelláltabb kifejezést is, de amikor úgy készítesz valakivel interjút, hogy nem készülsz fel a…..
Pár napja inaktívak vagyunk a blogon és ez nem véletlen. Nem alkotói válságban vagyunk és nem a lelkesedésünk hagyott alább. Sőt, sosem voltunk még ilyen lendületben! Ami a héten várható: - Egri ajánló. Mit, mikor, hol?  - De mit nézzek a Youtube-on? Vasárnap pedig terepjárókba pattanunk és…..
Nem, egyáltalán nem hatásvadász címet akartunk, egyszerűen csak nem találunk logikusabb választ az LG új reklámjára. Na jó, az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy sem Stathamnek, sem pedig az LG marketingeseinek nem kell a szomszédba menni a hülyeségért. Nyugodt szívvel ajánljuk olvasóinknak Jason…..
Veled naponta hányszor fordul elő, hogy hosszú perceket, rosszabb esetben órákat töltesz a Youtube előtt és már azt sem tudod, hogy jutottál az épp aktuális videóhoz? Egyik ajánlóról a másikra kattintasz, és már el is repült az idő. Cikksorozatunkkal próbálunk olyan Youtube csatornákat bemutatni,…..
Nemsokára itt az anyák napja és az ilyenkor szokásos rituálék. Utolsó pillanatokra hagyott ajándékvásárlás, virágboltok és vadon élő bokrok lerohanása, esetleg az ötlettelenségbe belefulladva csoki, vagy bonbon vásárlás. Adunk egy tippet, hogy tudsz olcsón és gyorsan olyan kreatív ajándékhoz jutni,…..
Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki bizonyos vitákban, vagy élethelyzetekben úgy érzi, nem erre a világra, vagy nem ebbe a társadalomba való. Persze, én is sokszor csinálok orbitális baromságokat és nekem is vannak hülye meglátásaim, de mostanában egyre inkább úgy látom, hogy kollektíven…..
Sétálok az utcán, előttem egy férfi megy, inge hol betűrve a nadrágjába, hol nem. „Hogy lehet valaki ennyire pacuha!” gondolom magamban. Oldalt, a játszótéren, a gyerekek boldogan lipityókáznak, kicsit arrébb, egy építkezésen a munkások furikkal hordják a sittet. A szép nyári idő egy-kettőre…..
Egy Tarlós-interjú általában szórakoztató olvasmány. Ahogy egy Tarlós-sajtótájékoztató is. Ha meg összevágnak belőle agyament részleteket, akkor különösen. Főleg azért, mert emberünkben régóta vegyül az elhivatottság és a karakánság a tévedhetetlenség érzésével és az igazi taplósággal. Ezért aztán…..
Rövidtávú túrákra, fotózásra és hedonista, wellness-szel egybekötött egész hétvégés kikapcsolódásra is tökéletes helyszíneket találunk Tata városában, Komárom-Esztergom megyében, Komáromtól 22 km-re.  Budapestiek akár egy napos programnak is bevállalhatják, de ha nyugodtan szeretnénk kiélvezni a…..