Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert a fideszesek külön fajba tartoznak...
Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC 2017.12.22 10:56:08
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. március 31. ..
Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC 2017.04.02 03:36:17
@Pop40: ha peldaul az angol rendszert vettuk volna at, akkor kb 90 szazaleka lenne a fidesznek, mert ott nincs lista.
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC 2017.04.01 20:51:39
Hetente néhány alkalommal focizni járok. Ötven felett már oda kell figyelni a testalkatra főleg akkor, ha hízásra hajlamos valaki, de akkor is ha nem. Focis társaim között van mindenhonnan érkező ember. Van kocsmáros, mérnök, vállalkozó, pedagógus. Soha eddig nem volt téma, így azt nem tudom, hogy…..
A Fidesz felfelé ívelő szakaszának már vége, a stagnálásban pedig elég erős rések keletkeztek már a párt stratégiai képességeiben. Nem lenne túl nehéz megverni, ha valakinek lenne kedve megszervezni egy exponenciális erőforrás bázist, amely viszonylag alacsony szinten indul (pénzben, emberekben,…..
Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC 2016.12.15 15:32:50
@MEDVE1978: "mert OV egy szimbólum, FIDEX törzsszavazó bázis égő szerelemmel szereti."

Pontossan. En peldaul leszarom az orszagot, vagy a gazdasagot, nekem csak Orban Viktor szamit. Ha holnap atombombat robbantana Budapesten, akkor is ra szavaznek.
Tregard nicknevű olvasónké az érdem, aki ma hajnalban, a köztévét nézve szembesült azzal, hogy az AIDS világnap alkalmával a köztévén elhangzott az, hogy Sheen halála hívta fel a figyelmet a betegségre. Nyugi, Sheen nem halt meg, sőt, a Crackle nevű online tévénél/streamingszolgáltatónál januárban…..
Csendes hétköznap délelőtt a parkban, a gyerekek játszanak, a szülők - főleg nagymamák - figyelik őket, és néha büszkén néznek körbe, ám ekkor néhány fejkendős asszony és gyerekeik képében megérkezik a jelen idejű Magyarország őrült, gonosz „zaja”. A homokozó a jól öltözött muszlim asszonyok…..
Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC 2016.08.11 17:56:09
Ki gondolta volna, hogy ilyen jó fejek a tanárok? Talán a diákok, de az, aki csak messziről szemlélte eddig az oktatás világát, csak tátja a száját, milyen karakán módon védik a becsületüket a lejáratásukra koncentráló kormánnyal szemben. A volt felsőoktatásért felelős államtitkár például…..
Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC 2016.02.17 16:39:51
Múlt hét pénteken mutatta be L. Simon László a Huszmann Terv részleteit, bár maga a bemutató elég egyoldalú volt, mert az egész mozgatórugóját jelentős kormányzati negyed építési projektelemekről nem nagyon óhajtott beszélni. A legdurvább azonban az volt, amikor a beruházás költségiről azt mondta,…..
Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC 2016.02.08 16:45:45
@dikikai: Te is egy ilyen tipikus komcsigeci, sorosberenc, liberalt hazaarulo buzizsido faszkalap vagy. Es persze vegtelenul primitiv es ostoba.
JELENLEG A VILAG LEGJOBB KORMANYA VAN HATALMON, ES REMELHETOLEG A KOVETKEZO 30 EVBEN IS IGY MARAD.
ORBAN VIKTOR MEGMENTETTE AZ ORSZAGOT A TELJES CSODTOL, A TOTALIS MEGSEMMISULESTOL.
MEGMENTETTE A LIBERALISOKTOL.
MEGMENTETTE AZ ARAB TERRORISTAKTOL.
Ha azokon mult volna, akiknek a SEGGET NYALOD, mar tobb arab lenne az orszagban, mint magyar.
Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC 2016.02.08 18:46:17
@csak egy néző:
csak egy néző 0 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2016.02.08. óta tag.
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
Amióta kitört, vagy legalábbis nyílt színivé vált a Magyar Úszószövetség és Hosszú Katinka közötti éles vita, azóta, különösen jobboldali, radikális és nemzeti elkötelezettségű médiumokban a kedves kommentelő olvasók közül sokan szimplán lezsidózzák, lehazaárulózzák, leamerikaiügynöközik minden idők…..