Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spinant (törölt)

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhányan talán emlékeztek arra, amikor tavaly előtt novemberben megírtuk, hogy Obama Macet használ, így az Apple beverekedi magát a Fehér Ház falai közé.   Na most ez semmi ahhoz képest, hogy facebookos oldaláról kiderült, Orbán Viktor is az almás gépekre esküszik, és ha…..
Amerika a sajtószabadság hangos védelmezője világszerte. Ezért érdekes, hogy most azt teszik szóvá, hogy a közmédiában ellenzéki túlsúly érzékelhető.  Az USA külügyminisztériumának éves emberi jogi jelentése szerint a magyar közszolgálati médiában a Fidesz…..
spinant (törölt) 2010.03.24 10:41:58
@gitáros: és a költségvetés mitől függ? hogy ki van kormányon ;)
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Idióta kacatok USB szökőkút 2009.04.06 12:27:00
USB szökőkút bambuszból, ez álmaim netovábbja, de tényleg, milyen jó lehet bugyogni hallani a vizet ahogy az ember gépel. Akinek van ilyenje az tuti nem fog berágni a gépre, hanem nyugodt marad és meditál, meg minden. Brando ..
spinant (törölt) 2009.04.06 21:12:18
Ezen a héten a szokásosnál egy sokkal komolyabb témáról akarlek megkérdezni benneteket, mégpdig arról, működőképes-e egy csocsóasztal nélküli reklámügynökség. Személyes tapasztalataim szerint nem. Eddig akárhány ügynökségnél dolgoztam vagy jártam, kivétel nélkül…..
Létezik, hogy a baloldali párt úgy gondolta, hogy a 2008-as választásokra úgy nyer meg magának szavazókat, és még egy másik legyet is lecsap, hogy: a reformok kapcsán javaslatot tesz, a kórházi napidíj, a vizitdíj és a tandíj beszedésére. Így a polgárok finanszírozzák az…..