Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felhasználós

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes sorsok. A Rothschild család legendás, azonban eddig elsősorban a férfiak élete volt közismert, ezért hiánypótló ez a könyv, mert ezúttal a hölgyek életét mutatja be a szerző. A Rothschild család asszonyai nagyon sokfélék voltak, de abban egyformán viselkedtek, hogy mindig támogatták a…..
Ez a köztársasági elnöki poszt annyira mutatja, hogy nem élünk demokráciában. minek ez még egyáltalán? káderkifizetőhely, semmi más. havi 4 milliót vagy mennyit megspórolhatnánk (+ a közt. őrezred fizetése, meg az épületek, és további személyzet fenntartása), ha nem lenne, és SEMMI VÁLTOZÁS se lenne…..
felhasználós 2022.03.17 10:35:18
@tesz-vesz: ha olyan emberek mint te elbuknak, az Magyarországnak a javára válik. Rád nincs szükség. Olvass Hararit életalternatíváidért! Ír a feleslegesekről is.
Veszélyes vagy, mint elmeháborodott.
Dr. Kásler Miklós miniszterkedés helyett nemzeti gyökereinket keresi. BRÉKING: meg is találta. Amikor még a Vereckei-hágón keresztül hurcoltuk be a koronavírust és nem a horvát tengerpartról! Azok voltak a régi szép idők! ..
felhasználós 2020.07.13 08:02:01
Amikor Bródy János 1964-ben belépett az Illés zenekarba, még senki se gondolta, hogy ez volt az első lépés a magyar nyelvű rockzene hosszú történetében, és ötven év után már legendákat fognak mesélni a kezdetekről. Bródy legújabb klipjében a rá jellemző iróniával figyelmeztet minket arra, hogy a…..
A két lator közül az egyik ma hazánkba látogat, hogy felkeresse rablóbandájának narancsos csicskását. Mi ezzel az új dallal üdvözöljük. RUSZKIK HAZA! - írta a veterán pécsi punkzenekar, röviden, velősen. A dal egyébként a PICSA szeptember elsején megjelenő Nihilista Rock 'n' Roll című albumán…..
Az elmúlt évtizedben született itthon két olyan fesztivál, ami mára már gyakorlatilag kultikusnak számít, legalábbis bizonyos körökben. Mindkettő főleg az értelmiségi és alternatív fiatalokra épít, egy csomó nem zenei programot szervez, családbarátnak mondja magát, és mindkettőt egy tó mellett…..
felhasználós 2017.07.24 06:54:35
Talán meg sosem volt olyan aktuális és érdekes a Bánkitó Fesztivál, mint idén. Egyrészt azért, mert először a fesztivál történetében a szervezőknek sikerült elhozniuk néhány külföldi zenekart, köztük azt a Slavest is, ami ma már egyáltalán nem kis név, másrészt pedig azért, mert még soha nem hárult…..
Csoda lett volna, ha Szikora nem szólal meg (vagy Szikorát nem szólítják meg) Marilyn Manson-témában. Az R-Go keresztény katolikus frontembere a Ripostnak nyilatkozott, ahol elmondta, hogy Mansont, akinek a nevét sem mondja ki, egy sátánfajzatnak tartja, és most tulajdonképpen nem is ellene…..
felhasználós 2017.07.15 07:28:50
Azt hittük a Black Mirrornál nyomasztóbb disztópia sorozattal nem fogunk találkozni, aztán jött A szolgálólány meséje, amiben az egyik nő lágyan az ölébe fekteti a másikat, majd lefogja a csuklóit, amíg a férje szelíden megerőszakolja. Elisabeth Moss tökéletes alakításában néztük végig a Hulu új…..
felhasználós 2017.06.22 06:52:09
Minap került hozzám egy ma már fosszíliának tekinthető kis kütyü, azzal a céllal, hogy hallgassam meg, a jobb oldal recseg, és persze kellene valamit kezdeni vele. Vagy ajánljak újat - szoros a büdzsé -, vagy javítsuk meg valahogy...
Kössszépeee! címmel a mai naptól elérhető a kultikus magyar underground zenekar, az Üllői úti Fuck hatodik nagylemeze. A cím az énekes-gitáros Szántó Faszi koncerteken hallható köszönetnyilvánítását idézi, de utal arra is, hogy a tizenkét dalt tartalmazó album részben közösségi finanszírozással, a…..
felhasználós 2017.05.10 07:29:14
felhasználós 2017.05.11 08:17:03
@Aranylábú gyerek: a puf meg olyan félfasza
Nemrég megjelent legutóbbi interjúmnak nagyon pozitív visszajelzései voltak, és ha már így van, örömmel folytatom még egy, nem kevésbé érdekes, nagy tudású hobbytársunk, egyszersmind barátom gondolataival, sokakat érdekelni fog, ebben biztos vagyok. Akik olvasták az Analóg vagy digitális c.…..
felhasználós 2017.02.24 19:49:05
Bejárta az egész sajtót a hír, hogy a NÉBIH vizsgálata szerint gyakran rosszabb, gyakran pedig más minőségű, ízű termékeket forgalmaz néhány multi Kelet-Európában. És? Fotó: Mideats.com képe alapján Világevő..
  Sokan jövendölik manapság a feslett nyugati liberalizmus végét. Hogy a kivénhedt oroszlán ideje lejárt, karmait már manikűrözteti. S épp' minap akadtam egy a lényeget jól megragadó, a Mandineren nemrég megjelent írásra (Agent Ungur: Felbomlik egy világrend) melynek beidézném pár mondatát: „A…..
Egy normálisan működő országban meg kellene vetni azt, aki egy parlamenti párt sajtófőnökeként olyat mond, amit Nyakó István csütörtökön az ATV műsorában. De Magyarország nem ilyen. Itt még mindig dübörög a politikai kreténizmus...
Reflex Karácsonyi üzenet 2017.01.01 20:13:29
Nem is tudják, milyen karácsonyi meglepetést nyújtott a legszegényebb embereknek a kormány egyik udvari politológusának tartott elemző! Ám azt aligha tennék a fa alá. Azt találta üzenni az interneten, hogy a karácsonyi ételosztás nem volt más, mint liberális beetetés, amit úgy is lehet érteni, hogy…..
Elismerem, hogy gonoszkodó a közmondásra való utalás. De megmagyarázom, hogy mi a baj Kunhalmi Ágnessel, a szocialisták üdvöskéjével. Amikor még létezett a Parlamenthez közeli Alkotmány utcában a Pallas-páholy, vagy ötven civil szervezet találkahelye, a baloldali értékrendszerű professzorok baráti…..
felhasználós 2017.01.02 11:26:43
@Janossz: A választók díjazzák a technikai koalíciót, ami legalább őszintén mutatja az elvtelenséget és a megélhetési politikus mivoltot.
Kitaláltuk Mikivel, hogy írunk az idén is mindenfajta összegző listát az évről, de viszonylag gyorsan szembesültünk azzal: képtelenek vagyunk faszalistát írni. Mert Dárdai meg a Gyárfást kinyíró lyány ott lett volna, de a többi nyolc helyet sehogy se tudtuk megtölteni. Marha jó volt plö a…..
felhasználós 2017.01.01 13:56:15
@Tamáspatrik: Valójában a fidesz a világ összes követségén ugyanúgy rommá nyerte magát az összes választáson, mint itthon.
felhasználós 2017.01.01 13:57:56
Vendégszerzőnk, Jeszenszky Zsolt írása   2016 november 8-án, ahogy ez a póló is mutatja, az amerikai választók történelmet írtak. Március 9-én reggel pedig a safe space-ekkel, trigger warning-okkal, politikailag korrekt beszédmóddal körbebástyázott liberálisok életük legrosszabb napjára ébredtek.…..
felhasználós 2016.11.23 08:04:54
@GNDL: Hatalmas a kontraszt az író és a kommentelők között. Pár kommentelő nem kultúrember.
Nagy meglepetés nincs abban, hogy a Wellhello-film címadóját a Wellhello írta. Abban sincs, hogy az ehhez készült klip korábban megjelenik, mint a film. A #Sohavégetnemérős – Történetek Wellhello-ra című zenés játékfilm december 1-től látható a mozikban. A Tiszeker Dániel által rendezett film…..
felhasználós 2016.11.05 07:20:35
1. Rég nem gyalázta így meg 56 emlékét regnáló kormány Bár a tíz évvel ezelőtti zavargások szakszerűtlen és brutális kezelése eddig elsőséget élvezett ezen a téren, azt hiszem most sikerült überelni. kép innen Miután már uniós tagállamként önként és dalolva visszatértek az orosz befolyás…..
felhasználós 2016.10.25 07:08:25
@chrisred: semmit sem biztosított akkor a rendőrség
felhasználós 2016.10.25 07:09:46
@megamedve: te megabalf@sz vagy
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Egy: tiszteletem minden lovagkeresztesnek, különösen azoknak, akik megérdemelten kapták a díjat, bármilyen területen is értek el eredményeket. Kettő: minden kitüntetett azt csinál a lovagkeresztjével, amit akar. Kitűzheti a kandalló fölé, feltűzheti az öltönyére, berakhatja a széfjébe avagy a…..
felhasználós 2016.08.23 05:58:58
@GNDL: hazudsz
Rohanna. Az ember. Kifele. Minél előbb. Különben a végén még állva elalszik. Olyan unalmas ez a koncert. A színpadon: Rihanna. A tömeg viszont akkora a Sziget nagyszínpada előtt, hogy végig kell várni ezt az értelmezhetetlen és értékelhetetlen produkciót, az agyonmarketingelt…..
felhasználós 2016.08.13 08:23:41
@GNDL: Semmi gond, neked ezt kell írni.
felhasználós 2016.08.13 08:27:08
@Conchobar: Igazad van, ti libsik még mindig nem tudtátok elhitetni, hogy pezsgő kulturális élet van Budapesten.
Jobbegyenes Nincs baj, baby 2016.08.04 20:24:54
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még sosem volt jó ennyire magyarnak lenni. Nem baj, hogy a rendszer legalizáltan, nyíltan a saját maga elitje számára magánosítja a közpénzt. Nem baj, hogy nem csak oligarchia, hanem maffiafüggő is ez a rendszer.Nem baj, hogy a kivándorlás, a munkaerőhiány és a…..
felhasználós 2016.08.05 06:17:45