Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hívőlélek

0 bejegyzést írt és 338 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt egy fordulat az európai integráció történetében. Három évtizede, a schengeni megállapodás megkötése idején Nyugat-Európa államai fogadtak örök hűséget, bizalmat és szabadon átjárható belső határokat egymásnak, míg Kelet-Európában a Vasfüggöny szigorúan őrzött kordonja és további belső, egymástól…..
hívőlélek 2016.03.06 20:25:33
@bbjnick: paranoia. ..magyar paranoia a kerítés. Többször voltam a skandináv államokban az egész térségben nincs annyi kerítés mint nálunk egy járásban. Beteg a magyar ezért kerít.
„Bevezették a szükségtelen állapotot.” Mekkora mondat! Milyen pontosan foglalja össze az elmúlt másfél hét eseményeit, a kormány, a kormánypárt tevékenységét, annak abszurditását! Nem magamat dicsérem, a mondat nem az enyém. Kölcsönvettem. Ellopni nem fogom, hiszen lopni egyrészt csúnya dolog,…..
hívőlélek 2016.03.05 17:39:13
@Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.: szerintem meg az eszkimók véleménye de ez maradjon kettőnk között,
hívőlélek 2016.03.05 19:56:47
@jose maria padilla: Putyin jófej ágyában lófej ... Orbán meg geci de ezt a Luyó mondta

az orosz szdsz meg nincs is. .....a többi stimmel úgy ahogy.
hívőlélek 2016.03.05 20:01:27
@jose maria padilla: vascsöveztetni?? jancsi mariska mit akar maga?

maga lenni fidesz hímringyó? na nee bass.a má meg hogy ilyen fideszes fura fiúként leledzik.
        Orbán Viktor  és  Lévai Anikó nemsokára megkoszorúzza Azerbajdzsánban Heydar Aliyev sírját. Heydar Aliyevet a rózsaillatú Azerbajdzsáni Szovjet Szocialista Köztársaság KGB főnökévé választották 1967-ben, két év múlva Brezsnyev már az azerbajdzsáni kommunista párt első titkárának nevezte ki.…..
hívőlélek 2016.03.05 07:44:11
@Hérics: mi fáj gyere mesélj ...oszt majd elvisz a poltpeti.
Az elmúlt hosszú hónapokban egyre fokozódó érdeklődéssel figyeltem, meddig marad még bóvli kategóriában a hitelminősítőknél Magyarország. Most már több évnyi adatsorral a hátunk mögött, ideje lenne tényleg felülvizsgálni az ország minősítését: az a helyzet, hogy rendbe van téve a költségvetés. Sőt,…..
„Nem nyilatkozunk arról, hogy miért vagyunk itt. Magánügy!” – ezzel hárították el az újságírók érdeklődését kedd délelőtt a Nemzeti Választási Irodánál kialakult tumultus résztvevői: egy csapat kigyúrt kopasz férfi, és egy idős néni. Szerintük tehát a népszavazás – a népszuverenitás közvetlen…..
hívőlélek 2016.02.24 03:02:56
@Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR: Mond Te hülye vagy???? ....de tényleg, szeretném tudni hogy Te hülye vagy-e? ....s legalább pénzért vagy hülye?
hívőlélek 2016.02.24 03:24:36
@Igazsagoszto buldog seriff: de azért az csak igaz hogy két hülye az 1 pár fidesznyik. ....nem nem a felvétel alapján hanem a hozzászólásodból következik.

Edd a szart kitudja meddig eheted!
Mára beláttam, hogy a klasszikus emberi jogi érvelés egyszerűen kicsorbul a valóságon – mondja a migránsügyben önkritikát gyakorló Schiffer András a Mandinernek. Az LMP társelnök-frakcióvezetője szerint alávaló az uniós migránsügyi zsarolás a fejlesztési pénzek megvonásának belengetésével, Merkel…..
hívőlélek 2016.02.23 18:27:36
@Herr Stacheldraht Leger: persze hogy nincs alap nélkül... a magyar jellemtelenség az alapja. ..a házmester szemlélet , az 57-es május elsejei fél milliós behódolás, ..az eltűrt Kövér féle kommunistázás ...és és a mérhetetlen emberi butaság. ...úgy egészében a magyar böszme lét az alapja.
hívőlélek 2016.02.23 18:46:29
@picur3ka: nem érti a választ, nekem meg úgy tűnik.

esetleg tegye fel a kérdést újra.
hívőlélek 2016.02.24 02:59:24
@Herr Stacheldraht Leger: szó szerint HÜLYE A MAGYAR! ...jól tetszik látni.

@picur3ka: kártyázom. S az istennek sem érti ugye? ...pedig a magyar böszmeség már mindent visz.

ténylegesen pusztulásra ítéltetett a nemzet. ....ahol egy sorosgyurizással , gyurcsányozással, liberálbolsizással el lehet takarni a mindennapok gondjait ott már hiányzik az a nemzeti életösztön amely megóvná a magyarságot a kipusztulástól. Ennek az életösztönnek a hiánya tartja hatalmon a kleptomán Orbán rezsimet. ... megszűnt a valós nemzeti összetartás a nemzet hosszútávú érdekeinek felismerése és az azért való tevékenység. A kárpát medencében élőket ma már a következő pillanat túl élése vezérli mindenféle emberi - nemzeti szolidaritás nélkül.
„Én – sokan ezért titulálnak liberálisnak – a II. Vatikáni Zsinat szellemiségében alakítottam az életemet: szeretet, nyitottság, elfogadás, párbeszéd. Mindaz, ami meggyőződésem szerint Jézust és egy keresztény embert jellemez. Nem a félelem, az árulás, a hazudozás, ami nagyon szépen megfér a…..
hívőlélek 2016.02.23 11:54:50
@kerekes pereces: még a téma tilalom alatt van. A hírhamisító kormányzati szennymédia nem kapott irányelveket.
....de délutánra már várható valami ...addig is gyurcsányahibás, sorosgyuribérenc, liberálbolsi migránsveszély meg megvédjük a ... vezér gondolatok!
hívőlélek 2016.02.23 12:36:59
@I_Isti: sajnos az intézményes egyház sokadszorra tagadja meg Jézust .... hol van már a háromszori megtagadás???
Ez különösen vonatkozik a Magyar Intézményes Egyház vezetőire mint Veres András, Erdő Péter, Kis-Rigó László, Pápai Lajos, Márfy Gyula, Bábel Balázs ... ahol napi gyakorlat Jézus megtagadása .... szerencsétlen kakas már rég elpusztult mert nem tudott olyan gyorsan kukorékolni hogy csak 3 megtagadás férjen két kukorékolás közé!
hívőlélek 2016.02.23 15:47:52
@jose maria padilla: és te keresztény vagy Mária vagy János vagy netán trav?i
Nehéz lesz ezt elmagyarázni: a nemzet hős, Magyarország védelmezője, aki élete árán is megóvja a hazát attól, hogy ide menekült betegye a lábát, kussolva megszavazta a kvótát. Vagyis jöhet a menekült. Hitvány emberek szoktak ilyen simán összeomlani. Egy teljes éven át jött a plakát, a nemzeti…..
hívőlélek 2016.02.21 07:46:11
hívőlélek 2016.02.21 12:51:39
@Unalmas ez a blog:Szégyelljük magunkat. Nagyon szégyelljük a nemzet egésze miatt is hogy egy ilyen kókler suttyó nemzetietlen sejthalmaz képviselheti a nagyszerű magyar népet egy nemzetközi megbeszélésen.
A tanárok és tüntető társaik számos jogos követelésével nekilódult tüntetési hullám épp most fullad saját bohózatába, amikor is a kreatív energiák és politizáló cselekvések kezdenek kimerülni a kockás inges, ironikus szelfik készítésében. A kormány kezdhet megnyugodni: ellenfelei valósnak induló…..
hívőlélek 2016.02.20 18:04:40
@Bernik: ami jobboldalinak tűnik az a szélsőbal álkeresztény.nemzetieskedő gúnyát váltott Stalinista megmondó emberek haszonleső gyülekezete-
hívőlélek 2016.02.20 18:39:01
@bbjnick: mégis mit kellett forszírozni a DK-nak??? Talán a Klinghammer Gyurcsány bérenc???? ...s a KLIK dk-ás irányítás alatt van?

a Zellenség betette a lábát vagy tényleg jugoszláv békaemberek ássák alá a NER nem rés de erős bástya építményét???
Íme a győztes tételek, ilyeneket kellett főzni 5 óra 35 perc alatt, ahhoz, hogy díjazott legyen az ember. És egy kis ráadás![kiegészítem még infókkal!] Idén nem maradt időm fotózni, így maradnak a hivatalos képek. Fotók: Bocuse d'Or Akadémia/Bakcsy Árpád..
Kövér László szavaival élve „Orbán Viktor küzd, mint malac a jégen” az Európai Unió és más ellenségesnek kikiáltott államok, szövetségek és szervezetek ellenében. Mintha a létezés értelme maga a küzdelem lenne a magyar miniszterelnök számára, így, ha egyszer a konszolidáció útjára lépne,…..
hívőlélek 2016.02.15 18:31:26
@patkányarcúáginéni: legyints. ... de titkon amikor senki se látja adj igazat.
Semmit sem lehet kidobni és elfelejteni – mondja Bereményi Géza a Mandinernek. A hetvenéves íróval, költővel és rendezővel a Cseh Tamáshoz fűződő kapcsolatáról, irodalmi törekvéseiről és a kultúrpolitika alakulásáról is beszélgettünk. Elmondása szerint nyomasztotta, hogy Cseh Tamáshoz kötik,…..
Amikor tavaly év végén összegyűjtöttük azokat a magyar figurákat, akikre 2015-ben a legbüszkébbek voltunk, többen befikáztak, hogy Katinka miért maradt ki. Sehol nem volt még akkor a nagy balhé, mégis úgy éreztük, hogy van valami fura ebben a lányban, illetve hiányzik belőle az…..
Személyes sérelmekkel nem traktáljuk az olvasót. Főleg akkor nem, ha a karaktergyilkossági kísérlet a netszemét bűzlő legaljáról érkezik, névtelenül írt, össze-vissza hazudozó blogbejegyzés formájában.  Itt is csak a kiinduló pont személyes. Az ok. Eddig ugyanis nem jutott el az ingerküszöbömig a…..
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
hívőlélek 2016.02.13 08:13:35
@mruniverzum: most olvastam a miért-ről: "Más vélt fogyatékossága csak akkor vált ki indulatokat bárkiből is, ha magával elégedetlen. Ez a megkövezés lélektana. Mivel Bocskor ránézésre egy teljesen jóvágású fickó, látható fogyatékosság nélkül, így, csak egy dologra gondolhat az ember, hogy kicsi a pöcse. Tehát, Bocskor most világgá kürtölte, hogy kicsinek tartja a saját pöcsét. Tudat alatt így kényszeríti magát arra, hogy elfogadja ezt a vélt fogyatékosságát, hiszen, ha már mindenki tudja, nem tagadhatja le tovább saját maga előtt. Sziporkázó, nyilvános önterápiát csinált magának. Vagy belátja ezt, vagy az elfedés erőszakos démona kieszi a belét."
hívőlélek 2016.02.13 17:57:49
@mh1973: volt pár tucat nője? ..na ...neee.
Akinek volt 2-nél több nője az ilyent nem mond mint a Bocskor.
..... szerintem valós lehet a feltételezés KICSI A PÖCSE vagy IMPOTENS LETT!
Határátkelő Finnországi kisokos 2016.02.11 06:47:00
Ma folytatódik az a sorozat, melyben egy-egy országról próbálom meg összeszedni mindazt, ami fontos lehet az oda indulóknak, reményeim szerint hasznos linkekkel, információkkal. (Az Elintézendő ügyeink eddig részeit itt találjátok.) Ma Finnország van soron, és ebben az esetben is a…..
hívőlélek 2016.02.11 08:21:58
@Philosoraptor HÁ Bokszzsák/Sztár/Megmondóembör: Finnország nagyon jó hely. Nyugalom , rend, tisztaság, emberi empátia, normalitás, nagy közösségi szellem. .. szociális biztonság, igazi szabad világ.
,,,csak irigyelni lehet a finneket..... ha újra születhetnék akkor egy ilyen társadalomban lenne jó.
Az MSZP-SZDSZ alatt, illetve Gyurcsány-kormány idején a békésen tüntető tömegbe is belelövettek, a rezsim részéről a rendőri túlkapások, a hamis hatósági tanúvallomások, a koncepciós ítéletek mindennaposak voltak. Miközben a baloldal-liberális médiapropaganda szolgai módon kizárólag huligánokról…..
Igazságot, jogot vagy elégtételt szolgáltasson a bíróság? Épp az árt legtöbbet az igazság szolgáltatásának, amikor a közvélemény a rendelkezésére álló, korlátozott információk alapján akarja megmondani a bíróságoknak, hogy kit kell elítélni és mennyire. Döntsük el, hogy emberáldozatot akarunk vagy…..
A centralizációval sokkal jobban járnak az iskolák, a tanárok, a diákok és a szülők is – ez a cél vezérelte a Klik létrehozását. A központosítási akarat intézménye 2013 szeptemberétől élesben működik, ám alig egy év alatt kiderült (maga a közoktatási ügyekért felelős államtitkár ismerte el), hogy…..
hívőlélek 2016.02.03 20:48:44
@Doomhammer: Te sorosgyuribérenc vagy?
hívőlélek 2016.02.03 21:07:00
@Doomhammer: szerintem te sorosgyuri bérenc vagy, szerintem.
hívőlélek 2016.02.04 01:41:53
@Doomhammer: Te beszélsz? Szerintem meg pont Te vagy egy kormányzati szennymédiától és némethszilárd és habonyárpi által agy mosott konzumidióta bérrabszolga. ...egy igazi sorosgyuri bérenc.
Habsburgosok és szabad királyválasztók, labancok és kurucok, szobarepublikánusok és fotelmonarchisták, népiek és urbánusok, szevasztok! Ma hetven éve ért véget a Magyar Királyság mintegy 946 éves története. 1946. január 31-én a nemzetgyűlés megszavazta az 1946. évi I. törvényt, amit rögtön ki is…..
hívőlélek 2016.02.03 20:25:08
@Veridicus76: meg a k anyád.
Ulánbátor és Szófia között állítólag 6232,1 km a távolság légvonalban, de – hála legyen a magasságos Istennek – vannak akadályok, amelyek nem legyőzhetetlenek. A háromnapos dicsőséges mongóliai kapcsolatépítés után, egy röpke nap kihagyásával – ami szintén nem telt eseménytelenül – Orbán Viktor…..
hívőlélek 2016.01.29 20:38:39
@ulpius66: már bocsánat ...de ki is az az Orbán Viktor?
Bár a Fővárosi Választási Bizottság korábbi határozata teret engedett a budapesti olimpiai rendezésről szóló népszavazási kezdeményezésnek, a Kúria döntése azonban ezt megváltoztatva megtagadta a népszavazási kérdések hitelesítését. Maga az indoklás egyenesen nevetséges,…..
Varánusz Harakiri, bazmeg, az! 2016.01.28 11:49:23
Tudom, tudom, mondani se kell, mindenki higgadjon le a picsába, a magyar kézilabdában minden rendben van. Németh András és Talant Dujsebajev vállal minden felelősséget. Utóbbi annyira, hogy ha japán lenne épp a beleit kaszabolná össze harakiri közben. Oké, az EB meccseinket nézve nekem is sokszor…..
hívőlélek 2016.01.29 07:40:52
@Imola Helyesi: Gyurcsány a hibás!

.... de ettől függetlenül a magyar kézilabdát a Mocsai félék tették tönkre. A megvehető korrupt meccseket eladó mocsaifélék. Jelenleg a magyar kézilabdasport ugyan úgy pénzmosoda mint a labdarúgás rengeteg ócska kis mocsaikkal.
...ez vonatkozik mind a férfi mint a női szakágra. SAJNOS.
hívőlélek 2016.01.29 07:45:37
@Gábris szomszéd:Orbán Viktor szart eszik és vizet prédikál.
hívőlélek 2016.01.29 08:20:00
@Gábris szomszéd: miben nem veri át a Zembereket? Azt írd le mert az rövidebb.

Orbán ahol tud ott átbsz, átver, meglop, kizsebel ...és a többi. OSZT JÓ NAPOT!
Tovább zsonglőrködik a kormány a közszférában leépítendők létszámával. Olyan nagy eltérések vannak a különböző nyilatkozatokban elhangzó létszámleépítések arányszámai között, hogy jó okunk van feltételezni: a kormány szándékosan akar zavart kelteni az érintettek között. Más kérdés, hogy ennek a…..
hívőlélek 2016.01.29 07:16:16
A Balog nevű miniszter, tudjuk, nem döntéshozó, mert az csak egy van a kormányban, főleg, ha leszámítjuk Pintér minisztert. Azt is tudtuk, hogy rohad minden, ami a tárcája kompetenciájába tartozik, konkrétan az oktatási rendszer, az egészségügy, a szociálpolitika, és általában a "humán erőforrás" --…..
hívőlélek 2016.01.28 14:57:49