Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justin case

26 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lőttek az egész hétvégés egyetemi futballnézésnek, nincs már eredeti hangú, zseniális NFL-közvetítés, nem látunk több NHL-elemzést és nem ébredünk az Around the Hornnal, az ESPN America július 1-től csak Nagy-Britanniában fogható, más európai országban nem. Az ESPN…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
justin case 2013.01.16 19:45:57
@horrorpornó bábszínház: te egy rendkívül jó meglátású ember vagy te. Aki te vagy.

Letett valamit az asztalra? Akkor emelje fel, és az árából vásároljon koncertjegyet.

Mint a hagyományos emberek. Tudod.
Serj Tankian – Harakiri(Serjical Strike) Serj Tankian valahol nagyon eltévedt. Két évvel ezelőtti, Imperfect Harmonies című, színes, szélesvásznú szimfonikus szirupkölteménye alig volt emészthetőbb tizenhárom kiló vattacukornál, elég sok ember torkán meg is akadt. A System Of A…..
eat IT Heti menü 0702-0706 2012.07.02 09:24:00
A hajtás után nyomtatható méretben! ..
justin case 2012.07.09 20:19:43
@Zosa7: gondolom sokat jársz ide, és az alapján mondod meg az "értelmeset". Köszönjük.

Mindig is támogattam a kajáldát, a kaja jó volt, főleg az elején, az adag is, egész úgy nézett ki hogy lesz belőle valami.

Máig bírtam az utóbbi időben levő sorozatos balfaszkodást, logikátlanságot, flegmaságot, hülyeséget, amit mostmár röhejesen gyakran kell tapasztalni.

A szőke kisjányhoz külön gratulálok, a magyar vendéglátóipar gyöngyszeme vagy, lelkem. Tudod, ha a FizetőVendég (majd egyszer ismerkedj meg ezzel a jelenséggel, gondolom eddig nem jött össze) azt kérdi (és még csak nem is udvariatlanul), hogy a tökfőzelékben árválkodó 1 darab húsmorzsa-e a teljes menüadag, akkor tudod kulturált helyeken nem flegmáznak meg méltatlankodnak hogy "van ott több csak LESÜLLYEDT az aljára" - hidd el, nekem is lett volna ötletem hogy mégis mi süllyedt és hova, és egyéb kreatív ötleteim h ogy mit is tegyél az 1 kanál cuccal (a fiú ráadásul 2-t adott, nemtom, ő biztos hülye szegény és nem veszi figyelembe a spórolási előírásokat), hanem inkább próbálnak tenni valamit hogy az - ismétlem - Fizető Vendég - az legközelebb is ott költse el a pénzét.

Na de hát ez mind hülyeség ugye.

Mondom, eddig reméltem hogy lesz valami haladás, jóság, remekség. Nem lett. Helyette kaptunk valami egészen mást. Most már szurkolok hogy új arcokat lássak minden hónapban, ahogy mostanában divat (erre vonatkozólag valahogy sohasem kaptunk választ hogy ez hogy is van).

Hátha egyszer lesz valaki, aki már félig dolgozott olyan helyen ahol a vendég nem nyűg aki menne mán a picsbe hogy idejön, minekjönide, nejöjjönide, úccsejónekisemmi, mindig csak hőbörög hogy koszosatányér.

pfeh, mindegy. sok sikert.
Praxis Nevetés a rendelőben 2011.09.12 06:00:00
Sziasztok!   Lányomnak egy fenyőfa tüskét a szél a szemébe fújt.Mivel egy óra múlva sem tudta kikönnyezni csak a fájdalomtól sírt irány a János szemészeti rendelője 1/4 4-kor meg is érkeztünk.A váróban kb.15 beteg várakozott.Az nővérkének elmondtam jövetelem célját…..
justin case 2011.09.12 23:49:11
@Braincelle: néha azért javasolnám az úgynevezett való életben való szerepvállalást, csak úgy ideiglenesen, akár.

láthatóan rengeteget csökkentett a posztoló feszültségén a nevetés.

másoké.

amíg ő órák óta ott vár, rendkívül nagy érvekkel megtámogatva, hogyhát jajhát, meg hát a időpont, ugye, meg a falhozvert lófasz.

de ne legyél feszült, magamban igencsak röhögök rajtad, de ugye ezzel semmi baj sincs. ugye?
tampi 2011.08.09 21:11:25
  "Mi a hajójuk neve?"       Ian Fleming: Voodoo                   ..
justin case 2011.08.10 06:25:40
Megelégelte a kormány, hogy egyre több, becslések szerint már közel harmincezer hazai autós próbál külföldi rendszámmal adót, bírságot elkerülni. Mai cikkünk blogposztja...
justin case 2011.06.17 10:01:18
@binrashid: és pl. rám mi vonatkozik? szlovák állampolgár vagyok, magyar állampolgárságom lehetne, de nincs, és ahogy elnézem, nem is lesz. viszont itt dolgozom. apám kocsijával járok, aki kint él, sajátom nincs. a családi kocsit se használhatom én itten én?
tampi 2011.04.11 12:31:00
  „– Hát ez a helyzet – mondtam.”                       Raymond Chandler: Asszony a tóban       Mostanában minden…..
justin case 2011.04.11 16:59:44
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
justin case 2011.04.09 12:00:33
eat IT Heti menü 12 06 - 12 10 2010.12.06 07:00:00
Heti menünk, a hajtás után kattintásra nyomtatható méretben!..
justin case 2010.12.09 12:03:28
@sdfsdfsdfsdf: be kéne rakni egy webkamerát, ha már ennyire teknikailag nagyon advanszedek vagyunk ebben a cégben. muhah.
Ha valaki a következő hírt olvassa: a Los Angeles-i rendőrség egymilliárd dollár értékben vásárol hátra erősíthető, személyi sugárhajtóművel szerelt közlekedési eszközöket, akkor a) szétröhögi az agyát, és feltolja tumblira, hogy milyen kurvajómár, b) elhiszi, és…..
justin case 2010.10.07 14:20:29
eat IT Heti menü 09 13-09 17 2010.09.13 07:07:00
Mától végre az étteremben várunk benneteket, ma egy kicsit karácsonyosra véve a menü egy részét. Ajándék mézeskalács!Hajtás után nyomtatható méret! Délután közkívánatra a csörögefánk receptje. ..
Le a kalappal Steven Moffat előtt: aki ilyen bátran nekilát egy brit nemzeti intézménynek számító történet, azaz Sherlock Holmes kalandjainak átírásához és modern korba helyezéséhez, annak a tökei akkorák, mint egy bowling-golyó. Egy ilyen vállalkozásba iszonyú nagyot lehet…..
justin case 2010.08.03 10:24:16
@Novi bácsi: hogyteccikmondani?
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Nem sokkal azután, hogy forradalom volt a szavazófülkékben, Szenes Andrea visszaszivárgott a köztévébe, hogy egy teljesen értelmetlen műsorban ugyanazt a kérdést tegye fel ötször alulról indult művészeknek, de ennyi nem volt elég. A sok év mellőzöttség után most már nem is…..
Ágnes posztapokaliptikus állapotokkal szembesült Pécelen, ahol tegnap óta megint vízkorlátozás lépett életbe. A csapból alig szivárog valami, és fel kell jelenteni az illegálisan kertet locsoló szomszédokat. Ja, és a legjobb, hogy állítólag zacskós vizet fognak majd osztani.…..
ez az evolúció csúcsa az éneklő delfincicik zseniálisak bár nem szívesen nyúlnék hozzájuk, mert leharapják az ujjaimat de attól még zseniálisak vagy nem is? a Neverest a Hey Champ Star című bemutatkozó albumán lesz rajtaa lemez július 13-án jelenik meg egyszerre az egész…..
Ma kezdődik a labdarúgó világbajnokság, de nem azzal, amivel kellene, azaz egy meccsel, nem, hanem minden sportesemény elengedhetetlen kellékével, a megnyitó ünnepséggel, aminél feleslegesebb dolog nem sok van a földkerekségen. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ne…..
justin case 2010.06.11 15:24:50
@Mr. Pither: hogy playback ;)
Miközben itt a belterjes hazai online marketing megmondói körben tocsogunk, és kurvára elégedettek vagyunk magunkkal, hiszen egy szárnyaló iparág folyamatosan fejlődő területén dolgozunk, és olyan okosak vagyunk, hogy a notebookjaink lassan a kisugárzásunktól is működnek áram…..
Garantáltan a "fire in the hole" kifejezést fordítják félre a leggyakrabban. Eddig is már vagy háromszor kitettük (és vagy hatszor visszautasítottuk - tőlük elnézést kérünk), most a hétvége alkalmából ismét egy kisebb csokrot nyújtunk át belőle, a változatosság…..
justin case 2010.05.28 13:34:47
@sourcerror: Lőjetek Will-re! :P (based on a true story)
Bár a szabadügynökség még tart, de túl vagyunk azon a drafton, ahol a csapatok kiváló lehetőséget kaptak ahhoz, hogy betöltsék a hiányposztjaikat. Ugyanakkor maradtak együttesek, akik a játékosbörze során nem, vagy csak részben tudták elvégezni a szükséges keretbővítést,…..
Nagyon könnyen lehet, hogy csak szerencsétlen fogalmazás, nem félrefordítás, de szerintem minimum "erősen félreérthető" kategória.Az amerikai foci szerelmeseinek nagy nap volt a múlt vasárnapi, hiszen ekkor játszották a Super Bowlt, az amerikaifoci-bajnokság döntőjét,…..
justin case 2010.02.09 18:19:37
@Mr. Pither: nembaj, biztos van nagyobb hibád is, ahogy apám szokta mondani :P

egyébként a baseball se lett volna szar ha mondjuk nem jön a vihar. vagy mondjuk úgy: nekem éppen elkezdett tetszeni amikor mr. kolega elmagyarázta hogy mit is lássak. ésakkorlettvégeugye.

az evakuálás meg ne mondd hogy nem volt móka :D