Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DóriUtazik

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ne színlelve szeressetek másokat. Szeressétek őket igazán. Tartózkodjatok a rossztól. Ragaszkodjatok a jóhoz. Testvérszeretetben legyetek egymás iránt gyengédek, a tiszteletadásban egymást megelőzők..." (Róma 12:9-10, NLT fordítás, második kiadás) Ha tartós változást…..
,,Jól vigyázzatok tehát, hogyan éltek; ne esztelenül, hanem bölcsen, kihasználva az alkalmas időt, mert az idők gonoszak." (Efézus 5:15-16, TLB fordítás) Mindenkinek van egy álma. Talán már gyermekkorod óta dédelgeted, talán csak most lett egy álmod. Kívánságok, vágyak,…..
 ,, Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; nem cselekedetekből, hogy senki se dicsekedjék." (Efézus 2:8-9) Isten megmentő kegyelme egy keskeny út. Nem érdemelheted ki, és nem hozhatod te magad létre. Sosem fogod kiérdemelni. Az Efézus 2:8-9…..
"Uram, hallottam, amit hirdettél, félelem fog el attól, amit teszel, Uram." (Habakuk 3:2a, LB fordítás) Ha meg akarod hallani Isten szavát, akkor dicsérd Őt! Más szavakkal élve, adj neki hálát, amiért része az életednek, és érdekli őt annak minden egyes részlete. Köszönd meg…..
„És így, miután Ábrahám türelemmel várt, beteljesült az ígéret." (Zsidók 6,15 NIV fordítás) Amikor Istenre vársz, emlékezz, hogy jó társaságban vagy. Szentek milliói ültek már Isten várótermében előtted. Nem vagy egyedül. Igazából, ha már a váróteremben vagy,…..
„Én elküldtelek titeket, hogy azt arassátok, amiért nem ti fáradtatok: mások fáradoztak érte, ti pedig az ő munkájukba álltatok be." (János 4:38, NLT fordítás, második kiadás) Néhány évvel ezelőtt a PBS készített egy sorozatot híres amerikai személyek…..
„Gyökerezzetek meg mélyen őbenne, engedjétek, hogy életetek épüljön Rá. Akkor hitetek megerősödik abban az igazságban, amire tanítottak benneteket, és hálaadásotok túlcsordul majd.” (Pál levele a Kolosséiakhoz 2:7, NLT, második kiadás) Isten azt akarja, hogy minél…..
„Akik tehát az Isten akaratából szenvednek, cselekedjék tovább is a jót, és bízzák életüket Istenre, aki teremtett, és aki sosem fog cserben hagyni.” (1Pt 4,19 NLT fordítás, második kiadás) Emlékszel, milyen volt a fényképészet, mielőtt minden digitálissá vált volna?…..