Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bibi81

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi képeket egyik olvasónk küldte szerkesztőségünknek, a melléklet észrevétellel: Tök jó, hogy felújították a Tétényi út középső, zöld sávját. A tavasszal ültetett bokrok -hála a természetnek és a sok esőnek- tették a dolgukat és szép nagyra nőttek. A gond ezzel csak az, hogy így az ezer…..
Bibi81 2017.06.05 20:46:09
@élhetetlen:
Te milyen rémesen agresszív vagy.

Ne válaszolj, úgyse fogom elolvasni. :-))))
       Nagyon nagy divat lett az örökbefogadás manapság. A külföldi sztárok tucatjával viszik haza az árvákat Afrikából meg Vietnámból meg még ki tudja honnan, és nagyon boldogok, hogy tettek valami "jót". Én is egyetértek az örökbefogadással, hiszen sok gyerek vár az árvaházakban szerető családra,…..
Bibi81 2017.02.19 01:11:28
@232323: Hulladék szutyok? Piha. Te inkább egyáltalán ne neveljél gyereket. De még növényt se.
A megfelelő lépéseket azonnal megtettem, de elfogadhatóan hogy egy kiszolgáltatott embert ilyen módon meg lehet alázni. Tisztelt Praxis.    Elöljáróban le szeretném írni, hogy 25 éve dolgozom az egészségügyben, kétkedve olvastam eddig a sok rémtörténetet orvosokról,…..
Szerző: Harmat Árpád Péter A magyarság 1100 éves Kárpát-medencei történetében számtalan fontos vezető, jelentős uralkodó, meghatározó politikus és önfeláldozó hős fordult elő, nagy mértékben alakítva népünk krónikáját. Ilyen volt például a honfoglaló Árpád vezér, a keresztény magyar államot…..
Bibi81 2017.01.14 17:37:58
@Kovács Péter dr: Egyetértek T-vel, felesleges volt kiegyezni, pláne akkor, amikor jött egy olyan történelmi helyzet, hogy deklarálhattuk volna a függetlenségünket. Ha kölcsönösek a gazdasági érdekek, azt egyenlő felekként is megtehettük volna, kár volt ezért beleugrani a Monarchiába.
Most akkor csendben megkérdezem, hogy a beteggel, vagy a hozzátartozóval ilyen stílusban beszélő egészségügyi dolgozó, vagy asszisztens megérdemli a tiszteletet? "13 éves unokaöcsémet közel 1 éve hordja az anyja a Heim Pál gyermekbőrgyógyászati szakrendelésre az arcát,nyakát ellepő gennyes…..
Bibi81 2017.01.07 14:37:31
@zizi77: Egyetértek. Egyébiránt nem tudjuk, hogy pontosan mi és hogyan hangzott el. De számomra még így is a posztoló nővére jön ki rosszul. Azt se értem, hogy miért kell teljesen természetes dolgokra erős gyógyszereket felíratni. A gennyes pattanások sajnos velejárói a kamaszkornak. Elmúlnak, csak a hegesedés elkerülésére kell odafigyelni. Abban a korban a bőr még rugalmas, tehát ez kb. 25 éves kor alatt még nem probléma.

Nyilván itt rendszer szintű problémáról van szó, mindenki idegbajos, és a másikon tölti ki a frusztáltságát. Ezen viszont csak egyéni szinten tudsz segíteni. Mondjuk, azt se értem, hogy miért kell rögtön minden egyes vélt vagy valós sérelemért klaviatúrát ragadni. Az ember megtanul értelmesen túllépni a dolgokon.
Cikk a Velveten: Tom Cruise tényleg 3 éve nem látogathatta meg a lányát Makacs dolgok ezek a kapcsolatmegszakításos történetek, az egyház minden igyekezete ellenére újra és újra felbukkannak. A jelek szerint még a legprominensebb tag sem vonhatja ki a magát ezen gyakorlat alól. Bár nem szeretem…..
Az ezotéria világába sorolható számos olyan irányzat, amely korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak működését és részeit tudományostól eltérő szempontból (vagy a dolgokat összefüggéseiben)…..
Ifj. Knézy súlyosan hibázott a közvetítéskor. Ok, és akkor mi van? Ő az új Werner Naumann? (Goebbels titkára volt.) A NER megint lecsapott a migránsokra és a halál angyala, a voldemorti gonoszságú Orbán-rezsim dementora maga az ifjú Knézy Jenő? Nincs itt valami aránytévesztés? Nem túlzott-e az a…..
Bibi81 2016.08.09 22:38:35
@Gonbolkozó:
"De nem tették. Tehát nem "hiba". Tehát nem lehet megbocsátani."

Akkor ne bocsásd meg. És akkor mi lesz? Holnap nem kel fel a Nap?
Bibi81 2016.08.09 22:35:34
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Bibi81 2016.08.07 05:23:19
@dunántúli gyerek: Jogos észrevétel.
Bibi81 2016.08.07 05:26:55
@Világvevő: Nem is a menekültekről szól, sosem róluk szólt. Ha elolvasod a kérdésfeltevést, akkor tudod, hogy ez az ország szuverenitásáról szól.
Bibi81 2016.08.06 19:39:00
@Союз: Csak egyetérteni tudok. A blog szerzője kicsit kitekinthetne Európára, hogy mi folyik ott.
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
A közmédia is kihirdette az olimpiai keretét, melyben nincsenek nagy meglepetések. Az Eb-hez képest annyi a nagyobb változás, hogy Gundel Takács Gábor ezúttal nem csatlakozik a kommentátorokhoz, hanem a műsorvezetők csapatát erősíti. Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiáról az M4 Sport, az újonnan…..
Bibi81 2016.07.30 02:00:25
 A vízöntő korszak    Ami miatt különösen érdekes ez a téma számomra, hogy az emberiség globálisan ezekben az időkben fog átlépni a Vízöntő korszakba és ez rengeteg változást fog hozni. Most éppen átmeneti korban élünk, amikor jól érzékelhető, hogy…..
Bibi81 2016.07.25 21:13:00
@medali (törölt): Az asztrológia ennél egy kicsit összetettebb. A napjegy önmagában csak keveset jelent. Rólam se mondaná meg senki, hog kos vagyok.
Umberto Eco könyve (Művészet és szépség a középkori esztétikában, Európa, Bp., 2002) igencsak alapos áttekintést nyújt arról, hogy miként gondolkodtak a középkorban a szépségről. A szépségről adott elképzelések nem voltak teljesen egységesek; különféle módokon gondolták el ezt az esztétikai…..
Bibi81 2016.07.25 11:23:46
@Koós István: Kint van indexen.
Niger, Bangladaes és Csád a sor egyik végén, Ausztrália, Svájc és az Egyesült Királyság a másikon. A fejlett országok helyezése alapján megállapíthatjuk, hogy még mindig az oktatás és a jólét a legjobb fogamzásgátló. Magyarországon egyébként a nők átlagos életkora…..
Bibi81 2016.07.14 18:48:25
@Huffnágel Pista: Pisti, Pisti... reklámozod itt a vacadék blogodat.
Hogyan legyünk britek? Nevelés osztályfőnöki órán: sorbanállás.Photo: Andy Matthews, Flickr Creative Commons Az Egyesült Királyságban nyilvánvaló, hogy bevándorlókból nem válik angol, skót vagy ír nemzetiségű. Az ide vándorló népek új identitása "brit": nem angol, de "közénk" tartozik. Melyek azok…..
Bibi81 2016.06.03 22:52:53
@FF: Ismerős helyzet. :-) Engem anno az éjszakai postán (Tesco) akartak meglincselni a céges posta miatt, pedig csak kb. 13-14 levél volt. Ráadásul összesen három órát álltunk sorba. Majd gondolták, hogy három óra sorbanállás után meg fogok szeppenni?
Amerikai tévéstábra támadnak migránsok Stockholmban A napokban derült fény arra, hogy a kölni városvezetés (sőt: a tartományi miniszter is) igyekezett eltussolni a szilveszter éjszaka történt tömeges szexuális zaklatás hírét, és arra kérték a rendőrséget, ne használják az erőszak, illetve a…..