Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kigyolany

51 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most következzék egy 'vers' amit talán egy 3-4 éves gyermek irhatott.. Szerzője ismeretlen Dackorszak   Nem, nem, nem, nem nem, nem nem, nem, nem, nem nem, nem   nem, nem, nem, nem? nem, nem! nem, nem, nem, nem?! nem, nem…   nem, nem, nem, nem nem nem…..
Gondolom, mindenki tudja, hogy mi az a SICC. Természetesen a könyve gondolok. Persze, hogy mindenki ismeri, s aki nem annak nagyon nem volt jó gyerekkora, vagy szakkifejezéssel élve, volt gyerekszobája, csak nem engedték be.Tehát, csendes délután, mint tegnap, amikor mellesleg épp 19 éve…..
Rotációs Kap'art Rotácionizmus 2009.02.15 19:39:24
A kezdet kezdetén még nem volt semmicsak az ég, és minden egyéb dolog, de úgye már mondtam, hogy nem volt semmi így az eget semminek veszem, akkor azt jelenti, hogy ténylegesen van olyan pocsolya amiben a semmi látszik.Nem kellett sokat gondolkoznom ezen az egészen. Nem lesznek komoly,…..
Hazudtam. Voltam Katatonián:D Találtam olyan hülyét aki eljött velem, sőt nem csak a metálzene volt a terítéken, hanem Depresszió is. Igaz az első fél órán nem voltunk ott, mert.. hosszu hogy miért, mert nem úgy alakult ahogy lennie kellett volna. Mindenki késett.. De nagyon jó…..
(Valaki biztos bízik benne, hogy ez az utolsó.. sőt még a suliba se került ki.. nem is értem, hogy miért.. pedig csak pár tanárt aláztunk meg benne, és nagyon  okosak voltunk.. nem is értem.. Nobel dijat ide!! )Alkotta: Tina és kuci(=  (kb egy sort annamari)Jog védelem, meg r…..
kuci volt, van és lesz.. Criminal 2008.09.10 23:09:11
A mai napra csak annyit, hogy nem voltam Babylonon.. Sőt Katatoniára se megyek, mert kijönne le velem fehérvára? öööö SENKI:D Nem baj elméletileg pénteken megyek zp mert lesz kispál.. (= Aztán a legközelebi koncertem mikor is? Ja igen Áprilisba van -.- Utálom az egészetNa most meg…..
Ma mint jó kislány, ugy gondoltam csinálok pizzát. Mármint ééén csinálok pizzát, és nem előresütött dolgot rakok be a sütőbe. Kenekm krémmel a pizzát, már épp vágom rá a paradicsomot, amikor apám bejön, hogy ne segitsen e? Mondom nem kell, tudok én főzni. Apám…..
Életmorzsákok.Jézus újratámadása Tanár: Osztrák-Magyar monarchia, és oroszországDiák: Mivan velük?Tanár: Indulnak a vébén, mi lenne? Kopuláció nélkül, nincsen populáció      /kuci/ Nem büdösebb, mint a te lelked ( mint az én…..
Dr. Michael Mephisto creates the dog's Kama Sutra. The english Natural University's animal researhes, he discoveres a strange fact; The dogs needs varied sex. The reserch has started in 2005, and finished o while afo. They realsed a book called: Dog's Kama Suta, which introduces the dogs…..
Na Közkívánatra felrakom az általam alkotott piciny versikét: Óda TipóhozÓ Tipó!Te tudod mi szép, s jó!Ahogy látam csámpás lábad,eszembe jut az előző hóamikor magassarkúdban belibbentél,s azthitted ez mennyire jó...De nem láttad, hogy mindenki rajtad röhögött,Te csak…..
Na akkor ha már igy itt vagyok, úgy gondoltam írok is valami szépet.Mint tudjuk ez a klub annamary tiszteletére alakult meg, jó ez csak részben igaz, mert ugye a hülyeséget ápolni kell. Mert nekünk jogunk van hülyének maradni. Ezzel a joggal élünk is.. Leginkább magyaron és olaszol.…..
Szoval az van, hogy kicsit el van hanyagolva ez a dolog, de igérem, hogy jobb lesz, mert mi mások vagyunk....
Ja és közérdekű közlemény..VAN ITTHON KÁVÉ (=..
Na mert ugye én más vagyok, ezért megtehetem és mivel nem vagyok olyan és a szegedi szabtéri strandon voltam:D Ennyi tipot egyszerre:DSzoval probálok úgy csinálni, mint aki értelmes, de azthiszem, Vikynek igaza lett, ugyanis miután megittam a piros nesztít olyan hülye lettem, hogy már…..
Na ez kész..Reggel van meg minden, nem is tudom, hogy minek írok ide.. de majd megtudom. szóval, mint mindenki tudja alone. de ez nem jelent semmit, mert én megtehetem, mert én más vagyok..nagyon reggeeel vaaaaaan... nincs itthon kávé -.- ja de koffein mentes... -.- nem baj majd a suliban…..
 Ezt most a bejegyzés elé rakom, mert úgy gondolom, hogy fontos.http://www.petitionspot.com/petitions/obudapeticio Olvasd el, hogy mivan meg miért, de én, most hagyne írjam le(=  Ismét elkezdődött, az iskola. Nem tudom, még pontosan, hogy örüljek e neki, vagy sem. De az…..
Na te jóisten mennyi dolog történt azóta. Voltunk szigetelni, feltörtem a lábam és nem tudtam járni:D de már begyógyult, csak viszket.Mindjárt kezdődik a suli, és nem tudom h várom e vagy sem. De majd még eldöntöm, mert megtehetem. Mostanság diablozom, mert jó. Sőt csomó jó…..
Jelentem, ismét Balatonon vagyok. De amig leértem az nem volt semmi. Persze egy egész tábor jött azzal a vonattal amivel én.. Jellemző.. Aztán elmentünk kajáldába, mert üdülésicsekk(= Amikor haza értünk úgy döltem el aludni ahogy kell. Aludtam is 5 orát, kb. De jól esett, csak ez…..
Na, megint hajnalban jut eszembe az ilyesmi.. Ma még Budán vagyok, de reggel megyek vissza Balcsira, jó lesz mert lent vannak tesómék, ami jó. Lesz egy kis pihi egyedül is. Persze csütörtökön jövök vissza, mert megyünk Sziget. Tehát akinek hiányzom pénteken és szombaton megtalál…..
*Nesze nektek ö*Néhány könnycsepp az esőben S ahogy a lány ott állt, megázva, s megalázva, jött rá, hogy ő most Zack-nek nem más, mint néhány elhullajtott könnycsepp az esőben.   S az élet egy játékának tekintette Julie-t… Egy olyan játékszernek, aminek…..
 Azt hiszem, már nem tehetek semmit, belekell, hogy nyugodjak. Megtörtént. De az élet, meg tovább, miért ne menne? Sok minden változik, és van ami megmarad, mint például a kuci(= Sok dolog történt, volt Szegen a szabadtérin, mert jó. Persze csak is, mint pesti őslakos, tehát…..
Most hiába van nyár, nem tudunk fürödni mert szar az idő. Vivi és én a gép elött poshadunk. Gergőm pedig gitárzik, mert jó neki(=..
Nem tudom, mi volt velem, hogy nem írtam, de most megteszem.Először is, részem volt az eddigi legjobb osztály kirándulásomban, amit remélem csak a jövő évi fog überleni. Sárospatak egy nagyon jó hely, és ennyi!!(=Az is jó hír, hogy nem buktam meg matekból, bár ez nem annyira nagy…..
Na megtartom a szokást..(=Anúgy csak annyit akartam, hogy már 3 hónapja nagy vagyok(=.. Anita meg már 8 napja..(= Juhééé..
Nohát, csak majdnem két hete nem írtam. Nem gáz..(= Egyébként nem törént semmi, csak beteg boltam, meg voltam Benko Dixie-n mert megtehetem, és mert megkértek rá. Volt nagy mosás, csak 6 adag ruhát mostam. Most az is tiszta amit fél éve keresek és a szennyes tartó mögött volt..…..