Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nóra a lelkek segítője

148 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az írás első felében elolvashattad, miért értékes minden teremtmény a Földön, sőt az Univerzumban. Hiszem mind ugyanarra a Teremtőre vagyunk felfűzve, az ő energiáját hordozzuk magunkban. A hibázás: jogodban áll hibázni! Bármely helyzetben előfordulhat, hogy hibát követsz el. Ez még nem tragédia. A…..
Az év elején időszerűvé vált az éves jóslás. Természetesen nem csak az első napjaiban lehet ezt a kirakást kérni, de jó előrejelzés lehet az évre. El lehet készíteni születésnap környékén is, és tulajdonképpen bármikor. A lényeg, hogy 12 hónapot fog lefedni ez a kirakás. Kattints ide a teljes cikk…..
Egyéni konzultációim, tanácsadásaim során nagyon sok jó, értékes emberrel találkozom. Mégis kiderül, hogy valami gond van vagy a párkapcsolatában, vagy a munkahelyén, vagy az emberi kapcsolataiban, vagy a családi kapcsolataiban, vagy az életének más területén. Miért van ez így? Egyetlen mondatban…..
Az Adventi forgatagban, a karácsonyi ajándékok válogatása közben a kézzel fogható dolgoknak nagy szerepe van. De mi lenne, ha most a szellemi javak, a szellemi-lelki ajándékok lennének túlsúlyban? Ha örömöt, megnyugvást, békét, megkönnyebbülést adnál a családtagjaidnak, barátaidnak? Esetleg saját…..
Az élőlények csodálatosan vannak megtervezve. Igen, tervezve, hiszen olyan bonyolult élő szerveződések alkotják őket, amit önmagában az evolúció nem hozhatott létre. Az élő entitások nem csak látható anyagokból állnak, mint a csont, izom, bőr, agy és más szervek. Mindezt körülveszi, védelmezi,…..
Egyéni esetkezeléseim, energetikai tisztításaim során a legtöbb ember meglepődik a róla leszedett átkok, rontások és mágiák darabszámán. Épp ilyen elképedést vált ki, amikor valakit 1 hónapja tisztítottam és ismét van rajta jó néhány átok, rontás, mágia. Ezzel a témával kapcsolatban szeretnék néhány…..
A Tudatmanipuláló fekete mágia című írásomban egy általánosan, minden emberre ható mágiáról írtam. Azzal a mágiával kevesen tudnak szembeszállni. Most azokról a képzett fekete mágusok által készített fekete mágiákról írok, amikkel gyakrabban találkozhatunk, és elsősorban ezeket oldom, tisztítom a…..
Ez a téma talán sokak számára hihetetlennek, hátborzongatónak és nehezen elfogadhatónak tűnik. Ezért kezelje mindenki hite szerint. Az én hitem szerint ez így van, sok előadást hallgattam meg ebben a témában, és egyet is értek azokkal. Én nem vagyok a téma szakértője, de a cikk végén ajánlok majd…..
A látható világ csupán 4%-a a világ egészének. A 96%-ban dimenziók, entitások, lények, energiák vannak jelen, amelyekről az átlag ember keveset tud. A spiritualitással foglalkozók is különbözően érzékelik a láthatatlan világot, hiszen mindenkinek más típusú a képessége, a gondolkodása, a…..
Örök kérdés, hogy mi határozzuk-e meg a sorsunkat, az életünk alakulását, vagy egy előre megírt forgatókönyvet követünk-e? Mennyire van szerepe a döntéseinknek, mennyire lehet előre tervezni, álmodozni, megvalósíthatóak-e ezek a vágyak? Ha pedig előre megírt sorsot követünk, akkor ezt ki írta meg,…..
Mindenki egy bizonyos feladattal születik ide a Földre. Azért, hogy a saját magunk által vállalt feladatokat be tudjuk teljesíteni, képességeket kapunk, tálentumokat. Nagyon fontos, hogy ezeket a tálentumokat gyarapítsuk, és ne elherdáljuk. A képességek gyarapításához a legtöbbször szükséges…..
Mindannyian megéltünk és cipelünk magunkban rossz, fájdalmas emlékeket. Ezeket az örömteli megélések valamelyest tompítani tudják, háttérbe szorítják, de a tudattalan részeinkben ezek lenyomata mind addig ott lesz, amíg azt ki nem tisztítjuk. Egy szomorú, fájdalmas megélés egy külső szemlélő számára…..
Mindenki egy meghatározott feladattal születik ide a Földre. Nem panaszkodni szeretnék ebben az írásomban, inkább megnyílni és láthatóvá tenni az embert, aki a segítséget nyújtja. Néha úgy érzem, hogy különösen nehéz feladatot vállaltam magamra, igaz, nem vagyok ezzel egyedül. Számos női segítő van…..
Az ember egy igen különleges lénye a földi életnek, ugyanis test-lélek-szellem hármasságából áll. Ebben az erősen “elanyagiasodott” világban, amiben most élünk, a többség azt hiszi, hogy a test az egyetlen és igaz létezésünk. Pedig a test az egyetlen, ami a halállal elenyészik, semmivé lesz. Ezzel…..
Sokan keresnek meg mostanában álmokkal, vagy a munkám során elmesélik az ilyen jellegű élményeiket. Nem foglalkozom álomfejtéssel, és nem is akarom ezt tenni. Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy az álomnak elsősorban nem a jövőlátás az elsődleges célja, szerepe. Sokkal inkább érdemes az…..
A napi munkában, rutinban, az emberekkel való kapcsolatban a lelkünk megterhelődhet. Nyilván vannak jó, kellemes, pozitív helyzetek, kapcsolatok, de a többségük inkább teherként nehezedik ránk. Ezért fontos, hogy napi tevékenységként a saját belső világoddal is foglalkozz! Kattints ide a teljes…..
Amikor megszületünk, egy gyönyörű, társakkal teli világot kell otthagynunk, ahol minden fény és tisztaság. A születésünket hozzánk hasonló lelkek segítik, mellettünk állnak és támogatnak. Sokszor valamilyen sérülés miatt ők nem tudnak visszatérni az otthonukba, valahol a két világ között rekednek. A…..
Senki ne haragudjon meg, hogy keményebb hangon írok most, nem a megbántás a célom. Bántásból, megalázásból, sérelemből bőven sok van már ebben a világban. Szeretnék mindenkit felrázni. Úgy érzem, hogy az emberek többsége még mindig a saját világában tesped, siránkozik és nyavalyog. Közben pedig…..
Korábbi, a Szellemi háború című írásomban kifejtettem, hogy milyen energetikai támadások érnek minket minden nap. Ezek a negatív, főleg tudatmanipuláló, félelemkeltő hatások mindenkit érintenek, de a hatásukat érzékenység függvényében különbözőképp észleljük. Valakinél ezek egyáltalán nem érik el a…..
Nehezen emészthető és sokak által vitatott témáról írok most. Mindenki kezelje hite szerint, senkit sem akarok erőszakkal a magam álláspontjára állítani. Nagyon sok energetikai tisztítást végeztem már el, és remélem, sokaknak segítettem ezzel. Azt tapasztalom, hogy eddig soha nem látott mértékben…..
Azt gondolhatjuk, hogy mire felnövünk, kellő tapasztalatot szerzünk a földi életről és ez részben így is van. Már születésünk előtt magunkba szívjuk a családi rendszer minden tapasztalatát, és a születést követően azonnal minden információra fogékonyak vagyunk, tanulunk, fejlődünk. Mégis azt…..
Látható, kézzel fogható földi világunkat körülveszi, átszövi egy láthatatlan sík, az asztrális világ. Ebbe a dimenzióban rengeteg élő entitás, lény helyet kap, akár jó szándékú, akár rossz szándékú az itt élő emberekkel szemben. Vannak olyan emberek, akik látják, érzékelik ezt az asztrális síkot,…..
2-3 száz évvel ezelőtt az emberi közösségeknek még rendkívüli szerepe volt az egyén életében. A kis közösség, a falu, a család előállított minden élelmiszert, a ruházat, a bútor, a lakhatás, és a termelés eszközeinek nagy részét is. A speciális eszközöket, tárgyakat megvette a vásárokon, vagy…..
Az élet, amit itt a Földön eltöltünk egyfelől hosszú, másfelől nagyon rövid. Gyermekkorunkban nehezen telik az idő, aztán ahogy idősödünk, valahogy felgyorsul minden. Mire az életünk feléhez érünk, már alig van időnk valamire. Az időhiányt leginkább úgy tudjuk csökkenteni, hogy lemondunk a saját…..
Munkámból adódóan és saját tapasztalataim is azt mutatják, hogy minden embernek az életében rengeteg megbántás, sérelem történik. Ez rendkívül szomorú, hiszen a lelki sebeket sokkal nehezebb begyógyítani, mint a testi sérüléseket. Mély fájdalmakat okozhatnak, amelyek begyógyítására kevés időt…..