Regisztráció Blogot indítok
Adatok
évisokk

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Beliczay László / MTI Már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna Tévé vetélkedőjének új részeit, írta a Bors, majd péntek délután az MTVA sajtóosztálya hivatalosan is megerősítette az információt. A lap úgy tudja, Kovács Kokó Istvánt is kipróbálták, de a köztévé végül mégsem őt…..
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
Az MTVA-nak gyorsan meg kell találnia a Maradj talpon! új műsorvezetőjét, ha leállás nélkül akarja pótolni a nemrég felmondott Gundel Takács Gábort. Két lehetséges utódot is próbafelvételre hívott be a köztévé a Bors szerint: az egyikük Kovács Kokó István, a másik pedig Héder Barna, kettejük közül…..
Egy hetet kihagyott A Dal, a hazai eurovíziós válogatóműsor, amire istenigazából kevesebb szükség van, mint pék faszán a staniclire, de mindegy már, az unokáim is látni fogják sajnos. Egyébként mint műsor, semmivel sem rosszabb, mint egy kertévés tehetségkutató, az előadók nagy része eleve onnan…..
Kell is, hiszen az első, szombat esti (19:30, Duna TV) adás fellépői nem igazán emelik meg az ember vérnyomását: Benji, Calidora, Csondor Kata, Henderson Dávid, Leander Kills, Rocktenors, Roma Soul, Singh Viki, Spoon21, The Wings A produkció bezzeg odateszi magát, legalábbis ez derül…..
A Dunántúl egyik legnagyobb szolgáltatójának számító Tarr Kft. is kivette a csomagjaiból a Discovery-csoport csatornáit (TLC, Eurosport, Discovery Channel, ID Extra, stb.). A Facebookon persze nekik estek a nézők, amire így reagáltak: Tisztelt Előfizetők! Többen jelezték ezen a fórumon, hogy…..
évisokk 2017.01.06 10:01:02
@szepipiktor: Vazze, olvasd már el figyelmesen, mit is írt @kelemen12 ! ? !
hogyvolt X-Faktor 6x13 - Romaünnep 2016.12.05 13:00:00
Azt hiszem, a stábnak ezzel az adással sikerült megágyaznia a lehető legkínosabb elődöntőnek/döntőnek az X-Faktor hazai történetében. A Ham Ko Ham most még mentett egy nagyot, de aggódva tekinthetünk a műsor jövőjére.....
hogyvolt X-Faktor 6x12 - Laposodik 2016.11.28 11:00:00
Ahogy fogyatkoznak a dalnokok, úgy tűnnek el az érdekes hangok, karakterek, és válik egysíkúvá az egész miskulancia. Akad még jó torok a versenyben, de egyedi most már alig...
„Álmaimban nem ezt vártam” - csendült fel bennem, amikor visszanéztem a teljes műsort. Ugyanis a hétvégét ha nem is egy kő alatt, de tévétől távol, homokdűnék között és egy C-kategóriás menedékházban töltöttem. Aztán most meg itt van ez.„Tuti kajakra venné, csak”.....
évisokk 2016.11.17 22:39:23
@Csecse Becse:
Nem állt szándékomban tanítónéniskedni.. :DD Sejtettem, hogy később nézted meg.
A Hush Hush volt egy időben a csengőhangom.. :))) Eszem, fa.szom megáll...
Lizát bírom nagyon. az öntörvényűségével együtt. Akik fanyalognak, azoknak ajánlom: URH, Európa Kiadó, Sziámi, A.E.Bizottság, Balaton, PUF, pufff :-))
Jelentem, nincs fent a neten a teljes adás, ami a körülmények ismeretében (ti. hogy jövő héttel párosával rúgják ki a versenyzőket a picsába) meglehetősen vicces. Persze lehet, hogy csak az van, hogy béna vagyok, és egy bizonyos pont után már nem tudok visszaléptetni a Legfrissebb tartalmaknál a tv2…..
évisokk 2016.10.23 22:28:15
@Némber Ván: Azon én is csodálkoztam, hogy nem tette szóvá senki. Linda a legújabbkori polihisztor... öltöztető, sőt divatdiktátor, lelki szemetesláda, sőt pszichonéni, ráadásul még kozmi-arcmasszőz is :D
Megszűnnek a Star Academy napi adásai a TV2-n, közölte a csatorna az Origóval. Október háromtól már nem lesznek hétköznap este összefoglalók az Akadémiáról, a versenyben lévő énekesek hétköznapjairól egyetlen anyag készül majd, amit szombaton az élő show előtt adnak majd le. A csatorna közleményben…..
évisokk 2016.09.27 10:35:16
@diómió: +1 !!!
Király Viktor belefingik a nullás lisztbe, az akadémikusok meg kibeszélik, hogy ki mikor kit beszélt ki, miközben mindenki azt állítja, hogy ő az, akit kibeszélnek, de aki éppen beszél, az soha nem beszél ki senkit, szóval nem értem, hogy lehet, hogy saját állítása szerint senki nem beszél ki…..
évisokk 2016.09.25 00:57:16
@aruhamiatt: köszi szépen! Várható volt, sajnálom, a szerkesztők dalválasztásai sajna döntően befolyásolják az eseményeket.
Tehénszemű Héra a múltkor úgy nézett ki, mint a negyvenes évekbeli nagyanyám, most meg úgy, mint a mostani. Különbet túrok a jászkarajenői Hádában, mint amit ma ráaggattak Nórira, de hangsúlyozom: nem tehet róla! Szerintem Stylist Linda a hibás. Ez persze senkit nem érdekel, úgyhogy a lényegre…..
évisokk 2016.09.24 12:20:10
@Kishableany: Remélem, te sem akarsz példakép lenni a maximális prűdségeddel.
Alexandra cselekedeteivel (és következményeivel) csak saját magának kell megbírkózni, nekünk nincs közünk hozzá. Viszont magasan (szó szerint is :D) ő a legjobb énekes az egész mezőnyben!! Mondjuk, Iván sem rossz, de tényleg jó lenne már mást is hallani/látni tőle.
Lindát eltiltanám, rettenetes ruhákat ad szegényekre a legtöbbször, beleértve Nórit is.

@BaZsa: bírom az összefoglalóidat nagyon. Én többnyire csak az élő adásokat látom.
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
évisokk 2016.09.15 08:46:59
@Noiree: Radics Gigit mindig is utáltam a betegmacskanyávogása miatt, viszont itt parodizált és jól (anno Linda énekelt így, sőt néha még most is akcentussal énekel)
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
Miután a 2016-os nyári olimpia hétfő hajnalban a végéhez ért, az MTVA úgy döntött, hogy hétfő (tehát augusztus 22-én) este nyolctól az egészet leadják újból. Igen, jól értik, 16 napon keresztül ismétlik majd a riói játékokat az M5-ös csatornán, de immár időeltolódás nélkül, magyar idő szerint. Az…..
Augusztustól a VH1 Classic helyén MTV Classic néven indul új adó, amely a Music Television legjobb korszakát idézi majd meg, Beavis & Buttheaddel, MTV Unpluggeddal és persze sok klasszikus klippel. A csatorna az MTV fénykorára, azaz a kilencvenes évekre és a kora kétezres évekre koncentrál…..
évisokk 2016.07.29 20:51:06
@kulup: Nagyon egyetértek veled!! Az MTV a 80-as években volt jó, a hírei is zenéről szóltak, emlékszem 1 pasira (a nevére sajnos nem), aki behányt a Modern Talking-tól. :-))) Szerintem ma nézhetetlen az idétlen sorozatokkal együtt,
A VH1 tematikus műsorait szeretem. Akkor eztán már nem lesz VH1?? :-((((