Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gab666

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két napja közölt fotó készítőjével időközben sikerült személyesen is találkoznunk, így az eset további részleteiről is kérdezhettük. Megtudtuk többek között azt, hogy a házaspár végül szóba állt vele az eset után egy órával.  ..
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
Gab666 2018.04.10 15:23:36
@wolves84lb: engem úgy teljes egészében zavar, hogy aki nem itthon él/dolgozik stb annak lehetőséget biztosítottak beleszólni ebbe az ország dolgaiba. De az még jobban felbasz, hogy ezek utána még rinyálnak is és nem képesek elfogadni a választás eredményét. Nem vagyok fideszes, pláne nem korcs. Ti "ellenzékiek" csak ezt tudjátok, az Orbán gyűlölet tartott össze titeket (úgy ahogy) ami most kiteljesedett a szavazókra is. Csak éppen ez semmire nem elég azon túl, hogy nevetségessé teszitek magatokat a szánalmas vergődésetekkel. 4 év múlva még ennyien sem lesztek, és remélem idővel kihal a fajátok. Addig is jó vergődést ;)
Gab666 2018.04.10 15:28:54
@desw: ennyi, pontosan ezt gondolom én is. Sajnos a Fidesz volt a sok szar közül a legkevésbé szar és ebben rohadt nagy szerepe van a szánalmas "ellenzéknek". Egyáltalán nem csodálkozom a végeredményen.
Gab666 2018.04.11 09:00:12
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ezt ne tőlem kérdezd, ezzel sem értek egyet... de úgy néz ki, nélkülük sem sokat változott volna az eredmény
Vendégszerzőnk, Attila megírta, milyen futárként végigcsinálni az összeomlás szélén táncoló karácsonyi csomagküldési szezont. Nem minden szavával értünk egyet, de érdekes beleképzelni magunkat egy futár helyzetébe. Hátha sikerül több türelemmel és megértéssel kezelnünk a futárokat és a postásokat...
Gab666 2017.11.14 16:41:21
Én rendszeresen rendelek legtöbbször munkahelyre, de előfordul, hogy otthonra is (van, aki átvegye). Soha nem fizetek előre. Ez az alapvető bizalmatlanság a sok éves tapasztalat alapján jött. Még a már ismert és megbízhatónak mondható cégeknél is előfordulhat, hogy rossz terméket küldenek, nem azt küldik, nem úgy küldik stb stb. Aztán kiderül, hogy az már nincs, amit én szerettem volna, vagy küldjem vissza ha nem tetszik, majd utalják a pénzt stb stb. Aztán vagy visszajön, vagy nem. Szóval szerintem a legtisztább az utánvétes fizetés, persze csak miután meggyőződtem, hogy az az áru érkezett és olyan minőségben, amit valóban rendeltem. Így aztán kápézunk, és törekszem arra, hogy a pontos összeggel elő tudjak állni (persze, ha méltóztatnak legalább egy időintervallumot megadni a csomag várható érkezésére, de ezzel általában nem szokott gond lenni) viszont én is úgy gondolom, hogy azért ne haljon már bele valaki, ha vissza kell adni. Baszki ettől már egy szaros közértben is kivagyok. Érezzem magam szarul, mert a hülye automata (vagy a még hülyébb főnök) húszezreseket adott? Azért úgy gondolom, az lenne a minimum, hogy gondoskodnak váltópénzről, ahol arra szükség van. Sajnos nem így van...
De ezt leszámítva nekem összességében pozitív tapasztalataim vannak a futárokról. Idetalálnak, be tudják lőni az időt is, készségesek, ha kell, tudnak visszaadni, ha meg probléma van, kölcsönösen törekedjünk a megoldásra, úgy gyorsabb!
Apukámnak már nagyon rég dédelgetett álma volt egy kemence az udvarunkra. Mert kevés szuperebb dolog van a kemencében sütött-főzött ételeknél, és az sem elhanyagolható szempont, hogy jó indok egy-egy családi összejövetelre is. :)  Hétvégén fel is avattuk a kis aranyost, ráadásul egy elképesztően…..
Nincs is rosszabb érzés a hithű rockernek/metalosnak, amikor kénytelenek szembesülni a ténnyel: egykori, vagy netán aktuális kedvenceik jó eséllyel soha nem fogják már ebben a formában előadni a fémszívünkhöz legközelebb álló örökzöldeket (most a hirtelen egymásra borulásokat, kibéküléseket…..
Vannak olyan albumok amik relatíve fontosak a rock-metal színtéren, ellenben a szerkesztőségben igazán senkinek sem fűlik hozzá igazán a foga. Ilyenkor jön az, hogy sorsolunk vagy valaki van annyira elszánt, hogy csak azért is megcsinálja. Na, pontosan egy ilyen album a Baby Metal Metal…..