Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kjs

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milf hunter # 1 2013.12.09 22:45:37
   Ismerős és ismeretlen érzések gerjesztik ezt a hatalmas örvényt, miközben a szemébe nézek és megfogom a kezét. Átéltem már hasonlót, de ez mégis valami más.    Olyan érzés ez kerít hatalmába, mikor egy öreg testes bort készülök kinyitni és…..
Milf hunter Bevezetés 2013.12.09 22:23:03
   Ez a blog a legnagyobb tisztelettel adózik a női nem kifinomult szépsége előtt. A legkisebb szarkazmust is mellőzi és elfogultan ugyan (érzelmi élményekre támaszkodva), de őszinte csodálattal mond véleményt arról, hogy van élet a 40-en túl is. Sőt, mondhatom azt is,…..
Törd ki az üveget, üss lyukat a falba, vesd ki magad az ablakon, hátha megtudod milyen halva születni és úgy is élni, céltalan robotként lépéseket tenni és döntéseket hozni, tudván, hogy van egy jobb világ, melyben minden szép, a virág, a tér, a színek és tiszta fény…..
Arabian horse ... 2013.03.20 14:04:14
..
Arabian horse ... 2013.03.20 13:58:12
Kietlen betonrengeteg szögletes ívben rajzolt életek imitt egy tömött kuka, egy derék lágy vonala rajzol neki fedőt amott egy betört ablak, még a szél se rángatja a leszakadt függönyt a dermesztő hidegben hegyesre fagytak a lágy szirmok az élet lassú folyásába karcolnak mély…..
A reménytelenség első foka, az üres tudat, szívtelen robotként végzett munka, semmi érzelem, semmi értelem, dolgát végzett büszke árnyék, bezsebeli a hasznot, gyarapítja a bankot, és örömmel nyugtázza a napot.   Szaladva a siker…..
Arabian horse ... 2013.02.28 15:48:59
David Beeri ..
Letört boltozat, meghasadt tömbök, tovalépő vonalak és kerek élek. Márványköves lépcső, ami a kárhozatba vezet. ... kancsóformát ölt a testes gondolat, de figyelj mert ide-oda bólogat ... Színes falak mutatják, jó úton jársz, de vigyázz, mert a sötét feni már a…..
Arabian horse Bemutatkozás... 2013.02.25 12:51:30
   ...kiderült, hogy a telefonkönyvben csak egy szám van, és azt a számot kell hívni, bárkit keres az ember. Minden oldalon az az egy szám állt... egy teljesen kicsinált társadalomról beszélek. És a zsebedben ott van az a szám, a szám, lefirkantva mindenféle cetlire és…..
Érdekes. Ritkán szoktam tévét nézni. Mondjuk a koliban amugy sem volt tv-nk de nem is nagyon hiányzott. Most hogy itthon vok éjjel-nappal tudnék zombulni a képernyő előtt de valahogy nem vonz. Nincs benne semmi értelmes és sokszor még az időt is sajnálom rászánni, inkább csinálok…..
Érdekes kampányba kezdett a kormány. Rájöttek arra hogy a bicikli olcsó, gyors és egészséges közlekedési eszköz. Csakhogy itt nincsenek meg a feltételek ( bicikliút, közlekedésikultúra stb.). Erre reflektálva készítettek egy reklámfilmet, amivel a bicikli mellett kampányol.Az…..