Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TDiána

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre népszerűbbek a mókusok mint háziállatok, azonban ha vásárlás előtt tájékozódni szeretnénk, hogy mivel is jár a tartásuk, nincs könnyű dolgunk,mivel szakirodalmat/tudományos írásokat szinte alig találunk róluk. Az alábbi cikkben igyekeztem a legfontosabb információkat összegyűjteni. Nagyon sok…..
TDiána 2019.04.10 17:27:29
@Zsuzsanna Lászlóffy: Kedves Zsuzsanna! Tanácsot szeretnék kérni. Kint tartanánk egy 2x2x1 méteres röpde-szerűségbe 1 pár burundukot. A kialakítása, tervezése most folyik. olvastam, hogy természetes környezetükben téli álmot alszanak, ezért földet hagynánk padlózatnak, kiásva kb 1 méter mélyen aláhálóznánk, hogy ne tudjon elszökni - elegendő lenne? Oduból 1, vagy 2 kell nekik? Mindenfélét lehet olvasni a neten. Ez egy 4 éves pár, kis ketrecben együtt tartják őket és azt mondják, hogy ne hagyjuk őket téli álmot aludni, mert nem ébrednek fel..Volt már 1x mókusunk, de lakásban. Mivel mindent összerágott, még1x bent már nem lehetnének. Mire lehet még szükségük? A választ előre is köszönöm. Emailcímem: rongypalma@gmail.com
Ki ne ismerné Antal Vali oldalát? A weblapon megjelenő írások már több bejegyzést is inspiráltak a blogon, most egy régebbi, keserűsós méregtelenítést taglaló leírással foglalkozunk. Több, mint 2400 ember ajánlotta a facebookon, Antal Vali facebookon oldalán egy mostani…..
TDiána 2017.12.01 04:09:21
@Aranyu: Hiányosak voltak az információid, ezért lehettél rosszul. A kúra sokkal összetettebb. Nem csak keserűsós. Ha a májad,epéd,veséd szeretnéd megtisztítani és segíteni visszaállítani az egészséges állapotukat, olvasd el Andreas Moritz könyvét, A csodálatos máj és epetisztítást. Fent van a neten,még pénzbe sem kerük. Párommal többedjére csináljuk végig a benne leírt kúrát, aminek minden szabályát fontos betartani - minimális kellemetlen tünetekkel és sok kiürült kővel a hátunk mögött :)
A tegnapi napon a Nike frissítette a futáshoz használt népszerű mobiltelefonos alkalmazását, a Nike+ Running appot az új generációs 4-es változatra. Azon túl, hogy a programot gyakorlatilag teljesen újraírták, most már Androidra is elérhető, sőt, a bevezető időszakban teljesen…..
Diospyros kaki Hana fuyu az idén sok termést nevelt mindkét kordonon.Nem minden fajta datolyaszilva alkalmas a lekvár készítésére az állaga és az íze miatt de ez nem vonatkozik a Hana fuyura. Lekvár recept hozzávalók: 1,1/2 kg teljesen érett gyümölcs 1 citrom a vaniliás…..