Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kölyökképű

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
A világ legnagyobb sushimozaikja készült el októberben. Mondjuk én azt se tudtam, hogy léteznek egyáltalán sushimozaikok, de ha a Guinness mondja, akkor nyilván igen, és ráadásul ez meg a legnagyobb. Szívesen ott lettem volna legalább a szétszedésekor... Érdekes módon az esemény…..
Kölyökképű 2010.11.05 10:50:39
@kutyafej: Ha kommentelés előtt kicsit utána is olvasnál a sushi történelmének hamar rájönnél, hogy téveszmére alapozod kérdéseidet, hiszen a sushi mint gasztronómiai fogalom avagy fogás Kínából ered, ott készítették először, a japánok csak átvették, lemásolták majd némileg módosították (saját ízlésük szerint) és ők tették "híressé". De Kínában is máig népszerű, csak ők nem sushi-nak hívják, ennyi.
A nyár elejét Olaszországban töltöttem, és nem telt el úgy nap, hogy ne nyaltunk volna el egy fagyit. Nincs ebben semmi különös, a melegben úgy fogy a tölcsér, mint a Emilio a gyomorgyűrű-beültetés után, a mi esetünkben azonban mégis érdemes megállni egy pillanatra. A…..
Subba Kínzó kérdés: Rolls Royce 2010.07.19 10:15:00
Ki az, aki szerencsétlen helyzete és ismerősei tanácsa ellenére még most sem hajlandó megszabadulni ettől a feltűnő (matt fóliáztatott) Rolls Royce-tól?..
Tbg elkapott a szerkesztőségben és a tegnap esti gyakorlásról érdeklődött. ..
Kölyökképű 2010.03.18 22:02:56
Kissé túlsúlyba kerültek a szomorkás posztok, ezért most következzen egy könnyed móka. Egy fiú és egy lány az ötödik randi után úgy dönt, hogy végre egymáséi lesznek. Mindketten izgatottan toporognak a vágy küszöbén, de amikor komolyabban nekilátnak, rájuk nyit az alattuk…..
Én legutóbb Pápán, a fürdő parkolójában találkoztam a jelenséggel, amiről Enok mester írt. Pici odafigyelésre lenne csak szükség ahhoz, hogy az ilyen helyzetet elkerüljék, mégis rendszeresen előfordul egy rakás parkolóban, nem kis idegeskedést okozva. Minden különösebb…..
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban! A kép innen Sziasztok, Sorstársak!=) Hmâ026 először is kezdeném azzal, hogy egy elég friss szakítás után ráakadtam a blogról készült…..
Havi egy szexre is kevés volt a csávó, ami nemcsak teljesítménynek, de időtöltésnek is kevés volt. Sziasztok! Régóta (szinte a kezdetek óta) olvasom a blogot, de csak most jutottam el odáig, hogy klaviatúrát ragadjak. Az én történetem kb. 4 és fél évvel ezelőtt kezdődött,…..
Amikor az élet a legfőbb szakító ok, és egy motoros, aki nem figyel a zebrán. Végtelenül szomorú történet, csak erősebbeknek. Kedves Szakítósok! Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e ezt a történetet. Egyrészt azért, mert nem pont a szabvány szakítós történet, ahol az…..
A lány az internetes ismerkedésről vallott tételünket erősíti meg, mert aki ismerkedés gyanánt 5 db képet küld a meztelen felsőtestéről, az el van tévedve. Vagy ha nincs, akkor meg azért. Ne ismerkedjünk interneten Az alapszabály erősítése Ismerem a szakítósblog fő…..
Azt hiszem a levélíró az Élet és irodalomnak akarta küldeni a levelet, mert megszaladt a szépirodalom. De jó kedvem van, olvassátok, és mielőtt rákezdene a duzzogó kórus, van egy csomó nem szépirodalmi alkotás a postánkban, de ezt dobta a Nagy Kockás ma nektek.Egy éve mégMég…..
Az internetfüggők mindig abba buknak bele, hogy csak az interneten tudnak ismerkedni még akkor is, amikor a csajuk ott áll a hátuk mögött.Kedves Szakítósok!A sztori, amit írok, nem túl rég történt, még nagyon friss.:DEgy kis háttér infó, hogy könnyebben emészthető legyen a…..
Joey nem ad a kajájából - tartja az ősi mondás. Miért hiszik azt sokan, hogy el kell játszaniuk, hogy igenis pénzes csávók vagyunk? Hülye, fukszos világ ez, tessék elolvasni, mit írunk erről a szakítóskönyvben. Innen loptuk Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több…..
Tamásnak köszönhetjük a Shore Siege linkjét. „Védekezős játék, de végre nem TD” – írja. „Zátonyra futott kalózhajónkat kell megvédeni mindenféle szörnytől. A buborékokat rozsdás szöggel, a madarakat kalitkával lehet leküzdeni, és így tovább. Sajnos…..
Zapika történetének főszereplője egy helyismerettel nem rendelkező hölgy és egy BMW-s HVCS, aki rettentően fontos dolgát függesztette fel pár perc bunkózás erejéig, hogy megmutassa milyen fából faragták. Az biztos, hogy tuskóból... Sokszor olvasgattam ezt a blogot, gondoltam én…..
A délelőtti súlyokra most egy könnyed délutáni: mert ki is az a Villon? Erre a Való Világ adásra egyébként nagyon emlékszem, VV Ágica félelmetes hülyeségeket hordott össze, de most persze egy sem jut eszembe. Nektek?A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!!Egy rövid…..
Soha nem értettem azt az érzelmi állapotot, amikor fogod a párod cuccát, és egyszerűen kidobod a köszübre. Mi kell ehhez? Innen loptuk Kedves Szakítós! Ősz dereka, történetem két főszereplője én (lány, 20, frissen szakított, férfiakat éppen utáló), valamint G. (fiú, 21,…..
Minden ismerkedésnek van egy fázisa, amikor a leendő párok úgy nézegetik egymást, mint a nyugdíjas néni a Tesco-újságban a leárazásokat. Mindenki mérlegel, hogy mi az, ami megfelel neki, hiszen a vadkapitalizmus ezt nevelte belénk: a nő egyszerre hús és piros…..