Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoKK

4 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
próba1 2021.03.02 23:14:47
próba1 Próba bejegyzés 2021.02.28 16:13:31
Websraping próba 1   Ez a szöveg törzse, amit lekívánunk menteni. Ez a második alcím Ez pedig a második bekezdés, amire szintén szükségünk lesz.    ..
A napokban volt ötéves a Checkpoint, hiszen 2015. március 18-án indult el a podcastunk, de inkább egy másik évfordulót ünnepelnénk most a podcastban, már csak azért is, mert a mostani vírusparás időkben nehéz lenne máshogy rendesen megünnepelni. Szóval a Checkpoint (egyik) lelke, motorja, élő…..
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
BoKK 2016.02.29 04:05:28
@freddyD: kis vigasz, hogy nálam nincs angol hangsáv
Blogolkodom, tehát vagyok Meglett 2014.01.18 12:11:42
Óriási örömmel és annál nagyobb megkönnyebbüléssel bejelentem, hogy egy egészséges és gyönyörű kisfiam született. Nagyon hosszú és gyötrelmes szülés volt, ahol a tehetetlenségem teljesen kiakasztott, de a születés maga egy leírhatatlan érzelmi vulkánkitörés. A gyerek…..
Tegnap nagybevásárlásnál ellátogattam a szörpszekcióba és kis túlzással kimondható, hogy a szörppiac halott. Én mindig is szerettem a szörpöket, de érezhetően egyre pocsékabb a minőség és valahogy le is szoktam róla. Múltkor hirtelen elhatározásból akartam venni egyet, még…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
BoKK 2013.06.06 16:14:33
Ha valakit érdekelne a rendes felvétel akkor itt www.youtube.com/watch?v=0ZygVPs7oo8 megnézheti. Amúgy vicces, hogy pont te vagy rajta (remélem tényleg nem csak kattintás generálásért) felháborodva... :D Egyik náci másik komcsi(hogy stílusos legyen a hasonlat),de szeretem mint kettőt.
Mai műsor 2012.06.02. 2013.06.02 02:04:32
2:00 DUNA Televízió Koncertek az A38 hajón   2:50 Viasat 3 Trendközelben   3:00 Comedy Central South Park   4:05 TV2 Kalandjárat ismétlés   5:00 Comedy Central A…..
Mai műsor Üdv 2013.06.02 00:00:29
Megpróbálok minden napra, a nap 24 órájára nézhető műsort összeállítani. Nagyrészt az én ízlésem szerint, de ha mellé fogtam vagy tudsz, jobb műsort írd meg kulturált formában...
És a két műsorvezetőről is, akikkel kezdjük a sort. És megmutatjuk Gesztit is. Mert rendesek vagyunk. ..
A Civil Rádió és a Neston nevű, eddig csak a neten hallgatható rádió megállapodása szerint a Neston adásai május 27-től reggel 7 és 12 óra között a Civil Rádióban is hallgathatóak lesznek hétköznaponként - értesült a Kreatív Online. A Neston, ahol Baló Györgynek…..
Az RTL klub már maga mögött tudhat 57 részt a német Berlin Tag und Nacht magyar kópiájából és a nézettségi adatokat dollárjeles szemmel nézegető szerkesztők, producerek mohón dörzsölgethetik a kezeiket, mert marhára bejött a számításuk ugye, megint. Nincs ezzel semmi baj,…..
Van az a pont, amikor már mi sem bírjuk azt leírni egy címben, hogy csöcs. Ez most jött el, a Viasat tavaszi offenzívájának hetében, amikor a Címlaplányt és az Észbontókat is másodlagos nemi jellegek bűvöletében szabadítják rá a jónépre, és amikor a magyar…..
A Minimaxon futó A kis herceg sorozat készítői egy globális versenyre hívták a nézőket. Minden országban, ahol fut a sorozat meghirdették a gyerekeknek, hogy találjanak ki egy bolygót és rajzolják meg azt, így a nyertes bolygója szerepelni fog A kis herceg című rajzfilm 3.…..
Ahogyan már tavaly, most is itt a filmes naplóm, amelyet most már másodjára készítek el. Összesen elvileg 169 filmet néztem meg (feltűnt, hogy a Drive kimaradt, szóval azt utólag még beírtam), statisztikáknál ugyanakkor csak 168 jött ki. Többszöri nekifutás után sem találtam…..
Az AMC-nek igen rossz híre van a showunnerek körében. A kreatívok azért szeretik pedig a kábeladókat, mert sokkal nagyobb szabadságot élveznek, mint a network tévéknél - a Starz, az FX, a Showtime vagy az HBO sorozatait készítő producereknél boldogabbat Hollywoodban nem is nagyon…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
BoKK 2012.11.06 22:17:22
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
Korábban beharangoztam, most több mint két héttel a felvételek után itt a kész videó. Nehéz szülés volt, mert a legtöbb Crossoverrel ellentétben itt tényleg ketten írtuk külön-külön a forgatókönyvet, amit aztán össze kellett turmixolni. Ami jóval lestrapálóbb, mint…..
Ajánlották nekem és én bármilyen előkészület nélkül belevágtam fejhallgatóval felfegyverkezve. Úgy kicsit durvább, mint csak úgy hangfallal, emiatt is ijedtem meg párszor. A játék itt letölthető ingyenesen Amúgy ha a Mafia 2 demóját nem számítjuk bele, ez évek óta az…..
BoKK 2012.08.18 19:18:56
Itt egy térkép hozzá: 9gag.com/gag/5061031

és csatlakozom az előttem szólókhoz az Amnézia a legfélelmetesebb játék ami valaha született, de a filmeken is túl tesz. Én még a Penumbrával játszottam, ugyan azok készítették és hasonló színvonal.