Regisztráció Blogot indítok
Adatok
google_nemkell

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ember, emlékezz! 2012.04.24 17:27:00
Being second is to be the first of the ones who lose. Mögöttünk a hosszú munkahét, jöhet a megérdemelt pihenés, éljen május elseje, satöbbi. Biztosan szép és magasztos ünnep a munka ünnepe, jómagam mindig is hülyeségnek tartottam, reformátusként még vallási alapon sem…..
Tartsanak velünk az egyik legextrémebb sportfajtába – az újautó-fenntartás izgalmas, bugyogó, zűrös poklába! Kommentelje az azonos című írásunkat!..
google_nemkell 2011.03.23 10:18:47
@kafferbivalybalamber: nemgondolkodni: erről szól a TTK :)
google_nemkell 2011.03.23 10:23:05
@ColT: A bankkal kapcsolatban teljesen egyetértek. Amit én itt hiányolok, az a megbízható szakember, aki segítene használtautót választani annak, aki nincs benne mélyen a dologban, illetve a megbízható szerelőt, aki nem csinál hülyét az emberből. Ez a kettő esetleg lehetne egy ember is, vagy összeállhatna csinálni egy használtautós céget, ami nem az átverésről szól.
google_nemkell 2011.03.23 10:24:15
@tádáámm: Nagyon egyetértek.
Appleblog Imádják az iPad 2-t 2011.03.10 17:39:00
Megjelentek az első, pontosabban, haha, a második tesztek az Apple új tabletjéről, és nem különösebben meglepő módon az újságíróknak bejön az eszköz. A 9to5Mac összeállításából kiderül, hogy csak néhány támadható pontot találtak, de alapvetően nagyon elégedettek az új…..
google_nemkell 2011.03.12 09:37:27
@akira2: Tapasztalataimat természetesen egy Vosztok 63 mintájú tábori telefonnal szereztem :)

Kicsit komolyabban: iPhone4-em van, ami ugye a legjobb telefon a piacon (amióta van a Vodánál és a melóban ki tudtam dumálni, kb karácsony óta), a tükörreflexesem pedig egy SONY Alpha 200, egy 18-55-ös SIGMA optikával, ami évekkel ezelőtt volt a belépő szint alja. Az ok egyszerű, a pénzt munkával keresem (tudom, lúzer dolog:), ezért nem teljesen mindegy mire hányszázerezret lapátolok ki az ablakon. A lényeg: szerintem a tükörreflexes gép sokkal "szebb" képeket csinál, ha valakinek van némi fogalma a fényképezésről és affinitása ahhoz, hogy játszon a beállításokkal. Ha csak a gombot nyomogatod, akkor is nagyobb százalékban lő használható képeket.
google_nemkell 2011.03.10 21:58:17
@akira2: Nem kérdéses, hogy vannak olyan fényviszonyok, ahol ezek a minikamerák is egész jó képeket készítenek. Gond akkor van, ha kikerülsz ebből a szűk zónából, és jönnek a rettentő zajos képek, amiken az expozíció se mindíg ott van ahol kellene lennie. Egy telefonba szerelt kamera sokkal jobb, mint a semmi, de sose fogja azt tudni, mint egy fényképezőgép, ezt elvárni is teljesen értelmetlen tőle.

Általános és családi fotózásnál van aki csak a gombot nyomja, van aki rászán néhány másodpercet a fénymérésre, a végeredményben az eltérés nagyon látványos tud lenni. De kinek a pap, kinek nem......
i-Doki megmondja-sorozatunkban már szerepelt ez a kérdés: szakértőnk havonta egyszer tanácsokat ad a különböző Apple-termékek karbantartásával kapcsolatban, és legutóbb épp az iPhone hibajelenségeit ismertette. Ekkor merült fel, hogy mi a teendő, ha vízbe ejtjük a mobilt, és…..
A pletykák szerint az Apple ismét beruházott egy cégre, ezúttal az Intrinsity nevű processzorfejlesztőt vásárolta fel. A PA Semi után ez a második hasonló cég, amit bekebelezett Cupertino, de az Apple ezúttal nyilván szeretné, ha a vezetők nem állnának fel néhány hónap után,…..
google_nemkell 2010.04.05 12:42:46
@Randal: Szoftverhez optimalizált CPU? Miért nem mindjárt autóhoz optimalizált út? Lehetne egy M1-es Fordokhoz, egy másik M1-es Volkswagenekhez, és így tovább.
A mai felhasználó igényeket nem a hardware korlátozza, hanem a borzalmas minőségű software, és ez az iparág MINDEN résztvevőjére igaz.
Persze Steve Jobs gyárthat külön Apple chipet a legújabb iFogkefébe, de nem attól lesz tiszta és fényes a fogad :)