Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekarte

18 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy hatalmas orrú muskétás iszogat nyugodtan Milánó legluxusabb éttermében, amikor megérkezik egy feltűnően mélynövésű, kreol bőrű fiatal…  Robinho: - Szia Zlatan! Zlatan: - A Zlatan nevet levédettem, hívjál Ibrának. Robinho:  - Jól van, jól van, mi…..
rekarte 2010.09.08 19:24:36
Dex Mr's Fridge Állást keresek 2010.06.01 12:19:00
  Jelenleg bártenderként keresek állást az ország bármely pontján. Életrajzom: Szakmai Önéletrajz   Személyes adatok:             Név:                …..
Ment a nyaggatás, hogy nem volt eredményhirdetés a tippjátékról és a kommentversenyről. Tényleg nem. Utánanéztünk, sehol nem találtuk. Mi sem. Most viszont a kommentveresenyest megorganizáljuk. Mi sem szebb dolog, mint a tavaszi menetelést újra átélni, újra nagyokat kacagni…..
Hivatalosan nem létezett az irányított sorsolás fogalma, mégis éveken át Siófokon kezdett a Fradi, illetve a zöldek hiányában az Újpest. Idén már van irányított sorsolás (és lehetőség a kettős rangadókra), viszont nincs Siófok. Túléljük valahogy. Az idénykezdet mégis…..
A bohócligában dúl a szünet, átigazolások táján repkednek a sajátos nyelvezetű nyilatkozatok, nem árt tisztában lenni ezek valós jelentésével. Ehhez kíván segítséget nyújtani az alábbi nyelvlecke. Játékosok:„30 éves játékos csak itthon számít öregnek, nem…..
Hát elkezdődött kérem a felkészülés a következő szezonra. Van itt minden ami kell, edző-keringő Strauss zenéjére, játékosok mesés nyugati szerződés kapujában, bombaerős keretek körvonalai, alapjaiban megrendülő klubbok, és van aki ezek közül kettes-hármas kombókat zúdít…..
Láthatóan a poszthiányos hét mindennél jobban felcsigázta a kommentelők tippelőkedvét, akiket az sem tántorít el, hogy a tippmixxel szemben itt nem nyerhet vagyonokat egyetlen (Rév)Komáromba kiruccanó spílerünk sem. Továbbá a kedves kommentelők számára az sem releváns, hogy…..
Tompulunk ám mi is, nem csak a Vitray. Az előző hetek feszített tempója megküldte az agysejtjeink helyén burjánzó bohócliga szenzort, és OFF állásba lökte. Most itt az aktuális állás; máskülönben THC71 lett a győztes 23 ponttal, ami rekordnak tűnik. Az összetettben doktor…..
Kihasználjuk a ritka pillanatot, hogy a Chelsea-vel nyithassuk a 27. forduló beharangozóját. Azért vagyunk ilyen bátrak, mert a történet inkább a magyar, mint az angol állapotokat tükrözi. A 90-es évek közepén a londoniak leigazolták Gianluca Viallit, akit mi jó játékosnak…..
Fontos kérdést feszegetünk.Kinek kell a szerda-szombat (ízlés szerint: kedd-vasárnap) ritmus?Az már egy ideje tudható, hogy kedvenc bohócligásainknak nem feltétlenül. Csakhogy az MLSZ néven futó ötletbörze a magyar focira élesen reagáló labdabiztos.blogot is hozzásegítette a…..
rekarte 2009.05.05 11:49:29
Haladás - Fehérvár 2-1 Kenő, haja benő, utána minden gólt belő.

Honvéd - MTK 3-2 Két éve az ifibajnokságban ugyanilyen összeállításban lépett pályára a 2 gárda. Akkor is ennyi lett az eredmény.

Újpest - Vasas 3-1 Még mindig nincs Divics, bezzeg a túloldalon Foxi ollózik, ezentúl nemcsak a frizurája emlékeztet Pelére.

DVSC - Győr 2-3
FIGYELEM!
Tibet környékén kijárási tilalmat, karantént, szükségállapotot, határzárat, biciklizési, és hógolyózási tilalmat rendeltek el az elterjedőben lévő jak láz miatt! A tibeti hatóságok kérnek minden jak gazdát, hogy állataikat semmiképpen ne engedjék a szabadban kószáló ún. vad tibeti jakok közelébe, mert párosodásuk katasztrófához vezetne! Feltételezések szerint a vírust a nemrégiben Debrecenből betelepült szélsőközépoldali magyar vendégtraktorosok hozták be az országba. A hatóságok nagy erőkkel keresik a vírushordozó MZKKK001-es rendszámú mezőgazdasági vontatót,legénységét és kétes rakományát! A nyomravezetőnek 12 db túrógombócot ajánlanak! A kór, meg nem erősített források szerint a napokban megjelent Kínában,a Karácsony-szigeten, Bangladesben, és Nepálban is! A jak-láz könnyen észlelhető tünete, hogy a fertőzött egyedek nyakhajat növesztenek, ami átmenetileg nyakhaj - vágással enyhíthető, és ami közismerten a jó focista megkülönböztető jegye is egyben. Ha Rudolfra nézünk, egyből láthatjuk rajta a fertőzés nyomait.

Siófok - Nyíregyháza 1-2 Kiderült, hogy hétvégén Ramos azért játszott olyan szarul a Barca ellen, mert Sergio megegyezett eddig elveszettnek hitt testvérével, hogy Nyíregyházáról átugrik, és lenyomja helyette a meccset.

Kecskemét - ZTE 2-1 most már nem erőlködök kreténséggel, ha a fentiek nem érnek aranyérmet, akkor úgyis kár a gőzért.

REAC - Paks 1-0 jövő héten Real Madrid elnökválasztás, az immáron torony magasan esélyesnek mondható Perez még több szavazót nyert meg magának, miután kihirdette, hogy Hevesit viszi új edzőnek.

Kaposvár - Diósgyőr 0-0 nem a technika, hanem a küzdelem dominál majd.
Trockij erősen hajtott a permanens forradalomra, s hogy ennek van-e bármilyen hozzáadott értéke a világtörténelemhez, azt döntse el, aki akarja. Mi marhára kezdünk eltikkadni a permanens tippjátékban, de az biztos, hogy legalább néhány ’fanatik’ számára van a dolognak…..
Most érezzük igazán, milyen sokáig is tart a téli szünet, és milyen gyorsan lepörög a bajnokság. Még fel sem töltötte senki Hercegfalvi egekbe bombázott tizenegyesét a youtube-ra, máris itt a következő forduló. Ezt is tök véletlenül vettük észre, természetesen stréber volt…..
Eljött a hétvége, amikor tippmix gyilkos eredmények fognak születni. Egyesek a hétközi ligabaromságra fogják majd, mások a Kabát nyakába vésődött ujjlenyomatokra, a legtapasztaltabbak meg a fűthető pályák hiányára. Ami biztos: Köteles megnyugodhat, mert Seedorfot nem igazolta…..
rekarte 2009.04.24 17:31:59
Elnézésüket kérem, rekarte titkárnője vagyok, a cégvezetőúr megkért, hogy adjam le a tippeket, kommenteket elfelejtett mellékelni hozzájuk (azaz egy gumióvszeres doboz hátuljára írta őket, de a jóképű fénymásolófiúval elhasználtuk az összeset, azóta a dobozt sem találjuk). Így helyette én adom meg az indokokat is.
Szóval lássunk is neki!

Újpest - Honvéd 3-1 Rajczi Peti indítja a góláradatot a 45+3. percben! Az újabb hazai találatokra a 62. és a 77. percben kerül sor! Így már a hazaiak szomjúságát nem csak a frissen öntött fröccs hanem a megérdemelt győzelem is csillapítja. A végeredményt a mára már majdnem teljesen leégett csillagszóró Hercegfalvi állítja be.

DVSC – Kecskemét 4:0 Egyszerűen tarthatatlan a mai meccsen a Vinicius Galvao Leal, Rudolf, Leandro trió! Ha meg nem akkor is biztos hogy "színes" játékkal rukkol elő a Loki

Siófok – Rákóczi 0-0 biztos izgalmas lesz.... de nem fűzök hozzá nagy reményeket

Haladás – REAC 2-1 Sipos Norbert Mattionival cserélt mezt. Lehet hogy ma abban játszik? A lényeg hogy így már garantált a hazai siker!

Győr – Paks 4-2 Parádéra számítok! Amiben pedig biztos vagyok hogy,a Paksiak maghasadásig küzdenek majd! De sajnos még ez sem lesz elég.

ZTE – Vasas 2-3 Fordulat a végén ez tuti. Kell az a bronz. Ha másra nem is leadni.

Fehérvár – DVTK 2-1 Polonkai, Sitku sérült... ccc Így a pályaedzőre hárul a feladat. igy vakondokok - DVTK 2:1

Nyíregyháza - MTK 1:3 Nem is tudom mit mondjak Hrepka, és Kanalas vagy ki Kanta eldönti a mérkőzést!
Most akkor dobálózzunk a jelzőkkel, hogy kelet-nyugat gála (Haladás-DVSC), vagy a tinik vs. kipróbált vérprofik (Győr-MTK), mikor olyan testvéri szereteten alapuló, baldachinos ágyban megfogant, szűzies érintésű, XVIII. századi gyerekszobában felnevelt meccs is lesz, mint az…..
rekarte 2009.04.10 10:46:12
Döbbenetes felismerés hasított belém reggel; az nb1 mai mezőnye gyakorlatilag az ENSZ kicsinyített mása:

Győr - MTK 2-0 Győr = Szovjetunió, kérdezitek, hogy miért? MTK = Magyarország: az MTK háza táján mindenki siránkozik, hogy egyszer nagyok voltunk.

Haladás - Debrecen 2-1 Hali = Kuba, otthon nagy szájuk van, de egyébként nem mindenki ijed meg tőlük. Debrecen = EU, ellensúlyozná az USA erejét.

Újpest - REAC 4-0, Újpest = USA, igyekszik minél jobb viszony kialakítani és fenntartani az angolokkal, az ő segítségükkel kíván egyeduralkodóvá válni. REAC = Kongó. Ott minden szar. Még az időjárás is.

Nyíregyháza - Kaposvár 1-1 Nyíregyháza = Mongólia, Kevés kraft, de a keleti elszántság mégis vezet valamire. Kaposvár = Svájc, annyira jellegtelen, hogy azt se tudom, hol van a táblázaton.

Siófok - Kecskemét 0-2: Siófok = Fülöp - szigetek, ahova sokan járnak nyaralni és mindennel foglalkoznak, csak a focival nem. Kecskemét = Észak-Vietnam, nagyot küzdöttek USÁ-val.

Fehérvár - Honvéd 1-1 Fehérvár = Németország, egykoron Európa meghódítására törekedtek, de ma már szép álomnak tűnik az egész. Honvéd = Kína, erős központosított hatalom, de eredmény sehol.

Paks - Vasas 1-2 Paks = Irak, mindenki előtt bizonygatják, hogy az atomerőmű csak energiát termel, atombombát nem. (de ezt ki hiszi el nekik?) Vasas = Argentína. A kassza erősen beérzi a válságot, befektető sehol, de a nép bízik a foci gyógyító erejében.

ZTE - Diósgyőr 2-0 ZTE = Indonézia. Igazi kistigrisként kapaszkodik fel a semmiből, Diósgyőr = Grúzia: "A vas és acél országa leszünk!" Lesztek a lószart...
Mikor magyar-málta előtt az apja nyakában csücsülő kis Mátyus mögött lopakodtunk a beengedő szakemberek felé, már éreztük, hogy az este celeblátásoktól hemzseg majd. Aztán Lengyel Feri aranyszőke skalpja hasított a lemenő nap fényébe, a hozzátartozó száj szotyolát…..
Hirtelen ötlettől vezérelve, mint pisztolyhősök a vadnyugaton rántjuk elő a sifonérból a régóta dédelgetett tervet. A tippjáték a válogatott meccsek alatt sem pihen – kicsit duplapontért megy a küzdelem. Az egész a kretén indoklások versenye miatt alakult így. A…..
Valamikor február végén nagyjából hat darab mérkőzéssel beköszöntött a futballtavasz. Ez utóbbi szónak a világ túlnyomó részén értelme nincs, de mi azért előszeretettel használjuk. Pár nappal később a meteorológiai tavasz robbant be a deprimáló tél mozdulatlanságába,…..
labdabiztos Brazil 2009.03.20 09:45:00
- Én vagyok Baggio!- Nem, én vagyok Baggio!- A mi csapatunkban mindenki Baggio… Csak én vagyok Romário!A fenti párbeszéd 1994 forró nyarán hangzott el, amikor is az Esze Tamás utca – Esze Tamás köz közös csapatát erősítve nagy csatában győztük le a szintén jó…..
Miután hétvégén Vidic megmutatta, hogy annak idején miért is nem kellett a Fradinak és túltettem magam azon, hogy szeretett Manchesterem lemegy kutyába a Pool ellen, úgy gondoltam adok magamnak mégy egy igazi indokot az esti berúgásra ,megszemlélem hát a Debrecen-Nyíregyháza Spari…..