Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsolya Fapál

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, nem jártam-e volna jobban a sötét középkorban, amikor a bűnösség vélelme alapján istenítéletekkel döntöttek bűnösségről, ártatlanságról. Becsületességem vizsgálatának részeként egy forróvíz-próba vagy egy hidegvíz-próba dönthetett volna akár a lakás-ügyben is. Ha a víz, mint tiszta elem…..
Orsolya Fapál 2016.02.10 10:08:56
Tisztelt Kommentelők!
Továbbra is kérem, igen én, hogy tartsák be a normális kommunikációs érintkezési szabályokat!
Bár már korábban is nem egyszer elhangzott, de mivel az ismétlés a tudás anyja és nem várhatom el, hogy mindenki elolvassa a korábbi blog bejegyzéseket, ezért akkor még egyszer a tényeket.
1. Valóban férjem első felesége megvette szolgálati lakásukat.
Ez a lakás nem a miénk! Ne keverjék ide, méltatlan.
2. Valóban vettünk fel munkáltatói kölcsönt, de azt maradéktalanul vissza is fizettük.
Tehát az államnak nem okoztunk "veszteséget". Sőt, ha a kamatokat is nézem, akkor haszonra tett szert az állam.
3. Férjem első házasságából származó gyermekei saját garzonlakásukban élnek. Szintén méltatlan őket belekeverni. Egyébként felnőttek, dolgoznak és nem a mi lábainkon állnak. De ehhez, már ne is haragudjanak meg, Önöknek semmi köze! Amihez közük van az az, hogy nem állami pénzből vásároltak maguknak lakást.
4. Szolgálati lakásunkat a hatályos törvények alapján adózott jövedelemből vettük meg.

Azért annak van valami édes bukéja, amikor tényként kezelünk olyan állításokat, rágalmakat, amelyek csak és kizárólag a médiában hangzottak el. Abban a médiában, amelyről ma már, álljunk bármelyik oldalon is, tudjuk, hogy kormányzati kampányt folytatott. Nekem hamar megtanították a szüleim, hogy amit hallasz a tévében, olvasol az újságban nem feltétlenül igaz, meg kell tanulnod olvasni a sorok között is.
Csak egy kis adalék budai gyula "igazmondójuhászhoz": azt is állította sajtótájékoztatóján, hogy én rendelkezem egy V. kerületi HM lakással. Felszólítottam rá, hogy rendben, de akkor hol vehetném át a kulcsokat? Azóta se kaptam választ.
Nos, a többi "igazsága" is ilyen...
Fapál Orsolya vagyok. Anya és feleség. Az elmúlt öt évben nem szólaltam meg, de most elég volt! Hogy miért éppen most? A kérdés jogos. Eddig hittem, bíztam, meg voltam róla győződve, hogy férjem ártatlansága megerősítést nyer a bíróságon. A Törvényszék majd helyre…..
Orsolya Fapál 2015.11.23 18:24:54
@CyberPunK: Tisztelt Punk Úr! Nem állt szándékomban bárkit is fenyegetni. Én csak és kizárólag a jogtalanság ellen emeltem fel a hangom a családom védelmében! Jelenleg bennünket fenyegetnek börtönnel!
De Ön is vigyázzon, mert a rágalmazás is kimeríti a BTK-t!
Azért köszönöm a figyelmeztetést! Szép estét!