Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wérmiki4

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deutsch "Kizökkenthetetlen" Tamás tegnap megmutatta, akárki akárhogy rángatja a lemezjátszót, majd a lemezjátszó alatt az asztalt, az ő tűje meg nem ugrik, a fordulatszáma nem lassul, üzembiztosan lejátssza a lemezt amit felrakott. Morális gátlások, őszinteség? Ugyan kérem,…..
wérmiki4 2015.11.23 19:34:25
@csak egy néző: ezek a remek érveitek, amikkel minden józan gondolkodású embert magatok mellé állitatok, biztosan 4/4-es győzelmet eredményez.
Erre több a bizonyíték, mint az ősrobbanás, vagy az evolúció elméletre, vagyis sziklaszilárd tények...

XD
A Mad Max 4 alcímére (Fury Road) kísértetiesen emlékeztető címmel, The Chronicles of Riddick: Furia-ként fog nemsokára mozikba kerülni az újabb Riddick mozifilm, amit egy tévésorozat is követ majd, Merc City címmel - írja a Movieweb tévés szekciója. A híreket maga Riddick,…..
wérmiki4 2015.11.23 14:30:58
Lement a Sztárban sztár első döntője, mert két részre kapták szét a mindent eldöntő pillanatokat, joggal, hadd legyen még egy olyan estéje a TV2-nek, amit megnyer, meg az is faktor persze, hogy így legalább még egyszer sírva röhöghetünk a nőnek öltöztetett Gáspár Lacin. Ezt…..
wérmiki4 2015.11.23 14:29:35
@protézisesh: tudom, tudom, mindenki hazudik, csak az igazmondo index ír mindig igazat, és szent ferenc aki meg csak néha....