Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mapei Admin

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi ebben szeretnénk segíteni a Stílus&Otthon együttműködés létrehozásával, ami Magyarország piacvezető márkáinak összefogása. Célunk, hogy komplex megoldásokkal, előremutató –minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal segítsük az építkezőket és felújítókat.  A www.stilusesotthon.hu weboldalon…..
A beton nem csak egy építőanyag, hanem a sokoldalú felhasználási lehetőségei miatt, akár izgalmas divat-kiegészítőket lehet készíteni belőle, de mára teret hódít a lakberendezésben is. Persze először talán a szürkeség jut először eszünkbe róla, ami nem biztos, hogy…..
Ha további segítségre lenne szüksége, tőlünk bármikor kérhet segítséget: SZAKTANÁCSOT KÉREK!..
Mennyi festékre van szükség? Beltéri festés esetén, soha ne az adott helyiség alapterületéből induljon ki, amikor azt méri fel, hogy mennyi festék szükséges. Mindig a festendő falfelületek teljes területét mérje le, s vegye figyelembe azt is, hogy mennyit csökkentenek ezen a…..
Indítsa el otthonát a „gyógyulás” útján!Ismerje meg otthona kórtörténetét, majd ha ez megvan, akkor mi már tudjuk mi a terápia, mi a „betegség” orvossága a gyógyuláshoz Hogyan ismerheti meg otthona jelenlegi állapotát? Nagy lakásfelújító teszt 2016! Azoknak, akik szeretnének költséget csökkenteni…..
Egy lakásfelújítást sosem szabad elkapkodni. Ha már rászánjuk magunkat a munkálatokra, akkor azt tudatosan, okosan érdemes felépíteni! Erre nemcsak azért van szükség, hogy a nagy felfordulásban ne szaporodjanak meg őszhajszálaink, hanem azért is, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki…..
Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítanak a dekoratív megjelenésű, fugamentes burkolatok. Ezeket a bevonatokat nem csak a padló felületén, de oldalfalon, lépcsőkön, konyhapulton, bútoron, és vizes helyiségekben is lehet alkalmazni. Sőt, még abban is lehet dönteni,…..
A természetes kövekből készült burkolatok, megfelelő termékválasztás és kivitelezés esetén, hosszútávon tartós és esztétikus burkolatok lehetnek. Szeretné tudni, milyen hozzávalók kellenek egy fantasztikusan kinéző kőburkolathoz, amivel lélegzetelállítóvá teheti…..
Mindennapi élete során ki ne találkozott volna burkolaton, falon, vagy sarkokban megjelenő egészségkárosító és rossz esztétikai látványt nyújtó penészesedéssel? Lehet ez konyha, fürdőszoba, vagy a lakásunk bármely része. A penészesedés - sajnos- könnyen észrevehető, hiszen…..
A fotók forrása: Pinterest..
Sokan nagyon magas művészi szintre emelik a mozaikrakás technológiáját, és vannak szakemberek, akik kifejezetten mozaikburkolásra specializálódtak. Felhordása szakértelmet és tapasztalatot igényel, mindenképpen szakemberre kell bízni. Mikor válassza ezt a fajta burkolatot? Ha…..
A mindennapi életünk során használódik a lakásunk, otthonunk és sok év után célszerű eszközölni a lakásfelújítás munkálatait, mert egy leromlott lakásba nem szívesen siet haza senki. Egy átlagosnak nevezhető lakásfelújítás időtartama 3 hét, vagyis 21-25 nap között…..
Napjainkban határozottabban előtérbe kell került a tartósság és a minőségi beépítés igénye ha felújításról/építkezésről van szó. Ha már eljutottunk oda, hogy belevágunk a munkálatokba, azt sosem szabad elkapkodni és érdemes alaposan átgondolni, úgy, hogy a lehető…..
Ön ne higgyen a flexragasztó legendájában, ugyanis flexragasztók nem léteznek. Ugye Ön sem szeretne a felújítást követően pár hónap múlva ingerülten telefonálni a kivitelezőjének, mert szépen megálmodott burkolata itt-ott felvált?  Fogadja meg tanácsainkat, és…..
Miért foglalkozunk a teraszokkal és erkélyekkel? Mert imádjuk Őket! Imádunk tavasztól - ami szép lassan beköszönt :-) - egészen ősz végéig kint lenni, grillezni, kávézni kint a friss levegőn, vagy csak a kertben játszó gyereket onnan nézni, ahogy szaladgálnak boldogan, önfeledten. És nincs annál…..
Az idei év kedvezhet azoknak, akik amúgy is tervezték, hogy 2016-ban belevágnak az idegölőnek titulált építkezésbe.  Nekik jó hírt jelent az 5%-ra csökkentett áfa az új építési lakóingatlanokra, és a CSOK is. Amit érdemes tudni az 5%-os áfáról, hogy (forrás - index.hu):  2016. január 1-jétől…..
Ma már az is lehetséges, hogy csupasz földön, sziklahatású köveken, vagy természetes fapadlón járkáljon a hidegburkolattal ellátott nappalijában. Igen, a manapság trendi, divatos új burkolatok között számtalan olyat találhat, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a természetes…..
A családok egészségi állapota igenis függ a lakások, otthonok minőségétől! Sajnos a beázó tető alatt, nedves, penészes falak között élő gyerekek nagy eséllyel asztmásak lesznek. És az is tény, hogy számos otthonnak hiányos, vagy nem megfelelő állapotú a lakás…..
A raklapok felhasználása nagy divat lett - vagy csak mi találkozunk vele egy-egy posztban, cikkben sokkal gyakrabban :-) - a lakberendezésben, mert  olcsó egyedi és különleges bútorok készíthetőek belőle számos variáció létezik és mert nem kell hozzá szakember, mi magunk is nekiállhatunk, és…..
Ha éppen most tervezgeti otthona felújítását, akkor jó, ha tudja, hogy a burkolat gondos kiválasztása mellett pontosan ugyanolyan fontos, hogy milyen fugázóanyagot használ hozzá. Otthona hosszan tartó szépségéhez hozzájárul a megfelelő fugázóanyag is, mely egyben burkolatának dísze.  Oké, de hát…..
Egy néhány évvel ezelőtt napvilágot látott statisztika szerint egy magyar ember élete során átlagosan legalább egyszer építkezik – illetve vásárol magának házat –, és legalább kétszer engedhet meg magának egy nagyobb felújítást vagy átalakítást. Ezek a statisztikák…..