Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.Zsuzsi

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években azt vettem észre, hogy amikor beköszönt ez a cudar hideg ősszel - én ilyenkor már nagyon fázós vagyok - és elkezdem használni a bolti hiper-szuper ajakápolókat hogy ne repedezzen ki a szám - a bőrőm hozzászokik a mindennapi ápoláshoz. Mire elérkezik a tavasz, még mindig szenvedek a…..
Egy ideje már szerettem volna ilyen csodaszép gömbfüzéreket a szobámba, viszont kicsit drágának találtam, akárhányszor is szembe jött velem valahol. Viszont amikor megláttam, hogy egy magyar tervező, PAM DSGN is csinál ilyeneket, és volt olyan kedves, még meg is osztotta a nagyközönséggel a…..
Made by Zsuzsi Hajfestés hennával 2016.01.02 13:33:27
Jöhetnék a szokásos „új év, új élet, új én” dumával, de nem hiszem, hogy év elején kezdődik az új élet, és nem is akarok úgy tenni, mintha annyira mániákusan elkötelezett lennék egy új életmód iránt, hiszen ez nem megy egyik napról a másikra. Kis bevezetőként…..
Karácsony előtt, utolsó pillanati ajándék ötletként hoztam Nektek egy nagyon egyszerű, és olcsó fürdőgolyó receptet. Az a legjobb benne, hogy tényleg 20 perc alatt elkészült, és a boltiakkal ellentétben ezt saját kézűleg elkészítheted. Szerintem nincs is jobb érzés, mint egy…..
Minden évben megfogadom, hogy magam fogom elkészíteni az adventi koszorút, a karácsonyi díszeket, vagy az ajtódíszt. Az elmúlt években általában időhiányban szenvedtem, így a hosszadalmas "csináld magad" ötletek nem nagyon jöttek be, azonban most ráleltem erre a nagyon egyszerű,…..
Nem, nem fogja kékre színezni a bőrödet. ÉS igen, tényleg működik. Még mielőtt elmondanám, hogy milyen elképesztő pozitív tulajdonságai vannak a natúr dezodoroknak, elmesélem, hogy miért is van rá szükségünk jobban, mint ahogyan azt sokan gondolnánk. Engem speciel…..
Szeretném veletek megosztani az egyik, vagyis inkább az első Bubble bar receptemet. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek már nálunk is ezek a habfürdő "korong"-ok, és bevallom, teljesen odavagyok értük. Nagyon finom illatuk van, a víz színét megváltoztatják, és óriási habot…..
Végre elindult egy változás. Egészen addig, amíg az egyetemen "önmegvalósítottam" magam,  elsiklottam a világ éppen divatos hóbortjai felett, a vásárló közönséget bolondító egyre több bio cucc, meg kézműves zöld termék felett, az új trend mellett, hogy a lelkünket és…..