Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokiss

0 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország–Ukrajna 3-1 2012.04.16. 15:47 F. Kapus..
"Voltak olyan mérkőzéseink, amelyeket könnyedén megnyerhettünk volna, ha jobban játszunk. Értékelésem szerint 9 pontot ajándékoztunk el így, ezek nagyon hiányoznak." – mondta blogunknak J. P. MacCallum, a Dab.Docler kanadai edzője. A vele készült értékelő…..
Magosi Bálint, a Dab.Docler 21 éves csatára az utóbbi mérkőzéseken remek formában játszik, légiós társaival sok gólt szerez, és a halványabb szezonkezdet ellenére immár Galanisz Nikandrosszal együtt a legtöbb találatnál tart a Mol Ligában a hazai játékosok közül. 15…..
Mind a négy mai mérkőzésen örömtelien szoros eredmények születtek a Mol Ligában. Az Újpest sokáig vezetett, az utolsó játékrész felére azonban elfáradt. Ancsin János hiába kért időt, amikor a Volán farmcsapata egy gólra felzárkózott, nem tudta megállítani a lendületbe…..
hokiss 2010.10.09 02:24:15
@csatoimi: "Galanisz valamit pofázott" a magyar nyelvet szépen megtanultad... gratula!
Újra megmérkőzik az első két helyén álló csapat, a HSC Csíkszereda és a Dab.Docler, de biztosak lehetünk benne, a másik három összecsapás is izgalmas lesz a Mol Liga pénteki fordulójában. Az utóbbi időben sok a sérült a csapatoknál, ezért egy gyors körképet adunk, hol ki…..
"Bátran kijelentem, mindenki ellen reális esélyünk van a győzelemre, mi, játékosok lennénk a legcsalódottabbak, ha nem sikerülne a szakosztályvezetés tervét megvalósítanunk, és nem jutnánk minden fronton a legjobb négy közé" – mondta blogunknak Láda Balázs, a…..
Akik nem szoktak hozzá a Sapa Fehérvár AV19 feltámadásaihoz, már az első harmadban úgy gondolhatták, eldőlt a Vienna Capitals elleni meccs. A hazai csapat álmosan, az ellenfél agilisan kezdett, már a 3. percben hátrányban voltunk. Megijedni sem volt időnk, megkaptuk a másodikat,…..
hokiss 2010.09.26 02:12:49
@jakim: A "sztárok" különösen Martz és Mihály nagyon visszaestek! Ilyen teljesítménnyel nem ők lesznek a válogatottunk megváltói.
Óriási küzdelmet hozott a viharos Miskolc–HSC mérkőzés csíkszeredai visszavágója. A székelyek Flinta révén szereztek vezetést a Mol Liga-rangadón, a második menet elején a bíró kiosztott egy-egy véglegest – Kósa Endre a térdét használta, emiatt Waddell-lel…..
hokiss 2010.09.26 01:28:51
@SC4ever: Az említett "összekorcsolyázás" szabálytalan volt! Többször visszanéztem! Azt meg,hogy ki a képzetlen:szerintem Kósa! Ügyetlenül próbálta a harmadban tartani a korongot,így eltalálta a támadásba lendült Bartzent. Nem lett súlyosabb sérülés,csak a szerencsén múlott! Szándékosság nem volt Kósa mozdulatában,csak ügyetlenség. A hosszabításban emberfort pedig a legkirívó esetekben adnak. Nem láttam,ha az volt oké. ha nam akkor a hazai pálya...
Négy Mol Liga-mérkőzés kerül ebben az évben képernyőre a Sport Tv-n: október 5-én 19 órakor a Vasas-FTC, november 2-án 18 órakor a Dab.Docler-HSC Csíkszereda, december 10-én 18 órakor a Miskolc-Dab.Docler találkozókat adják. A sportadó és a szövetség terveiben most is szerepel…..
Öt év oroszországi vendégjáték után hazatér ifjúsági válogatott csatárunk. Az előző szezont az Atlant Mityiscsiben töltötte, a moszkvai juniorbajnokságban játszott, nyáron közel állt ahhoz, hogy MHL-es szerződést kapjon a Krilja Szovjetovban, de hiányzott az orosz…..
Fél perc alatt padlóra küldte az Olimpija Ljubljanát a Sapa Fehérvár AV19. Fodor Szabolcs kezdte a gólgyártást a 9. percben, 7 perc múlva emberelőnyből Vas Márton duplázta meg az előnyt. 17:57-nél Benk András agresszív korongszezésének és lendületes elkorcsolyázásának…..
"Egyfelől korainak tartjuk a csapat életében ezt a tornát, másfelől viszont örülünk, hogy lehetőségünk van egy ilyen rangos eseményen részt venni" – értékelt Marton Tibor, aki Szongoth Kristóffal párban az ifjúsági válogatott szakmai munkáját irányítja.…..
Kurt MacSweyn a 2010/11-es szezonban is a Dab.Doclert erősíti, kaptuk az újvárosiaktól az értesítést. A kanadai csatár az ausztrál bajnokságban alapoz a magyar szezonra. A Melbourne Ice-ban 17 mérkőzésen 8 gólt lőtt és 27 gólpasszt adott, 35 pontnál jár. A Mol Liga és az OB…..
A keddi ligaülés fontos döntései között megállapodás született arról, hogy a 2010/11-es szezonban is megrendezik a Magyar Kupát, sőt már a dátum is megvan. A final four rendszerű döntőre január 29-30-án kerül sor, a helyszín még nem ismert. A Mol Liga-döntőbe jutó…..
Belátható időn belül kilencre nőhet a szabványméretű budapesti jégkorongpályák száma. Ezek közül hét fedett. Jelenleg kettő épül, illetve tervezés alatt áll. Ha mindegyik üzembe áll, Budapest eléri Prága jégkorongpálya-fejlettségi szintjét. Ugyan mindez egyelőre még…..
hokiss 2010.08.05 03:50:41
@budaijegesmedve: Teljesen igazad van! Ha már építünk 1 pályát,legalább nemzetközi méretű legyen. Biztos sokan emlékeznek a Jégszínházra. Az volt egy nevetségesen kis méretű fedett valami. Nem tudtunk csak körbe-körbe korcsolyázni. Azt is csak egyik irányba. Ne hozzuk már vissza a múltat! Mert erre még rágondolni is szörnyű,hogy mekkora lemaradással készültek az akkori csapatok,európa többi országához képest!
A hat első osztályú csapat fontos kérdésekben állapodott meg kedden. A résztvevők egyetértenek a Fehérvár rájátszásbeli indulásával, de az esélykiegyenlítésnek több módját is alkalmazzák. Egyrészt gyengítik a magyar EBEL-csapatot, másrészt megteremtik saját maguk…..
A 29 éves Ales Kranjc a Sapa Fehérvár AV19-ben folytatja pályafutását. A ponterős bekk az előző szezonban a Vienna Capitals játékosa volt, 63 mérkőzésen 27 pontot szerzett, viszont pluszmínusz mutatója a leggyengébb volt a csapatban, –15. A szlovéniai divízió 1-es…..
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
Nem egyszerű az élet a francia bajnokságban sem. Hétfő délelőtt írtuk, hogy megmenekült Szélig Viktor csapata, de estére az események újabb fordulatot vettek. A francia szövetség (FRHG) hivatalos közleménye szerint a Briancon mégsem teljesített minden feltételt, így nem indulhat…..
hokiss 2010.07.27 11:47:43
@Peetyke: nem kell nektek minden újvárosi játékost "elrabolni"! Jó lesz Ő ,ha a DAB-ban szerepel Magyarországon,mint mingíg!!!
hokiss 2010.07.27 11:48:26
Egy 28 éves védő, Andrew Derton érkezett elsőként a Miskolc beígért négy tengerentúli játékosa közül. A klubvezetés és az edző előrejelzésének megfelelően olyan egyetemi ligákban edződött légiósokat hoznak, akik már kipróbálták magukat Európában. Kiderült az is, a…..