Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senshi Inoue

332 bejegyzést írt és 462 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Valószínűleg feltűnt Nektek, hogy ezt a blogot már sem Othala, sem én nem vezetjük.Othala sajnos már egy jó ideje nem ír ide és videókat sem csinál, az egész The Othala and Senshi Entertainment-et én viszem már elég régóta. Ezért csak egy bejelentésem volna csupán,…..
Sziasztok! Kellemes, boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek Emberes Kedvesek! Találkozunk jövőre!..
Sziasztok! A téli videó dömping keretében immár teljes a Cryostasis: The Sleep of Reason végigjátszás!Mivel sok videóról van szó, ezért a teljes lejátszási listát erre a linkre kattintva találjátok: Outlast végigjátszás Jó szórakozást hozzá!..
Sziasztok! A téli videó dömping keretében immár teljes a Cryostasis: The Sleep of Reason végigjátszás!Mivel sok videóról van szó, ezért a teljes lejátszási listát erre a linkre kattintva találjátok: Cryostasis: The Sleep of Reason Jó szórakozást hozzá!..
Sziasztok! A téli videó dömping keretében immár teljes a Resident Evil: Revelations végigjátszás!Mivel sok videóról van szó, ezért a teljes lejátszási listát erre a linkre kattintva találjátok: Resident Evil: Revelations Jó szórakozást hozzá!..
Sziasztok! A téli videó dömping keretében immár teljes a Metro: Last Light végigjátszás!Mivel sok videóról van szó, ezért a teljes lejátszási listát erre a linkre kattintva találjátok: Metro: Last Light Jó szórakozást hozzá!..
Sziasztok! A téli videó dömping keretében immár teljes a System Shock 2 végigjátszás!Mivel sok videóról van szó, ezért a teljes lejátszási listát erre a linkre kattintva találjátok: System Shock 2 Jó szórakozást hozzá!..
Sziasztok! Egy kis ízelítő a novemberi-decemberi végigjátszás maratonból! ..
Sziasztok! Amint látjátok, SzuperCsubi nem hagyja nyugodni a rekeszizmainkat! :) ..
Sziasztok! Mostanság azt láthattátok, hogy elég inaktív vagyok. Ez annak tudható be, hogy az év maradék részére egy nagy szabású tervem van, ami lényegében annyi, hogy november első napjától december utolsó napjáig minden napra jusson Nektek egy videó.Íme egy lista, hogy hogyan…..
SuperCsubikám, amit Te művelsz az eretnekség! Pokolian jó munka! ;)Ti is így gondoljátok? ..
Sziasztok! Egyenlőre egy kis szösszenet, de hamarosan jövök többel is! :) ..
Sziasztok! E cikkben a nemrég megjelent két friss túlélő-horror játékról szeretnék pár gondolatot megosztani veletek!Aki figyeli a megjelenéseket, az már tudhatja, hogy az Outlast, illetve az Amnesia: A Machine for Pigs című játékokról van szó. Mindkét játék megjelenését…..
Sziasztok! A mi egyetlen SuperCsubink ismét egy mesterművel lepett meg minket!Nem is fűzök hozzá mást, élvezzétek! :) ..
Sziasztok! Egy jó barátom kérésére csináltam ezt a videót. Teljesen más, mint amit eddig megszokhattatok tőlem, így azon se lepődjetek meg, hogy nem az én YouTube csatornámra van feltöltve! Remélem tetszeni fog! ..
Sziasztok! Íme az újraindított Resident Evil Revelations végigjátszás! Remélem tetszeni fog mindenkinek! :) ..
Sziasztok! Úgy néz ki augusztusban szüneteltetni fogom a videózást.Szeretnék egyes félbehagyott projektekre több időt fordítani és rá kellett jönnöm, hogy ez a jelenlegi élethelyzetemben kicsit nehezebben fog menni, mint gondoltam.Hosszú távú terveim közt szerepel, hogy folytatom…..
Senshi Inoue 2013.08.14 23:26:17
Sziasztok! Tessék az alant lévő zenét hallgatni, míg ezt olvassátok! ;) Sokat rágódom mostanság azon, hogy milyen játékot készítenék, ha lehetne rá lehetőségem. Imádom ezeket a gondolatokat meglovagolni! Ha játékot készíthetnék, akkor egy külső/belső nézetes (tetszés…..
Sziasztok! És őszinte választ is kérek rá! ..
Sziasztok! Engedjétek meg, hogy megosszam Veletek SuperCsubi újabb remekművét! ..
Sziasztok! A System Shock 2 végigjátszás újjászületett!Hosszabb, jobb, vágatlanabb, mint valaha (remélem)! ..