Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rooby3

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Arénák 2022.07.16 07:35:02
Sajnos megrekedtem azon a szinten, hogy nem tudom, kinek az oldalára álljak Aida-ügyben. Egyre nagyobb a felháborodás Veronában, mert Anna Netrebko feketére sminkelve fogja játszani a címszerepet, most épp Angel Blue adta vissza a Traviatát, mondván, hogy ilyen szellemiségű színházban ő köszöni, de…..
Persze, az is csodálatos, hogy Anna Netrebko hogyan őrzi, rendületlenül a világ leghíresebb operaénekesnője szerepet, hogy egyszerre félistennő és mindannyiunk kedvence, hogy mennyire bájos, amikor belép, és a nagy, ünneplő zajra integetni kezd a nézőtérnek. És énekel is, és tulajdonképpen hibátlan,…..
Voltak már eddig is ígéretes próbálkozások, de a többségénél azért eléggé oda kellett figyelni, hogy mit rendeljen az ember. Ennél a büfénél viszont úgy tűnik, hogy stimmelni fognak a dolgok! ..
Az ATV Egyenes beszéd, korábban Start és Szabad szemmel című műsorait vezető, és a tegnapi nappal a tévétől távozó Mészáros Antónia azt nyilatkozta a comment:com-nak, hogy egy ideje már érlelődött benne a döntés, hogy valami mással, társadalmi ügyekkel foglalkozzon, és többet tehessen, mint egy tv…..
Rengeteg ételt nem lehet adni kis kedvenceinknek, mert beteggé tehetik, vagy akár meg is ölhetik őket. Ezt pedig gondolom senki sem szeretné. Az egyik legfontosabb, hogy nem szabad adni nekik semmi csokisat! Ám nem csak a csokoládé, hanem a rágógumi, az avokádó, a szőlő, a gránátalma, a fokhagyma…..
Most egy olyan hangyabolyt szeretnék megpiszkálni, amely személyesen is érint, és amiben {a polgári keresztény kormánypártok + a radikális ellenzék} és {a liberálisabb baloldali ellenzék} véleménye elég élesen elkülönül egymástól. Több kommentben is olvastam, hogy a Fidesz-KDNP kormány egyik…..
A Facebookon Bardóczi Sándor tájépítész mérnök tett közzé egy listát arról, mi is történik most civil-ügyben...
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
rooby3 2017.04.19 15:30:27
@pamut: nem megy le a boltba vásárolni, olyan gázsijuk van, hogy mást küldenek le. a hazugságok pedig ömlenek a mocskos szájukból. szemük sem rebben........
MimiBlog Amerikai szépség 2017.01.18 10:27:49
Hat éve már énekelt az Operaház színpadán, most január 21-én az Erkel Színházban debütál majd a nagy amerikai szoprán: dalokat és operaáriákat énekelve, Hartmut Höll zongorakíséretével. Renée Fleming hangjának és művészetének egyik első nagy rajongója - s a nagy jelző itt egyszerre jelzi a…..
Fotó: Bődey János / Index Mi november elején írtuk meg, hogy Krizsó Szilvia, a közmédia egykori riportere az ATV-hez igazol, és a hírt nem is cáfolta senki. De az ATV mégis csak most, január 17-én tette hivatalossá, hogy tényleg érkezik Krizsó új műsora, viszont nem azon a címen, amit eddig…..
A Dal 2016 harmadik, egyben utolsó elődöntője lényegében egy üresjárat volt, hiszen egy pároson kívül nem szerepeltek benne sem közönség-kedvencek, sem pedig igazán értékelhető produkciók, a legjobbakat már ellőtték a második elődöntőben. Azt már tudjuk, hogy az ezúttal 1930-as nagypolgári…..
Új sorozat indul a Városi levegőn Budapest rejtett szépségeiről. A párhuzamosan futó felismerős sorozatban már felvonultattam sok gyönyörű budapesti épületet, melyek mellett gyakran méltatlanul észrevétlenül halad el az ember. Ebben, a rejtett szépségeket bemutató sorozatban viszont azok a házak…..
A víztorony és környéke kedvelt helye lett a Margitszigetnek. A képeslapon nyitva vannak a víztorony kupolatermének ajtajai, vagyis valószínűleg addig a szintig fel lehetett menni.N. M. Bp. I. 98. jelzéssel, postatiszta...
Polgárda A NER ismét bizonyított 2016.01.04 08:00:00
A mai az első kívánságkosártalan nap. Hiába várjuk majd, nem jön fél egykor az ismerős főcímdal. Ez már önmagában óriási öröm, és a sírvavigadás mítoszát szertefoszlató nemzetépítés sarokkövének ígérkezik. A szilveszterkor leadott hattyúdal viszont már önmagában a…..