Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deecee

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Subba Nem kösz, kösz nem!!!! 2007.02.06 14:35:00
Senki sem gondolta, hogy a No, Thanx! nem tesz majd tönkre embereket. Igazából még el sem indultak, és máris csapást mérnek a világ legszerencsétlenebb zenekarára. Mennyire borzasztó érzés lehet 7 év zenélés után megkapni az első rajongói levelet, amit még csak nem is…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..