Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waterword

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
waterword 2015.12.07 08:16:31
  Vihet lefelé és vihet felfelé.Az egyesülő felek bemocskolhatják magukat vagy meg is tisztulhatnak.Ha csupán testi összekapcsolódásról van szó, a viszony bonyolultsága növekszik.Amennyiben valódi egyesülés történik, a kapcsolat egy-szerű lesz.Magasabb létfokig tisztulni.Az…..
  A világ jelenségeiről észlelés útján szerzünk tudomást.Észleleteinkhez az észlelés folyamata után gondolatokat fűzünk.Gondolataink alakítják összefüggő egésszé azt a tapasztalati halmazt, amit világnak nevezünk. * Ha csak észlelnénk, képtelenek lennénk a világot…..
  A szexualitás cél vagy eszköz?Élveznünk kell csupán, vagy lehetőségként tekinthetünk rá, hogy megértsük önmagunkat, a másikat és az ember és ember közt megvalósítható szeretet fokozhatóságát?Elegendő-e, hogy csak elfogadjuk a minket elborító vágyat, kiélve azt, vagy…..