Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máté Kubor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a Magyar felirat a filmre! Köszönet az extra-gyorsaságért a készítőknek! Az Above Majestic minden idők egyik legnépszerűbb dokumentumfilmje. Az emberiség egyik legfontosabb titkáról szól, a titkos űrprogramokról és az ezek mögötti hálózat életünkre és világunkra gyakorolt…..
ködpiszkáló legális drogok 2012.01.21 09:31:00
Kaptam egy körlevelet, amelyben a naturhirek.hu "leleplező" írásán kellett volna felháborodnom: "Nagy divatja van manapság az úgynevezett designer drogok hajszolásának. Szemfüles rendőrségünk azonnal lecsap egy üzletre, ha az Amszterdamshopnak vagy Kábítószerszaküzletnek…..
Máté Kubor 2018.06.01 11:41:46
@Konyvmolyolo: megcsináltam tízszer egymás után, de semmi...
Én is, mint minden átlagos tizenéves nagy izmokat akartam, mert az a menő, ez a társadalmilag elvárt, sőt megkövetelt. Elkezdtem edzeni, nagyon motivált es elszánt voltam, rengeteget olvastam, éjszakákon át böngésztem a netet új információkra kiéhezve.  Ez önmagában még nem…..
Észrevettétek már, hogy az utóbbi időben mennyire megnőtt a női személyi edzők száma, és milyen népszerű lett a bikinis-picsarázós kategória? Nos igen, erről szeretnék most pár gondolatot megosztani veletek. Nevetségesnek, sőt felháborítónak tartom, hogy bárkiben is…..
Máté Kubor 2015.12.24 18:56:19
@Xitness Fertőszentmiklós: "...Könyörgöm ez nem egy agy sebészeti munka !!! Ha valakit érdekel és utána olvas lexikálisan 6 hónap alatt is lehet bárkiből személyiedző , ha elhivatott !!..." Nna, az ilyenek miatt degradálódik egy szakma.