Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvilag

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem igaz, amit Orbán mond a menekülteket váró baloldali városokról" címmel jelentetett meg cikket az index ma, ami indulatokat szült bennem, mert mire végig olvastam rájöttem, hogy nem az hazudik akiről mondják, hanem aki mondja. Mert a helyes cím "Mégis csak Igaz, amit Orbán mond a menekülteket…..
Az Index videón kérdezte Tarlós Istvánt a RedBull Air Race zajterheléséről.  Pénteken volt szerencsém hallani a repülőket. IGEN KÚÚÚRVA HANGOSAK!!!! Az, hogy megéri-e ez Budapestnek nem tudom. Hajlamos vagyok elhinni, hogy igen. Jön e miatt elég látogató és hozza a pénzt. Illetve a média is…..
A britek kiléptek az Európai Unióból. Tartottak egy népszavazást, aminek eredménye, mindenkit meglepve az lett, hogy igen lépjünk ki, jobb lesz úgy nekünk. Hogy ez jó ötlet volt-e nem tudom. Szerintem azért a kilépés körüli hisztéria fel van nagyítva. Nem lesz itt, legalább is ettől, világvége.…..
A vasárnapi zárva tartás körüli cirkusz újabb fejezetéhez ért 2016.02.23-án amikor állítólag "bőrfejűek" állítólag megakadályozták Nyakó Istvánt a beadvány benyújtásában azzal, hogy állítólag elállták az útját és így a szintén a helyszínen tartózkodó Erdősi Lászlóné előbb tudta leadni a népszavazási…..
Olvastam ma, hogy a Német Fogyasztóvédelmi Központok Szövetsége szerint, a jövőben akár óránként is változhatnak az árak, akár még az élelmiszerboltokban is. Részletek itt magyarul és az eredeti cikk itt. Az alapötlet az, hogy például a napszaknak, illetve a raktárkészletnek…..
Gyorsan leszögezem. SEMMI! Ami jó, az az, amire ennek az esetnek a kapcsán ráébredtem. Ez pedig nem más, mint hogy talán van még remény arra, hogy az élelmiszer-biztonság és a fogyasztóvédelem területén a fogyasztó kis helyet kapjon végre Magyarországon is. Olvastam ugyan a…..
Felvezetés: A jelenlegi viszonyok között azért az egész nyírjuk ki Ákost, mert ellene van a női emancipációnak történet elég furcsa. Mire gondolok? A bevándorlásra. Kíváncsi leszek a mostani bevándorlók mit is gondolnak majd a női egyenjogúságról. Arra mi lesz a reakció? Ha…..
A migráció - direkt nem használom a menekült áradat kifejezést, mivel a lenti statisztikákból egyenlőre úgy tűnik, a gazdasági bevándorlás erősebb, mint a menekült bevándorlás - emelkedésével együtt elindult egy vita arról, hogy biztonsági szempontból a bevándorlás…..