Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NW1

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően napjainkban már nem telefonkönyvből hívogatják "kihagyhatatlan reklámlehetőséggel" szerencsétlen kisvállalkozókat, hanem megspammolják őket egy előre kitöltött szerződéssel, amit csak alá kell írni, hogy…..
NW1 2010.09.29 14:44:14
Az Arany MTTT 1990 Kft-től kaptunk egy számlát, 36.250 forintról, mivel szerintük szerződést kötöttünk. Honlapjuk a www.arany-oldalak.hu. Természetesen köze nincs az "igazi" aranyoldalak.hu oldalhoz... A nevük is "vicces", azt hinné az ember, hogy 1990-ben alapították, de a Cégközlöny szerint idén augusztusi a létesítő okirat kelte.

Ugyanezt műveli a Webtárhely-Média Kft., ők a tudakozo.hu oldalról ellopott hirdetésekből próbálnak megélni, júniusban próbáltak tőlünk hasonló összeget kicsalni.

Nem lehet ezekkel a rohadt csalókkal tenni valamit?
 Rustyt először Tumblren láttuk, amikor a Dalmáciában nyaraló pnxntdd tumbász-kolléga feltette képpel a sztorit, hogy befogadtak egy kiscicát, miután egész éjszaka az ablakuk alatt nyervákolt.   Az első kép (fotó: pnxntdd) Először azt hitték sirály, olyan hangja volt.…..
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
Úgy látszik az útszélen vészvillogós köcsögök miatt a parkolóörök ingerküszöbét nem üti meg, ha lerobbant autós elsétál az elakadásjelző háromszögéig: Rendszeres olvasója vagyok a blognak és épp a tegnapi nap folyamán történt meg velem az eset. Miskolcon lakom, és aki…..
NW1 2009.12.01 13:26:13
@Kitalátor feljegyzetei: csak egy délelőttről volt szó, viszonylag forgalmas helyen álltam, ráadásul az ablakból bármikor ránézhettem az autóra. Svédek miatt kivételesen nem aggódtam. :)
Bevallom őszintén, november 18 előtt nagy Sláger hallgató voltam. Szeretem az ott játszott zenéket (az Eddától a Queen-ig), szerettem a műsorokat, műsorvezetőket, mindent. Nem voltam ezzel egyedül, 3,5 millió barátom hallgatta velem a Slágert nap mint nap, míg át nem vette helyét…..
A. a Gastroyal étlapján bukkant a erre a fura árképzésre: a 36. héten kedvezménnyel megvásárolható ételek ára hirtelen jócskán megemelkedett, hogy aztán kedvezményesen még mindig drágább legyen, mint a 35. héten. Ez a megdrágultunk, de lehetnénk drágábbak, örülj fogyasztó…..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
István azt mondja, a könyvelője kivágta a Pixmánia online áruház számlájával, de a sztorija szépen mutatja ezen kívül is, hogy egy olyan, tényleg rutinügyben is, mint egy elektronikai cucc megvásárlása, milyen szopóágon van a magyar fogyasztó. Érdekes ügybe keveredtem a…..
A fogyasztói öntudat nemcsak praktikus, de élvezetes és szemnyitogató is lehet. Jani haverja például átélhette, milyen érzés másokat zaklatni telefonon, ugyanis dühében az őt piszkáló Capital Partners vezetőit tárcsázta, sikerrel. Figyeljük együtt, sikeres lesz-e a harc, és…..
Frissítés:Volt egy óra szünet, de utánna megint nekikezdett, és szakad a hó rendületlenül. Az emberek megőrültek mennek ki a parkokba és mindent amit lehet csúszkálásra használnak, ilyen például a felfújható gumimatrac! Találtam is pár lyukat a piacon, nagyon jó százalékkal…..
Tizenhét éve ezen a napon gyorsan benyomtam a reggelit, hogy ne késsek el a gimiből. Közben csak fél füllel figyeltem oda, mi az egyik hír a rádióban: Freddie Mercury szóvivője útján tájékoztatta a nyilvánosságot arról, hogy HIV fertőzött. A dolog megrázott, de nem nagyon volt…..
Van rosszabb a direktmarketingre érbredésnél? Például ha ismeretlen számról kezdenek el sorozatosan hívogatni: Hirtelen felindulásból írok, mert álmomból keltettek fel az előbb a következővel: - Jó napot kívánok, XY vagyok az ING-től, és azt szeretném megkérdezni Öntől,…..
  Mi nem látható az alábbi képen? A képen az nem látható, hogy a Pozsony előtt, a szlovák autópályán lefotózott magyar kamionmentő rendszámát az élelmes sofőr zsanérral rögzítette a lökhárítóhoz. Olyan 70-80 körül a menetszél szépen felhajtja a táblát, és se…..
Már látom is lelki szemeim előtt a bulvárújságok címlapján a "Majdnem ölt a Barátok közt stábja" főcímet kacorlord levelét olvasva. Velem is fordul elő ilyen rendszeresen, leginkább Kispesten a Simonyi Zsigmond utcában ami két sávos és egyirányú és persze hogy a…..
Remélem van a blog olvasói közt olyan, aki tud segíteni a témában:Digitalizáló kártyát keresek a számítógépembe PC-be. Olyat, ami 8 trillió GHz-es proci nélkül is le tud nyomni .avi-ba ezeréves VHS-ről családi videókat anélkül, hogy a kép és a hang szétcsússzon. Egy nagyon…..
Attila egy komplett, igen szókimondó forgatókönyvet küldött el nekünk folyamatábrával, szereplőkkel, néhány igazán veszélyes jelenettel és még katarzis is jutott a végére. Egy átlagos kis hétfői napom kora délutánját aranyozta be egy menő autós-.-! A történet egy kis…..
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..
Viola 48 Új bankszámla 2008.08.18 18:06:51
Elkészült a társasház új bankszámlája, amelyhez csak kettős aláírással lehet hozzáférni. Mivel nem lesz csekk, így átutalással vagy bank befizetéssel lehet a közös költséget kiegyenlíteni. Az új bankszámla a CIB-nél nyílt, mivel itt volt a legalacsonyabb a számlavezetési…..
Remek félrefordításokat küldtetek be, amiket nagyon szépen köszönök, és sorban ki is fogom őket tenni - rögtön a legütősebbel kezdem. Szerintem ez felülmúlja az összes eddigi gyűjtésemet. Caroline találta az alábbi gyöngyszemet - mit gyöngyszemet,…..
Nos belecsapok a közepébe a szó szoros értelmében, merthogy ez a rész a Gyilkos számok második évadját nyitja. Nem tudom ki mennyire ismeri a szereplőket, amit tudni kell, hogy Megan Reeves jött Terry Lake (Sabrina Lloyd) helyére és Colby Grangert tekinthetjük az új fiúnak Don…..
Lakáskeresés közben bukkant rá georgejr a MÁV-blogból egy zseniális ingatlanközvetítőre, akik kisebb csoportokkal látogatják a teljesen kamu képekkel és információkkal behirdetett lakásaikat: Keresgetünk új albérletet mostanság, ami közel van a munkahelyemhez, ami normális…..