Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rapidaIkohoI

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
rapidaIkohoI 2015.11.20 00:41:12
@tiboru: Tudod az a baj, hogy az itt tárgyalt 9/11 esetében már eléggé a "később" szakaszában vagyunk, és nem igazán bizonyosodott be semmi azokból az alternatív verziókból, amiket itt néhányan cáfolhatatlan tényként adnak elő. Nem elméletként, TÉNYKÉNT.

Szerintem senki nem mondott olyat, hogy minden összeesküvés elmélet kivétel nélkül baromság, viszont azok amikről itt szó van (9/11, chemtrail) és az ehhez hasonló léptékű, semmilyen értelmes bizonyítékkal alá nem támasztott sztorik egyértelműen azok.

Azért hasonlítsuk már össze a léptékeket. Hány ember is volt érintett az MK-Ultra programban? Ha a chemtrail sztori igaz lenne, az több millárd ember, sőt gyakorlatilag a föld teljes lakosságának folyamatos "mérgezését" jelentené, ami már csak logisztikailag se vethető össze az általad felsoroltak közül semmivel se. Egy ilyen globális projektekt eltitkolni lehetetlen lenne - főleg, ha még az összehasonlíthatatlanul kisebb léptékű MK Ultra esetében se ment -, mégse mutatott be egyetlen chemtrail hívő sem semmilyen, akárcsak minimálisan is kézzelfogható bizonyítékot sem - 2 perc alatt megcáfolható kamu dumákat és manipulált képeket viszont annál inkább. Akkor miről beszélünk?

Aztán ott van 9/11, ahol az alternítav verziók hívei gyakorlatilag azt állítják, hogy az USA kormánya szándékosan mészárolta le közel 3 ezer állampolgárát és sebesített meg további 6 ezret, továbbá puszítottal el a New York jelképének számító WTC épületegyüttest és részben Pentagont, plusz 4 utasszállítót - és ezzel küldte egyúttal évekre padlóra a teljes légiipart, aminek amúgy igen jelentős szereplője az amerikai Boeing is (hogy a légitársaságokról, ne is beszéljek, amikből több csődközelbe is került pont az USÁ-ban).

Melyik általad említett, később bebizonyosodott konteó fogható ehhez?

És mindezt miért? Hogy legyen indok az afganisztáni bevonulásra? Komolyan? Emlékezetem szerintem nem Afganisztán volt az első ország ahová az USA történelme során bevonult, de nem emlékszem rá, hogy bármikor korábban szükség lett volna ilyesmire egy katonai megszállás "igazolásához". Később Szaddam esetében elég volt mutatni pár aluminium csövet. Akkor Afganisztán esetében miért kellett volna ekkora önpusztítás? És ha szükséges volt, miért nem lett volna elég ennek a tizede? Ha csak simán egyszerre földbe verik azt a 4 utasokkal teli gépet, az is keltett volna közel akkora pánikot mint az egész 9/11 - bár szükség arra se lett volna.

Ezek után ne legyen már harag, ha kimondom, hogy az összes 9/11 konteó nettó faszság és aki ezekben hisz, azzal kb mindent el lehet hitetni.
rapidaIkohoI 2015.11.20 01:08:42
@Wolfram004: ":D:D köszönöm, ezt hívják önmaga paródiájának! köszönöm, hogy ilyen vicces formában demosntráltad az általam felvázolt egyik oldal logikáját :DDDD hát ezek után pláne ki merné bevállalni, hogy nem azt hiszi, amit te állítasz? a középkorban aki tagadta az egyértelmű tényt, hogy a föld lapos ugyanígy máglyára küldték. hasonló mentalitás. hisz egyértelmű, hogy nekem van igazam, nem is kell bizonyítani, hisz aki mást gondol az ostoba! "

Vicces, ha egy chamtrail hívő nevez engem önmagam paródiájának. Valahogy túl fogom élni. :)

Látom nagyot akartál mondani ezzel a "föld lapos" dologgal, kár, hogy a tudásod nem csak a jelen, de a múlt esetében is mítoszokra korlátozódik. A középkorban ugyanis aligha volt máglyahalállal büntetendő nézet, hogy a föld gömbölyű, mivel ezt már az ókori görögök is pontosan tudták. Eratoszthenész még a kerületét is közel pontosan kiszámította. Aki tehát a középkorban a föld laposságát próbálta volna bizonygatni, azt úgy röhögték volna körbe, ahogy mi most a chemtrail hívőket.

Továbbá sehol nem mondtam olyat, hogy "nem is kell bizonyítani, hisz aki mást gondol az ostoba". Csakhogy ti nem bizonyítottatok semmit! És ha valaki bármiféle bizonyítás nélkül várja el, hogy akárcsak minimálisan is kételkedni kezdjek a saját ismereteimben, azt úgy röhögöm körbe, ahogy a középkörben tette volna egy átlagos tengerész, egy föld laposságát hirdető idiótával.
rapidaIkohoI 2015.11.20 01:18:08
@SakmaN: "Azért, mert valakik valahogy összehoztak egy "hivatalos" vizsgálati eredményt, azt nekem miért kellene elfogadnom, mint az "igazság"?"

Mert semmi nem cáfolja, amit pedig az alternatív verziókból le szándékozol vezetni (USA saját magát támadta meg, stb, stb), az értelmetlen, logikátlan, irreális baromság.

Persze ha te inkább az irreális baromság verzióban akarsz hinni, akkor senki nem gátol ebben, csak ne csodálkozz ha ezért hülyének néznek, a barátaid pedig kiröhögnek a hátad mögött.

A Kennedy gyilkosság erősen más lépték, ráadásul ott nem áll, hogy mindent tudunk róla, mert számtalan infó még ma is titkos és évekig az is lesz. Rohadult nem ugyanaz a kategória, mint azt állítani, hogy az USA kormánya szándékosan mészárolta le közel 3 ezer állampolgárát és sebesített meg további 6 ezret, puszította el a WTC épületegyüttest és részben Pentagont, plusz 4 utasszállítót és évekre a saját légi iparát is, s tette mindezt azért, hogy megszálhassa Afganisztánt, miközben más országokat ezredennyiért is le tudott rohanni. Ezt még leírni is alig tudom röhögés nelkül, nemhogy egy pillanatig is komolyan venni. :)