Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsudibí

291 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
Dzsudibí 2021.02.08 18:42:44
@Spitzbauer: senki nem tűnt el, ne tessen pánikot kelteni. Egyszer cseréltünk, amiről elfeledkeztem, így megírtam helyette kettőt is. Lacihogyvoltolnak meg most írtam meg töredelmes bocsánatkérésemet, hogy nem jeleztünk vissza neki.
Nnna kedves feleim. Nem bírtam magammal, csak megírtam, olyan nekem a VV hogyvolt, mint Virágnak Dániel szerelme. Próbáltam rövidre fogni, mert mégiscsak volna jobb dolgom is ennél, végül nem sikerült, nézzétek el nekem. Üzenetek Vivinek Vivi rajongói üzeneteket szeretne hallani, kritikusai…..
A tegnapi rész hogyvoltja sajnos elmarad, nyista, nuku, nincs. Ha szuperenergikus hangulatban ébredek holnap, van rá minimális esély, hogy zanzásítva az is meglesz a ma esti résszel együtt, de nagy pénzeket ne basszatok el tippmixen erre. ..
 Folytatódik a "Mit kíván üzen a Magyar Nemzet" sorozatunk, ezúttal Bálint kap szívhezszóló bókokat és herecsavargató kritikákat. Többen úgy gondolják, hogy rettenetesen unalmas, rosszindulatú és okoskodó, egyesek még azt is sejteni vélik, hogy titkon szerelmes Virágba. Bálint cáfol, ő sosem tudott…..
Dzsudibí 2021.02.02 18:54:07
Tart még a gazda-hét, ez egyre nagyobb fájdalmat okoz minden lakónak. Főleg Mercikének, akinek az élet fáj eléggé önmagában is, kínjait pedig csak tovább fokozza a koránkelés. Azaz fokozná, mert baszik ő fölkelni, vannak elegen a többiek hogy megoldják a műanyag tehén megfejését, meg hogy jól arcon…..
A szemfülesebbek bizonyára észrevették, hogy ez a poszt egy teljes napot késett, a még szemfülesebbek pedig azt is, hogy valamilyen oknál fogva az összes Facebook posztunk eltűnt. Az összeesküvés-elméletek rajongóit szeretném ezúton is megnyugtatni, a két esemény között összefüggés ugyanis nincs,…..
Tídididí-dididí. A mai poszt érkezése vágányzár miatt várhatóan fél napot késik. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért vállalatunk semmilyen felelősséget nem vállal, szíves elnézésüket és türelmüket ezúton is köszönjük...
Dzsudibí 2021.01.24 20:25:13
@hereverő heverő: eddigi legjobb írásom
Dzsudibí 2021.01.25 16:34:20
@Niemandhäuser: nem mondtam mikortól ketyeg a fél nap
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Leszoktam már arról, hogy Ancsával és Péterrel külön foglalkozzak, egyrészt mert ahogy az idő telik, előbb megszoktam, majd szép lassan megszerettem őket, mára pedig már külön kis szobájuk van a lakásban, ahol a fényképes szentélyük örökös gyertyafényben úszik, és esténként családilag együtt…..
Dzsudibí 2021.01.08 21:06:04
@Raspberry Cake: állat, köszi!
Világrekordik hete! Beszartok. Én legalábbis magam alá barnáztam azonnal a gyönyörtől, ahogy az ötletek elkezdték mindent elsöprő cunamiként elönteni az agyam minden egyes rejtett zugát. Az első és egyben egyik legnyilvánvalóbbat a műsor első percében máris az arcunkba tolják, Merci lepattanásainak…..
Közeledik az év vége. 2021-től sokan várunk sok változást, én egyelőre nem akarok nagyon bizakodni, mert mindig lehet rosszabb, ahogyan ezt a 2020-as évben megtanulhattuk, és ugyan van még néhány óra ebből az évből, de én ki merem hívni magam ellen a sorsot azzal, hogy leírom, ennél rosszabb ma már…..
Mercivel és Móval kezdünk, Merci háromvonalas cé hangján nyekergi Mónak élete nagy bánatát, hát Mó miért nem szereti őtet? Mó vígasztalja, szereti, csak nem úgy, de Merdzsónak ez nem elég. Ő csókokat akar, meg gyűrűt az ujjára, amit gyaluláshoz aztán levehetne a műhelyben. Mó a villatündérnek meséli…..
A kihívás utáni pillanatokkal indítunk, parázs vita pattan ki, hogy Rencsó szekrénypüfölése mennyiben tér el Merci ajtó csépelésétől, Fru magabiztosan hátradőlve ecseteli Bálintnak, hogy de hát kéremszépen, a kettő márpedig teljesen más, hiszen Reni ÚGY jött be, ezzel szemben Merci meg egy 19 éves…..
Drága Csupesz! Jól vaok, remélem ti is, hiányoznak má a kis szerszámaim is, olyan izé minden. Tegnap volt egy kis izélés a Gina meg a Bálint között olyan izé lett a hangulat is mer tiszta izé volt na. Tudod volt ez a kiválasztásos téma amikor az Amanda meg a Gina izéltek és akkor az szerintem amúgy…..
Legkedvesebb nyomoroncaink Bálint győzelmét Gábor távozását ünneplik, mínusz Rencsó, aki a kanapén fetrengve küldözgeti életveszélyes jókívánságait minden mozgó célpont felé lézerszemeivel. Fru kötelességtudó lány, ezért az ünneplők táborából kiszakadva legalább 34 és fél másodpercet eltölt Renivel…..
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Itt vagyok, ragyogok kedves feleim, az aggódóknak üzenem, hogy voltunk, vagyunk és leszünk is, max kicsit megritkulva, akik pedig elárasztottak jószándékú üzeneteikkel, hogy hogyan oszthatnám be még jobban azt az embertelenül kurva sok szabadidőmet ami hogyvoltírásra van, hogy ne legyenek ekkora…..