Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DSH

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre mindenki rákattintott, mi? Ajándékba, ingyé', odaadásra – ezekre a szavakra ráharapunk, úgy-e? És itt nem nyereményjátékról van szó, ahol minden egymilliomodik ügyfél Audi TT-t kap, ha a sorsjegyen a tízcsillió kispóni mind rózsaszín, hanem ez inkább egy tender. Az…..
Belsőség Eladó a Terranóm (x) 2008.04.14 02:29:00
A Terrano elkelt. Gracza úr megbecsült visszatérő vevő, ő vitte el annak idején a Saab 99-esemet is. Sok boldogságot! Eladó a Terrano. Ej, de furcsa ilyet leírni. Nagyjából feleannyi autót adtam el életemben, mint amennyit megvettem. Ez a nyomasztó arány a magyarázat arra, hogy…..
Belsőség Majdnem "Taxi" 406-os 2008.04.11 16:05:00
Jövünk haza a Winklerrel valami hadműveletről, talán Szlovákiában teszteltünk POHU-s, bocsánat SZLOHU-s Fauvét. Budapest, második kerület alja, alkonyat, már tújutottunk a Moszkvás rettenetén, lenn sertepertéltünk a Mártírok útja végén (valahogy máshogy hívják most, nem jut…..
Suzuki Swift 1994  1,3 GLXCsúcs járgány aki nem hiszi szerezen be egy ilyet cserélje ki a kopo alkatrészeket. A 13 colos felnit hajitsa le 14 re simán alámegy.legalább egy 175 elöre hátra mé befér a 195 elöre csak 185 ig És én garantálom hogy olyan élvezetben lesz része mint…..
Belsőség Legelmebetegebb felgen 2008.03.23 10:36:00
 Drága Olvasó!Jártamban-keltemben ellátogattam a B pavilonba, ahol amellett, hogy a zseniális Fenyővel és Indiánékkal találkoztam, sikerült meglátnom életem legelmebetegebb felnijét.Nem a kinézete fogott meg, hanem a mérete. Malomkő? Telihold? Piha! Ilyen állat pedig…..
A Népítélet-ben minden új és frissített ítélet ellenőrzésen esik át, és a problémások a kukában végzik. A gyanakvás-jelző is bejelez egy ilyen remekbe szabott írásra, mint például ez a kissé marketingszagú Linea. Igaz, azt állítja: nem vagyok Fiat kereskedő. Döntsenek,…..
  Két dologról bepótolhatatlanul lemaradtam; a szocialista autóiparból nem kaptam élesben, a TartósDákót pedig hiába szerveztük meg többször egy hétvégi próbára, végül még csak bele se szagoltam. Párszor elmentem mellette a mélygarázsban, próbáltam nem ránézni,…..