Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enikőangyal

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miskolci Angyalok Angyali buli 2008.10.18 12:58:56
Az angyalok szeptember végén elérkezettnek látták az időt, hogy harmadik egyetemi évük kezdetét egy jó kis bulival ünnepeljék meg!Kissé félve kezdtünk hozzá a dologhoz, mivel a tavaszi félévet lezáró bulink elég érdekesre sikerült!Anitát gyógyszerre itattuk,…..
Miskolci Angyalok Intim zóna !!! 2008.10.10 10:14:42
Lássuk mit is jelent ez a két szó!Csak az érzelmileg közelálló embereket engedjük be ebbe a szférába. Például családunkat, rokonokat, és a közeli barátokat. A japánok esetében ez körülbelül 25 cm, az amerikaiaknál valamivel nagyobb távolságot 30 cm-t jelent. Nálunk…..
Miskolci Angyalok Így készült... 2008.07.21 19:33:00
Sziasztok! Már elég régen volt, mikor megosztottam veletek azt a hírt, hogy a párom szert tett egy nagyon régi Bmw-re, amivel egy régi álma valósult meg. Amikor elhoztuk a járgányt, nagyon sok javítanivaló volt rajta, mondhatnám úgyis, hogy szinte egy új autót kellett varázsolni…..
És igen! Eljött a nap, az a bizonyos. Nem kell tovább számolni a nappalokat és az éjszakákat, mert alig 18 óra múlva startol az EB! :)  HAJRÁ PORTUGÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Felosztás: A Csoport: CsehországSvájcTörökországPortugáliaB…..
Kedves Mindenki !Mint ahogy megígértem, íme a beszámolóm, melyet a Nagytalálkozóról ígértem. Hol is kezdhetném?! Mint minden fellépés előtt, most is nagy izgalommal készülődtem erre a napra. Mégis csalódnom kellett. Azt hittem, hogy mivel nagy találkozóról van szó, többen…..
Elég elszomorító bár szerintem cseppet sem szokatlan dolog történt ma a párommal.Szegény már 2 hete szenvedett a bölcsességfogával és semmi sem használt neki. A fogorvosunkat nem igazán érdekelte a dolog. Megnézte és úgy gondolta ez teljesen természetes dolog, majd…..
Nem gondoltam volna de ez a pillanat is elérkezett végre nem kell többet tesire járnom. Persze lehet, hogy egyszer hiányozni fog a dolog de ez még nem most lesz:)Azért ezen az órán is történt valami érdekes dolog velünk még pedig a MEZTÍLÁBAS gyerek jóvoltából...Na…..
Miskolci Angyalok Egyveleg 2008.04.17 22:42:00
Már elég rég jelentkeztem... és ez idő alatt sok érdekesség történt az angyalokkal, így el is kezdem beszámolómat:) Elsőként egy szuper buliról kell beszámolnom nektek:)Ugyanis két kis Réka angyalunkkal ellátogattam április 1-én (milyen véletlen:)) az E/2-be, ahol…..
Miskolci Angyalok Itt vagyok!!! 2008.03.28 12:27:00
Nos végre én is rászántam magam az írásra...melyben igen nagy szerepük volt az én kis noszogatós, fenyegetős angyalkáimnak:)))Ez a hét is gyorsan elrepült az angyalkák fölött, mivel az ünnepnek köszönhetően csak kedden kellett újra átlépnünk az egyetem kapuját.Milyen kár…..