Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rapidalkohoI

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
rapidalkohoI 2015.11.19 19:44:15
@Wolfram004: Nem figyelsz eléggé. Senki nem mondja, hogy "szerintem" nem létezik a chemtrail. Egyértelmű tény, hogy nem létezik, hiszen már a feltételezése is orbitális baromság.

Egy legalább általános szintű intelligenciával rendelkező ember, ha akar, kb 10 perc utánajárással 100%-os bizonyossággal meggyőzödhet arról, hogy a chemtrail színtiszta baromság. Aki tehát ebben nem biztos 100%-ig, az vagy kevesebb intelligenciával rendelkezik az átlagnál, vagy annyira igénytelen, hogy olyan témában foglal állást, amivel kapcsolatban a legminimálisabban se tájékozódott.
rapidalkohoI 2015.11.19 19:57:41
@SakmaN: "Mi lenne a TE MEGRENDÍTHETETLEN érvelésed az ellenkezőjéről? (felesleges erőlködnöd, csak égetnéd magadat...)"

A HIVATALOS VIZSGÁLATI EREDMÉNYEK!
(és ha lehetne ezt 99-es betűmérettel tolnám az arcoba, hogy felfogd)

Mert vannak a ti elméletekre alapozott baromságaitok, amivel szemben meg van több száz szemtanú, helyszínelők, szakértők, tűzoltók, rendőrök, stb, stb, stb. És az égeti magát, aki a hivatalos, ezernyi bizonyítékkal alátámasztott tényeket hangoztatja az eszement teóriáitok helyett? :)) Pár órája még csak Bush arckifejezését találtad "elgondolkodtatónak" most meg mindenki idóta, aki a hivatalos változatot fogadja el? Jó messzire jutottál pár óra alatt :)

Tőled is kérdem, hogyha szándékosan csinálták, hogy lehettek olyan amatőrök, hogy még egy magadfajta senki is lebuktathassa őket?

Elég szarul csinálja a dolgait ez a világkormány, hisz mindig minden összeesküvésükre fényt derítenek mezei kommentelők, akik otthon a fotelből megmondják, hogy nem jól dőlt össze az épület, nem mehetett úgy a golyó, nem maradhat ott a kondenzcsík, ráadásul bokáig ért a nanothermit. :)

Még szerencse, hogy az X-Akták új évadára visszahozzák a Cigarettás Férfit, ő majd rendet vág ezek között az amatőrök között végre!
rapidalkohoI 2015.11.19 20:04:07
@Konteó Béla: Ezt nem is kell tovább, magyarázni, hiszen még a neve is magyar. :)