Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajdunorablogja2016

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közép józan hangjára van szükség ahhoz, hogy a szélsőségek és a korrupt elitek helyett a politika egésze megújuljon Európában és Magyarországon. Vége lett a feszült várakozásnak, mégsem lesz szélsőjobbos elnöke Ausztriának. Ám, aki úgy érzi, végre egy jó hír az vigyázzon, nehogy újabb pofonokba…..
Minden nap csak ülünk, és egyre jobban marad tátva a szánk. Ma épp azért, mert a jeles gazdasági szakértő, Rogán Antal azt találta mondani, hogy Matolcsy György MNB elnököt azért támadják, mert rendkívüli sikereket ért el, például nyereségessé tette az MNB-t. Amely, mint tudjuk, akkor nyereséges, ha…..
A magyar jobboldali nyilvánosság szinte felkiáltott örömében: a Politico európai kiadása szerint Orbán Viktor a hatodik legbefolyásosabb politikus az Európai Tanácsban - akármit is jelentsen ez. Nézzük csak ezt meg közelebbről. Orbán nehéz helyzetben van. Egyfelől valószínűleg ráébredt, hogy…..
A Magyarországon elő nem forduló migránsok ellen egy éve folyó uszításnak egyetlen célja van: nehogy az oktatás, az egészségügy katasztrofális állapotáról, nehogy az alcsútdobozi uradalomról, a napi rutinná váló lopásokról, vagy Habonyról essen szó. "...de végül mégis csak az történt, amit mi már…..
valami nem stimmel. Nem és nem akar összejönni ez az európai vétójog és befolyás érvényesítése, az európai erős emberkedés. Orbán Viktor hűséges fegyverhordozója, Kovács Zoltán tényleg mindent megpróbált, hogy kiköszörülje a két hete esett csorbát. Akkor ugyanis - mint azt számosan…..
Miniszterelnök Úr! Ön Brüsszel! Egyetlen döntés sem születhet ott az Európai Tanácsban (Brüsszelben) az Ön jóváhagyása nélkül, miként ez tíz napja, brüsszeli lebukása nyomán kiderült. Ön a tanácsterem zárt ülésén, amint ezt dokumentum igazolja, egyetértett a kötelező kvótákkal, majd kommunikációs…..
Orbán Viktor oroszlánként utazott ki Brüsszelbe, majd kisegérként tért haza Budapestre. A menekültügyben valójában képmutató, hazug, belpolitikai célokat szolgáló színjáték zajlik, aminek egyetlen rendeltetése, hogy a magyar nyilvánosság ne a súlyos kormányzati kudarcokkal foglalkozzon. A most…..
Szimbolikusnak is tekinthető az a két találkozó, amely ma Európában figyelmet keltett. Angela Merkel Törökországban Erdogannal, Orbán Viktor Budapesten Szydlo lengyel miniszterelnökkel találkozott. Anélkül, hogy ott lettünk volna tudható, hogy mindkét találkozón nyilván nagy szerepet kapott az…..
Budapesten járt Cameron brit kormányfő, a magyar kormány pedig rendkívüli erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a látogatást egy európai pólusképzés sikeres kezdeteként láttassa. Sikeres vagy kudarcos volt akkor Cameron látogatása és valóban Európa erős emberévé (copyright: Heti Válasz) vált-e…..
Minden elkötelezett európainak, jobb- és baloldalon egyaránt fel kell vennie a kesztyűt a populistákkal szemben. Ha nem tesszük, Magyarország a senkiföldjén találhatja magát, egy mind több fenyegetéssel és bizonytalansággal teli világban. És a populista szélsőjobb nem fogja tudni…..
Karinthy Frigyes címbeli szellemes mondása jutott eszembe miközben olvastam Jean-Claude Juncker Navracsics Tiborhoz intézett, most nyilvánosságra került levelét. Nem lehet könnyű helyzetben a magyar uniós biztos, miközben egyszerre érzi magán a nyomást, hogy “védje meg” úgymond…..
Orbán nem kizárólag Magyarország problémája. Ideológiája szövetségeseket szerzett Kelet-Európában, és van rá igény az európai radikálisok között is. Minden terrorista migráns, csak az a kérdés, hogy mikor érkezett az unióba. Ez nem a Nemzeti Front valamely…..
"...a népvándorlás növeli a bűnözés veszélyét. Erről nem PC, politikailag nem korrekt beszélni, sőt a nyugati világ ezeket a tényeket nyíltan letagadja, de attól még tény: ahol Európában sok bevándorló van, ott jelentősen megnőtt a bűnözés, és romlott a közbiztonság,…..