Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emy.style.hu

31 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan beköszönt az ősz, így a lenge, könnyed nyáriruhákat felváltják a komolyabb darabok, a kiskabátok és zártabb lábbelik.   A Pantone Intézet, mint minden szezonban, újra és újra bejelenti az éppen aktuális trendszíneket, így 2016 őszén sincs ez másként. A 2016 őszi TOP 10 trendszínek…..
Újra itt a nyár, a fesztiválok ideje!   De mégis mit vegyünk fel, amiben egyben csinosak is lehetünk, valamint a kényelem és a praktikum is szerephez juthat. Nézzünk néhány klassz tippet.                        Ha több napos eseményre megyünk, azt is végig kell…..
A férfiaknál ugyanúgy, mint a hölgyek esetében, az öltözködés alapszabályait  - természetesen a megfelelő színválasztás mellett - a testvonal, az arányok és a testalkat alapján érdemes kialakítani.   Egyfelől a hozzánk illő színek, másfelől pedig a testalkatnak megfelelő ruházat, az amely…..
   Az idei minták nagy sokszínűséget mutatnak.   A csíkos és a kockás minta mellett állandó visszatérő a pettyes minta a divat világába. A pöttyel mintázott darabok mindig nőiességet, bájt és romantikát sugallnak, és könnyen illeszthetők, akár a hétköznapi, akár az üzleti vagy éppen a elegáns,…..
  A divat ugyan évről évre változik, de a virágminta újra és újra visszatér a klasszikus elemek kiegészítéseként, vagy önmagában.        Minden év tavaszán virágba borulnak a különböző textilek, idén viszont nem csak a ruhák, hanem az egyéb kiegészítők, mint táska és cipő, valamint a kendők…..
   Letízia Ortis spanyol királyné 1972-ben született a spanyolországi Oviedóban.   A madridi egyetemen szerzett alapdiplomát, ezt követő Mexikóban tanult, itt végezte doktori tanulmányait is. Mielőtt megismerte Fülöp spanyol trónörököst, újságíróként dolgozott egy spanyol napilapnál, valamint…..
  Tudtad, hogy a kiegészítők piaca a legdinamikusabban fejlődő ágazat a divatiparban.   Gyakran az kiegészítők - cipők, táskák vagy láncok, kendők - meghatározóbbak az outfitünk tekintetében, mint maga a ruha, amelyet viselünk.   A cipőnk az egyik ilyen mágikus kiegészítőnk, amely a változó…..
      Hogy inget vagy blúzt viseljünk? Ez minden esetben függ az adott alkalomtól, illetve attól, hogy viselője, milyen típusú egyéniség. Ha az üzleti megjelenésnél fontos számunkra, hogy lendületességünket és határozottságunkat láttassuk, akkor mindenképp az ing mellett voksoljunk.…..
Ezen a csodálatos tavaszi napon összeállítottam Nektek néhány színes vidám szettet ötletadónak, a szeszélyes, állandóan változó időjárás típusokra.   Jó szemezgetést, kellemes hosszú hétvégét kívánok :-)   Felső: River Island Kabát: Alexander Wang Nadrág: Max Mara Cipő: Zara Táska:…..
Bizonyára sokszor és sok helyen olvashattatok már a női alkatatokról. Az azonban talán kevéssé ismert, hogy mely alak típus, milyen százalékban fordul elő a hölgyek körében Egy amerikai felmérésben olvastam, amely szerint a hölgyek 25%-a alma, 9%-a körte, 18%-a egyenes vagy…..
Sorozatunk második részében a szürke szín viselésének módját járjuk körül. Sokan hordják munkahelyi öltözékként, de sajnos gyakori hiba, hogy semleges, vagy más alapszínekkel viselik, így válhat kissé unalmassá a megjelenés. Az amúgy visszafogott szürke színt, izgalmas…..
  Miért is szeretjük a fekete-fehéret?     A divat világa mindig valami újat hoz számunkra. Néha meglepő színek, szokatlan fazonok, és bonyolult darabok formájában. Az egyszerű fekete-fehér újra és újra felbukkan és visszatér az öltözködés világának körforgásába.         És hogy miért is…..
  Szent Bálint, vagy Szent Valentin napja, a szerelmesek ünnepe.       Szent Bálint a szerelmesek védőszentje a névadója a ma általunk ismert Valentin napnak. Több legenda is szól arról, miért is lett ö szent, mivel érdemelte ki, hogy neve egybeforrjon a szerelmesek…..
   1, Nézzük meg a meghívót, vajon milyen dress code, azaz javasolt ruházat ajánlott az eseményre. Amennyiben az invitáláson SEMI-FORMAL vagy EVENING DRESS szerepel, úgy viselhetünk alkalmi kosztümöt, kisestélyit vagy az örök kis feketét. Ha BLACK TIE szerepel a meghívón, akkor a kis feketéhez…..
A január-február-i időszak mindig az adott év megtervezéséről és előzetes szervezéséről szól. Ebben az időszakban tartják a legtöbb esküvő kiállítást, a leendő párok számára. Itt mindenki tájékozódhat a kínálatról, a számos lehetőségről, mellyel felejthetetlenné teheti a nap napot. Az egyik…..
Ha körülnézünk az utcán ilyenkor télen, nem látunk mást, csak barna, szürke és fekete kabátos emberek tömegét. Elvétve találunk egy-két piros, drapp, vagy sötétkék ruházatot. Saját környezetemben is gyakran látom és hallom, hogy mennyire egyszerű ezekkel a sötét ámde önmagában unalmas színekkel…..
    Íme néhány ötlet, hogy télen is színesen öltözzünk :-)              ..
  Az Art Deco stílus az 1920-as években Párizsból indult hódító útjára. Meghódította az Egyesült Államokat, Európát, és nagy hatással volt Dél-Afrikára valamint Kínára is. Az építészet, a lakberendezés, a divat és az iparművészet, hatására gyökeres fordulatot vettek. Az első világháborút követően…..
  Javában tombol a STAR WARS őrület, amely a divat világát is teljesen behálózta. Talán te is a szerencsések közt vagy, akik a magyarországi vetítés első hetében megnézhetik az új részt? Néhány ötlet a rajongók számára.   Jó mozizást!!     Forrás:…..
Ahogy azt korábban írtam a Pantone által meghatározott "év színei" nem csak a divat világában, hanem a enteriőr tervezésben is megjelennek. Akik lakásfelújítás vagy átalakítás előtt állnak, esetleg csak aprócska frissítést szeretnének otthonukban, azoknak ajánlom az alábbi…..
Íme a másik nyertes. a Serenity vagyis Derűs kék. Súlytalan és szellős, mint a kék ég, lágyságával és könnyedségével a nyugalmat sugározza felénk. Kezdjük most a férfi ruházattal, hiszen ez a derűs kék színt talán több férfin láthatjuk majd, mint a rózsakvarcot.   Ízelítő a kék…..
A korábbi évek hagyományait követve a Pantone cég kihirdette az 2016-os év színét. Azonban az eddigi gyakorlattól eltérően nem egy, hanem kettő  - egymással harmonizáló - szín került a design világának középpontjába. Rose Quartz- Rózsakvarc A finom, nyugodt és visszafogott szín a divat világát…..
        Forrás: pinterest.com..
Holnap reggelre biztosan mindenkihez megérkezik a Mikulás! Ezt az ünnepet nem csak a gyerekek, de sok-sok felnőtt is imádja. Hogy gyorsabban teljen a várakozás, íme néhány tipp az otthoni mikuláskészítéshez. Ez csak néhány példa, de igazából bármi szolgálhat alapanyagul, csak…..
Közeledik az év vége, mindenki a Karácsonyra fókuszál, azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy a hamarosan érkező új évvel, a divat és lakberendezés színei is megújulnak. Mint minden évben, most is ismertette a világhírű Pantone cég 2016 szín trendjét. Az idei szezonban mind…..