Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fagyees

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai menyasszonyi ruhás posztunkban a Marchesa 2012-es őszi kollekciójára került sor. Nézzük, milyen hófehér csodák közül lehet válogatni: ..
Az oly sokak által fújolt Kristen Stewart teljes átalakításon esett át a W magazin jóvoltából, ami annyira jól sikerült, hogy a színésznőből egy szinte felismerhetetlen, ismeretlen szépséget faragtak. Az újságból már nem az a félénk kislány néz vissza, hanem egy gyönyörű,…..
Stella McCartney újragondolta, hogy milyen fehérneműkre vágyhat egy menyasszony, de ha gonoszkodnék (vagy pusztán csak reális szemlélem ezeket az alkotásokat?), akár azt is mondhatnám, hogy a hófehér csipkecsodák meghaladják Stella képzelőerejét.Ezek a fehérneműk egyáltalán nem…..
Fagyees 2011.07.21 11:57:07
Az Anzsi Mahalacskához igazolt Dzsudzsák Balázst már most imádják a klub szurkolói. Míg Roberto Carlosnak sokan banánt és gyapotot dobálnak, addig a magyart a rajongók már most Fehér Zicoként emlegetik. Zico, a Fehér Pelé egyelőre nem nagyon tud mit kezdeni az esettel. „És…..
Fagyees 2011.07.19 18:52:14
                    Irina Shayk, aki elsősorban fehérnemű és fürdőruha modell és nem mellékesen Christiano Ronaldo barátnője a latin-amerikai Harper's Bazaar címlapján szerepel júliusban.…..
Fagyees 2011.07.11 10:18:02
Sok furcsasággal, meghökkentő ötletekkel, hordhatatlan ruhákkal, kiegészítőkkel találkoztam már életem során és persze sokféle menyasszonyi ruhával is... de olyannal, ami most következik még nem, és remélem, többé nem is fogok. Ennyire visszataszító dolgot még életemben nem…..
Anyagi nézeteltérések és a logó elhelyezése körüli viták miatt lép vissza a Volkswagen a több évtizedes szponzorációtól, de az áramlatot nem kell leállítani. Az áramlat, amelyet hosszú évtizedek óta mindenki Golf-áramlatként ismert, jövőre új nevet kaphat. A Volkswagen és…..
Fagyees 2011.06.15 00:51:04
A Furla 2011-es tavaszi/nyári táska-kollekciója változatos és sokszínű - a finoman kidolgozott, csinos bőrtáskáktól a szalmatáskákon át a neonpinkig - így mindenki találhat kedvére valót. Íme: ..
Fagyees 2011.04.05 10:54:42
A plüss- és lufiszívek ünnepén miért éppen a körmök maradjanak ki a giccsparádéból? Bár kivételesen most van itt egy-két szép köröm is...                      via fashionfame..
 Kösz, hácsé. Egyebet nem is szólok, szívemből jön az iromány. Az okoskodó, kötözködő, vitázni szerető emberektől mentsen meg az ég. Bár a klasszikus blogolás már nagyon gagyi. Én már csak twittelni szoktam. Regisztrállak, jó? De, jó lesz az. Hát azért nem ugyanaz,…..
Fagyees 2011.01.31 21:22:39
Fagyees 2011.01.31 21:49:35
@Professor Pizka:
meg amelyik finoman köpköd...
Elie Saab ismét egy csodálatos (vörös szőnyeg-kompatibilis) kollekciót vonultatott fel a párizsi kifutón... ..
Fagyees 2011.01.27 17:55:54
Grüß Gott Tibi!A Modoros emigráns, a Költségkímélés, a Servus aus München, és a Brüsszeli magyar posztokon felbuzdulva vettem a fáradságot és bemutatom a T. Olvasóknak a magyar nép naponta, a sógorokhoz ingázó rétegét. Lehet, hogy nem visít nagyon a modor-radar, de ennek…..
Fagyees 2011.01.20 22:54:43
Érdekes kérdés, hogy akkor most a Tamara Drewe című film feliratainak fordítása jó vagy nem, mert korábban Péter dicsérte, de két hibát beküldött belőle, most pedig Rókakoma szintén kettőt (ebből a lábszagos átfedés), de szerinte meg sok más félrefordítás is volt…..
A nyertesek után akkor kezdjük is a ruhák szemrevételezését. Elsőként a musical kategória-győztesének, a Glee választottam. 1. Lea Michele Nagyon rózsaszín, fodros-masnis Oscar de la Renta estélyiben. Alapvetően azt gondolnám, hogy túlzás ez a ruha (leginkább a színe miatt), de…..
-Panasz, jó estét.-Szia, Gyuri vagyok, a hirdetésre jelentkeznék. Hadd kérdezzünk már két kérdést: mit jelent nektek a majális? Itt közben a kolléga már el is indult. Egyébként milyen ügyből zaklat? Igényeltem én ezt a közleményt, Uram? Szente Csaba, ne szórakozzál, mert…..
HTML Info beküldését magam is ölég viccesnek találtam.A mai Metropolt (2010. június 21.) lapozgatva majdnem sikerült hangosan felnyerítenem a HÉV-en. Veszélyes metángáz címmel írtak kis kiegészítőt az elsüllyedt olajfúró toronyról szóló cikkhez. Ebben találtam a…..
Fagyees 2010.10.12 22:34:40
@nyos: csak, hogy valami okosat mondjak: a domén a biológiában is használatos, mégpedig a fehérjék funkcionális egységeit jelenti. nekem a fizikai jelentése volt új :D
A D&G 2010-es őszi/téli kollekciójából való ez a szépséges fehér ruha, fekete díszítéssel. Én már a bemutatón beleszerettem... Az ára azonban horribilis, 1.015 € (kb. 284.000 Ft). ..
Folytatjuk.Tomitól (ez egy másik Tomi) kaptunk egy rendkívül hosszú egyetemi feladatot (hát ez sem a szociológia tanszék), ennek a megoldásából teszünk közzé pár bekezdést. Különösen a szenvedő szerkezetet kiváltó örök favorit "kerül" tetszik. Valódi nyelvészeti…..
OurFashion Még utoljára a nyáron 2010.08.31 11:40:00
Amikor a sztárok nem a vörös szőnyegen pózolnak a kényelmetlen tűsarkú cipőkben, ők is egészen úgy néznek ki, mint bárki más. Végre kiélhetik a saját divathóbortjaikat, aminek az esetek többségében igen kellemes látvány a vége. Nekem személyes kedvenceim ebből a…..
Igazából ennek a B-Oldal "klisé" rovatában lenne a helye, de nem volt kedvem a beküldő - Notram - még bővíthető, és nyelvi modorosságokban bővelkedő anyagán munkálkodni, úgyhogy jó lesz ez itt is. Aztán Oszferátóék max. írnak még hasonlót. Könnyűzenei…..
Fagyees 2010.08.27 19:14:46
@sorica123: végre valaki, aki ismeri a Zdob si Zdubot! :)

Egyébként a '90-es évek fiúbandáinak egyentáncolós klipjei hol maradnak? Természetesen kishazánk méltán nem feledett büszkeségei (pl. V.I.P. www.youtube.com/watch?v=rtv7tWtkwoE) is bepróbálkoztak ezen a vonalon, ráadásul nem is kis sikerrel.
Fagyees 2010.08.28 23:34:17
@scsaba1: Hallod _ecsém_ ennek minden szava arany :D nosztalgikus érzések öntöttek el, főleg az első két pontot olvasva :D
külföldi zenekaroknál nem árt, ha az egyikük néger.
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
Fagyees 2010.08.26 15:56:53
@Silent Bob: Tudom, hülyeség :D Azért Petőfi születési helye némi kultúrtörténeti jelentőséggel is bír, a kerületek elhelyezkedése szerintem annyira nem (előre bocsánatot kérek, ha mégis).
Fagyees 2010.08.26 23:59:53
@Gastroger: Ilyen vicces(kedő) teleplülésbecézésre az én kedvencem - még mindig röhögök rajta, ha eszembe jut: San FranSzikszó

@Madár Fokker: Nem is értem, ez hogyan maradhatott ki eddig :D