Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guppy

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
guppy 2015.08.18 08:54:42
Egy mostanság elég passzív szerzőnk (nem haragszunk Laci, a lófej már úton van) megunta, hogy az életben nem jön meg az Amber frissítés a Lumia 920-asára, akárhányszor nézegeti, csak a coming soon felirat fogadja. Némi bingeléssel rátalált az üdvözítő megoldásra, amelynek…..
városjáró blog Kitáblázva! 2012.09.28 18:30:00
Hosszú évek hiánya után, nem kevés levélváltás árán, de végre eligazító táblák segítik a Lágymányosi híd aljához érkező utasokat! Siker! VOLT... LETT !  VIVAT! ..
A "nyócker" kis utcáin végigkanyargó 99-es busz - nagyon csúnya nevén: a szemétszállító, esetleg fegyencjárat - önmagában egy urban legend. Az igazán durva, félelmetes, veszélyes buszjárat szimbóluma, melyen farkastörvények uralkodnak. Eddig az volt az alap, hogy ellenőr…..
Az olaszoknak ott van a Garda-tó vagy a Lago Maggiore, az osztrákoknak a  Wörthi-tó vagy a Neusiedler See (na jó, a Fertő tóból nekünk is van még egy kevés), egy magyar burzsuj azonban ha vizet akar,  legfeljebb a Balaton északi partján érezheti jól magát. (A déli part…..
 “Környezetvédelmi szervezetek azzal váldolták az Apple-t, hogy nem vezető vállalat a mérgező anyagoknak termékeiből való eltávolítása terén, lletve termékeinek nem elég agresszív vagy megfelelő újrafeldolgozásával. Az Apple jelenlegi gyakorlatának és haladásának…..
A Samsung gondolt egyet és létrehozta a Galaxy Tab Gloriát - legalábbis a pletykák szerint. Glóriáról annyit tudni, hogy 10 inches lesz, Win7 fut rajta és lesz rajta kihúzható billentyűzet. Ez utóbbi nem tudom mennyire fontos egy tíz inches tabnál, az biztos, hogy jókora túlsúlyt…..
Aki azt hitte, ez a Time Capsule, tévedett. A FlashRods nevű cég, aki autó alakú pendrive-okra és külső vinyókra specializálódott, elkészítette ezt, Marty McFly járgányát, az időutazó Deloreant. Egy igazi Time Machine-t.Nehéz elhinni, hogy egy merevlemezt rejt a kasztni,…..
guppy 2010.12.01 10:02:30
Immár hivatalosan is megerősítették a System Of A Down újjáalakulását, sőt, a Lángoló Gitárok találgatása is bejött, magyarán jővő év júniusában a System Of A Down fellép az osztrák-magyar határon megrendezésre kerülő Novarockon. Az örmény-amerikaiak mellett lesz még a…..
guppy 2010.11.29 11:29:49
Az Apple alig két nappal az előző frissítés után kiadta a 10H574-es buildjét az OS X 10.6.5-ös verziójának, még egy lépéssel közelebb kerültünk tehát a végleges verzió megjelenéséig. Az Apple azt szeretné, ha a fejlesztők elsősorban a 3D-s megjelenítésre, a nyomtatásra, a…..
A kínai útból még hátravan három nap, net meg alig, de nem bírtam ki, hogy ne osszam meg veletek ezt a képet: Jól látjátok, egy egy Windows az iPaden. A tabltettel egyébként tele van Hongkong, Sanghajban viszont ez az első, amit láttam, rögtön a Huawei központjában, ahol a…..
guppy 2010.06.01 10:46:05
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
Sokat gondolkoztunk azon Ádámmal, hogy ki lehetne méltó jelölt a nemzeti ünnepen, aztán véletlenül a kezünkbe akadt ez a fotó:A képen Petőfi-Horvátné Szendrey Júlia látható. Az elnevezés bizonytalan, mert halálakor Horvát Árpád történész felesége volt, mivel azonban már…..
guppy 2010.03.15 12:36:07
A Csinálj egy lemezt album nyári slágere, a Majdnem Kalifornia után itt a Fish! zenekar téli klipje, a borongósabb, egyben zúzósabb hangulatú Magasan száll, amit most itt a Lángoló Gitárokon láthat először a közönség. A nyári fesztiválok során Temesi "Zed" Ádám…..
Tegnap írtuk meg, hogy az iPhone-os navigációs szoftver 1.2-es frissítése kitörölte Magyarországot Európából, aki feltette az update-et, az soha a büdös életben nem jut ki az országból.Megkerestük az iGo gyártóját, a NavNGo-t, ahonnan egy elég korrekt választ kaptunk a hiba…..
guppy 2010.02.23 10:49:27
Subba BAFLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER 2010.01.27 14:04:00
Eztet nééézzed keleti blákk!!!!!! Plusz: Bufler HNG oldal, és a főnök további munkássága itt   ..
A játékosok nem szerették túlságosan a Windows Vistát – jó, senki nem szerette igazából, de a játékosok különösen utálták a sok kompatibilitási probléma, driverszívás, lassúság és egyebek miatt. Nem meglepő hát, hogy a Windows 7 megjelenése után sovány disznó…..
Korábbi TOP5 Star Wars zene részlet EVÖR cikkünkre kommentelte be Péter Bence saját zongorázását, ami nem szerényen egy közel 8 perces John Williams antológia: Csillagok háborúja főcím Jurassic Park főcím Klónok támadása szerelmes jelenet + vége főcím Cápa…..
guppy 2010.01.02 13:16:02
A japán fővárosban, Tokióban adta karrierje eddigi leghosszabb koncertjét a Guns N' Roses december 19-én. Az információ nem is a közönségből érkezett, hanem a zenekar gitárosától, Ron Thaltól, aki Bumblefoot művésznevén lehet jobban ismert és aki twitter-oldalán közölte ezt a…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Az Orangeways úgy látszik megint biztosra ment. Mint tavaly nyáron, most is többszörösen eladta ugyanazokat helyeket, így újra póruljárt magyarokat hagyott  Prágában. Segíteni most sem segített senki, csak ugyanúgy beígérték a a jegy visszafizetésének árát, ami egy ilyen…..
Győrben nem csak barokk belváros és impozáns századfordulós városközpont van (no meg négy folyó...), hanem a Wekerle-telepre hasonlító századfordulós munkáslakótelep is, büszke öntudattal, lokálpartióta egyesülettel. Az Ágyúgyári Lakótelep 2009 óta műemléki jelentőségű…..
10 éves a Fish! zenekar, ennek örömére május 1-jén a Dürer Kert színpadán engedik szabadjára a halakat. Minket pedig meglepnek egy új lemezzel. Krisztián, aka. Senior Hal mesélt az új számokról és arról, hogyan tennék tisztába a magyar lemezipart. Plusz természetesen, ahogy…..
Vannak azok a kérdések, hogy mit vinnél magaddal, ha egy lakatlan szigetre mennél. Meg, hogy mit vinnének a szőkék magukkal, meg az is, hogy mit nem vinnél semmiképpen magaddal. Ezen kérdések általános válaszaiból okulva ( sör, karton sör, magazinok, stb ) elkészítettük a mi…..