Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki1 (törölt)

0 bejegyzést írt és 791 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "A volt macsek, amint legjobb barátja ölében alszik. Nagy alvóművész volt, gyakorlatilag bárhol, bármikor képes volt elszunyálni" - írja Szabó József.  ..
Valaki1 (törölt) 2010.09.15 18:46:40
  Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy a Fidesz akkor is ennyit foglalkozna-e a deviza alapú lakáshitelesekkel, ha nem lenne választási kampány. A témának az önkormányzatisághoz abszolút nincs köze, az elmúlt napokban mégis ez a kormánypártok első számú témája. Nem…..
Valaki1 (törölt) 2010.09.15 11:34:14
Valaki1 (törölt) 2010.09.15 11:35:04
@Valaki1: én arra leszek veszettül kiváncsi ha esetleg nem lesz fideszes többség az önkormikban akkor mi lesz?
Amerikában nagyon jól fut a használt játékok piaca, a játékbolthálózatok szép nyereséget hoznak össze azon, hogy eladják a játékot 50 dodóért, aztán ha a delikvens végigtolta kétszer és megunta, visszaveszik tőle egy huszasért, utána használtan megint eladják harmincért…..
Valaki1 (törölt) 2010.09.15 08:06:14
@kistucsok: PUSZTULJON A KAPITALIZMUS!
A kiadók meg éljenek meg másból.
Rohadék pénzéhes banda.

@Conan a barbar: akárhogy töröm a fejem pusztuljak meg ha értem a mondanivalódat.
Valaki1 (törölt) 2010.09.15 08:06:45
@Yoss: na mondjuk van itt amúgy egy jogi csavar, mert ha kiírod a letöltött zenét, szoftvert egy matricás adathordozóra akkor az már legális...köszi.
     Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk.…..
A tegnapi posztunkra érkezett, közel 600 komment közül választottunk mára egyet. A kommentelő egy -Angliában bolti lopáson ért- lánnyal történteket írja le, és kiderül, hogy lehet határozottan eljárni egy ilyen ügyben anélkül, hogy tönkre tennék az elkövető…..
A Predator után az Alien is kap egy újabb filmet, a savas vérű űrlényt Ridley Scott, az első rész rendezője fogja elhozni ismét a mozikba, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvön legutóbb a Lost egyik atyja, Damon Lindelof dolgozott és tudni lehet, hogy a sztori az első felvonás előtt…..
Mit érdemel az az ember, aki időt és fáradságot nem kímélve akar pénzt adni a magyar államnak?Csodálatos sztorit küldött nekünk Béla. A baranyai hős tavaly az Apeh szakembereire bízta az adóbevallása elkészítését. Nem akarok az események elé vágni, de ennek megfelelően el…..
Valaki1 (törölt) 2010.09.06 07:22:03
@vázkulcs: ez amúgy izgalmasabb lett volna, mivel a törvény szerint elvileg mindíg az adóhatóság által számolt összeg a hivatalos.
illetékek, adók, járulékok esetén is.
6 éve szívok az álláskereséssel (6 ev 6 munkahely legalább, de úgy érzem, hogy mindig csak nagyon rövid időre vesznek fel, kihajtanak, aztán eldobnak),Valószínűleg, ha ebben az évben nem voltam 30-50 állásinterjún, akkor egyen sem, és mindezt úgy, hogy közben feltűnés nélkül…..
Valaki1 (törölt) 2010.09.04 13:13:53
@Szanakka: az egy másik, egy szebb világ volt az átlegembereknek...nem ez a mai mocsok.
pl. azért mert volt az embereknek munkája, és annak volt becsülete.
ja, és nem a ygerek ellen vagyok, hanem EBBE N AZ ORSZÁGBAN NEM ÉRDEMES.
MINT AHOGY A NŐ ELLEN SEM VAGYOK:-)
csak az élősködő ellen.
anyám pl nem volt élősködő aki apámmal tartatta el magát.
érted?
Valaki1 (törölt) 2010.09.04 13:22:16
@verpistike: ja csakhogy ez magyarországon nem áll meg.
itt a lúzer dolgozik a pol-gazd elit meg ellopja...
vagy a küldföldi multi élősködik rajta.
ez igaz a gyári munkástól a jól működő vállakozóig (ennek is lenyúlják adóban a pénzét)...ja, és a vállalkozás nem az állami megrendeléses baráti mutyi hanem a saját versenyszférás biznic.
HamPLÓ A csoda szar vas 2010.09.03 22:31:00
Budapesten közlekedik egy olyan tömegközlekedési jármű, mely akkor komfortosabb, ha tele van. Ez a ZIU-9-es trolibusz, melynek remek rugózása üres utastérrel kész kalanddá teszi az utazást. Ha viszont tele van, nem pattan akkorákat. Tudom, hogy egyes trolimániások…..
Valaki1 (törölt) 2010.09.04 13:17:34
@demagofób: szerintem a BKV pofája kell égjen, akik a felújítások , új beszerzések helyett ellopták a pénzt meg elosztogatták végkielégítésként.
Köztudott, hogy a 4-es metró építkezése már évekkel ezelőtt leállt. A Kétfarkú Kutya Párt úgy gondolja, hogy ezt a rossz emlékű négyest már felesleges erőltetni, mi inkább a hetes és a nyolcas metrót építenénk, amik egy év alatt elkészülnek.A négyes metró építésének…..
Nem vicc, a barikad.hu-n árulják, szokás szerint a hülyének is megéri...
Valaki1 (törölt) 2010.09.01 20:32:15
@BushDoctor: HAZAÁRULÓ VAGY!
A NENYI kifüggesztése ügyében jött az alábbi kérdés: a közoktatási intézmény államigazgatási szerv-e? A Zugügyvéd várja a jogszabályt, mikor írják elő a honvédségnél, hogy tisztelegni kelljen előtte, mint a zalaegerszegi Lenin szobornál anno. Igaz, ott vigyázzt is kellett…..
Polgármester úr viccelődik, a közönség hálás. Debrecen. Napjainkban.  ..
Valaki1 (törölt) 2010.08.29 08:42:27
@Bachterman: ha te sejtenéd hogy kerekedik vagyonilag a "tízmilliós" polgármester:-)))
Különös javaslattal állt elő a napokban Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje: kitelepítené, táborba zárná, valamint megfosztaná állampolgárságuktól az általa "cigánybűnözőknek" nevezetteket. A tábori étkezésben köztudottan jártas Szegedi…..
Ami szerintem meseszép! Ehhez az eredményhez persze szükség volt arra is, hogy a viselője ázsiai legyen, hiszen így a bőrnek könnyebb dolga volt, hiszen a több melanin miatt szebben ki tud emelkedni a heg!Természetesen Lukas Zpira munka!..
Valaki1 (törölt) 2010.08.28 20:26:09
Daily Shark magazin Vesztes oldalon 2010.08.28 16:39:00
Nem vagyok se katona, se politikus, se olyan, aki ért a biztonságpolitika "magasabb szempontjaihoz". Ez egy laikus véleménye.Az USA vesztett Afganisztánban. Talán még nem tudja, talán még nem hajlandó elismerni és megpróbál méltósága roncsaival valami elfogadható indokkal…..
Valaki1 (törölt) 2010.08.28 19:46:07
Valaki1 (törölt) 2010.08.28 19:48:13
@Valaki1: bár a szovjetek agóniájának köze sem volt afganisztánhoz, és Osama is legfeljebb túristaként járkált arra, de ettől a cikk igaz.-)
Valaki1 (törölt) 2010.08.28 19:49:06
@roli101: a "nyugati" civilizásió kb az emberiség ötöde, hatoda..köszi.
Nos, akkor elmondanék egy igaz történetet, ami egyik álláskereső ismerősömmel esett meg egy tehergépkocsi-vezetői állásinterjún. Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy a történet nem a rádiókabaré legutóbbi adásából maradt ki, hanem a valóságban történt…..
 A szépségfasizmus születése az első (fény)képes reklám megjelenéséhez köthető. Rágógumit szép gyerekkel, mosogatószivacsot csinos asszonykával, megbízható autót jóképű apukával reklámozunk. A reklámszakma észrevétlen alaptörvénye lett a nájszfész. Modell a…..
Valaki1 (törölt) 2010.08.28 18:06:01
Valaki1 (törölt) 2010.08.28 18:09:19
@velaxin74: ja, hát végülis ez lenne a legszebb, de sajna még nagyanyám sem termelt meg mindent a háztájijában:-(((
egy viszont biztos: a tudatos vásárló eleve kerüli azokat a termékeket amelyeknek a reklámját bárhol is látja.
Rendbe jött, és pénteken már egy vadvédelmi központba került egy két hónapos tigris, amelyet egy nő csomagjában találtak meg a bangkoki repülőtéren - közölte szombaton a BBC. A thai hatóságok bejelentése szerint a kölyköt a központban fogják felnevelni, de arra nincs sok…..
Valaki1 (törölt) 2010.08.28 17:47:00
@ET-nick: már most teljesen ki vagy szolgáltatava a politikai-gazdasági hatalmaknak és uraknak..stb.
élvezd!életedről ők döntenek.
A bó nép egy mára kihalt ázsiai nép, akik azonban különleges temetkezési szokásaikról mind a mai napig híresek, ugyanis halottaikat fakoporsókban, meredek sziklafalakon helyezték végső nyugalomra. Ez a világon szinte egyedülálló (Fülöp-szigeteken találtak hasonlót)…..
Kabul felett az ég  Mit keres Magyarország Afganisztánban? Sőt tovább megyek, mit keres 47 ország, a világ nemzeteinek közel negyede ott? Ha megnézzük az afganisztáni művelet részvételi adatait (csak 100 fő feletti hozzájárulók, zárójelben a halottak számával), elég…..
Valaki1 (törölt) 2010.08.27 15:21:29
@mement: lehet arról is témázgatni hogy a tálibok milyen rossz fiúk, mert nem egyeztethető össze a vallásuk a miénkkel....de akkor is az amcsik a megszállók, és ők csak a saját földjüket védik.
hogy mást nem mondjak ománt senki sem szabadította fel pedig középkori színvonal volt a 70-es évekig.
vagy észak-korea....pedig annak is van atomja vagy lesz..
csak éppen izraelnek nem okoznak gondot, meg nem lehet iszlám ellenes vallásháborúzni.
ja és ott is termelnek ópiumot!
Valaki1 (törölt) 2010.08.27 15:28:46
@mement: hát szerintem meg ne, fosott egyik is másik is miután a japán bombák után világossá vált milyen pusztító erejük van.
Valaki1 (törölt) 2010.08.27 15:47:05
@mement: végülis igen.

azért megkérdezném a magyérdeműt hogy szerintetek melyik a fanatikusabb, butább, félrevezetettebb, gondolkozni nem tudó ember:

az aki a vallása szerint mártír lesz, a paradicsomba jut, és csak a saját földjét védi, nem mellesleg a családját támogatja a tettével, és egyébként egy iskolázatlan, nyomorult, szegény ember..és ezért gyilkol.

vagy aki a kényelmes karosszékében ítéleteket alkot sosem ismert kultúrákról, önkényesen népeket, vallásokat kikiáltva terroristának meg bűnözőnek és indokltnak látja emberek, civilek, családok, gyerekek lemészárlását valami meg nem fogható eszméért, ami csak az ő értékrendjében látezik, nem mellesleg ez az ember jól él, tanult és gazdag????
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
A levakarhatatlan ex, akit mint a mesében, kidobnak az ajtón és visszamászik az ablakon. kép innen Egyszerűen nem tudom lekoptatni az exem! Az ex barátommal honfoglalón ismerkedtünk össze és pár hónap chatelés és telefonálgatás után találkoztunk. Szép volt, jó volt, de semmi…..