Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoliie777

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csillapodnak a kedélyek a pénteki Pápa-Haladás meccs után. Az alábbiakban a szemtanúk visszaemlékezései alapján próbáljuk rekonstruálni a történteket. Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke: - A vendégjegyek árával akartam elszámolni, amikor megláttam Lajost.…..
zoliie777 2010.08.24 16:25:04
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
zoliie777 2010.06.14 23:09:30
@Lasombra: Grat, én ugyanígy láttam.
Aki itt fikázza az olaszokat annak szólok h lazán lefociztuk azokat a paraquayiakat akik megelőzték a csoportjukban lévő brazilokat és argentinokat.
Azzurri Jósda 2010.06.12 15:48:00
Hétfőn megkezdi menetelését az olasz válogatott, nem tudom, a hőség, a megannyi vuvuzela vagy egy újabb sérülésről érkező hír fogja-e jobban próbára tenni addig birkatürelmem és kötélidegeim.Mire számíthatunk? A csapat felállása: 4-4-2Kapus: BuffonHátvédek:…..
 Cannavaro a világbajnokság után kétségtelenül karrierje csúcspontjára érhet, az aranylabdás védő, miután a Juventus a továbbiakban nem tart igényt szolgálataira, az Al Ahli csapatában folytatja (s egyben fejezi is be) pályafutását. A 36 éves aranylabdás játékos a…..
zoliie777 2010.06.02 15:06:30
@Unimuck: Iaquintát a kezdő közelébe sem engedném. Inkább Gila v Pazzini. űmondjuk ettől a középpályától se várok sokat. Mind1, bízzunk Lippi mesterben.
Tudjuk, hogy el vagyunk késve vele, és valószínűleg már nagyon sokan látták, de egyszerűen nem fér bele, hogy nálunk ne legyen kint ez a reklám. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem már semmi türelmem nem maradt a reklámokhoz, egyszerűen képtelen vagyok elviselni őket. Ezért…..
zoliie777 2010.05.21 17:18:44
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
Négy mérkőzést terveztem a hétvégére, holisztikusan  kívántam megmerítkezni a magyarfutball hófoltos kacsaúsztatójában. A pénteki Fradi-Nyíregyháza magányos sport, társaságban jobb letagadni, hogy láttuk. Töménnyel elmegy. Szombaton helyszíni szemle a Hungária…..
Öt pontra feljön a Roma az Interre, azaz leszögezhetjük, hogy a Ranieri-féle feltámadás nem csak a BL-helyek megszerzésére korlátozódik, a rómaiakkal már komolyan számolnia kell Mourinhóéknak, akik az elmúlt öt meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni. A Juventus a hét közben…..
zoliie777 2010.02.20 21:28:40
@Great Cornholio: Cordoba sárgájára gondolsz?
Kb. 3 m-re volt a labdától 9 helyett.
zoliie777 2010.02.20 21:35:20
@Great Cornholio: Jogos volt a sárga, még jó h nem állt a labda elé:)
Rubint Réka szerint Gáspár Győző a legnagyobb király - Gáspár Győző ügyes, mert okosan vezeti a birkákat, míg Rubint igazat mond és tisztelni való - tudtuk meg, miután megnyitottuk jó barátunk, a google első találatát, melyet a legnagyobb király kereső-kifejezésre dobott. A…..
zoliie777 2009.12.28 14:07:37
@_benito: annak a belga számnak mi a címe? régóta keresem de nem találom.
A magyar válogatott történéseit bambulva elszáguldott mellettünk a Bundesliga, így nagy röstelkedve csak egy mentesítő csevelyposztot tudunk beüzemelni. Lássuk, mit is várunk a fordulótól. Elsősorban azt, hogy a nem túl felemelő évkezdet után végre felpörögjenek a csapatok,…..
zoliie777 2009.09.13 12:56:26
@heinrich: Köln - Schalke 1:0 ??? Miért is?
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
zoliie777 2009.03.06 10:38:45
Természetesen az, hogy mindketten csapatuk legjobbjai egész évben, és bár nincs különösebb apropója, nem tudtunk  tovább ellenállni a közléskényszernek. A Bayern számára tökéletesen alakult a hétvége, duplán érdemes volt kipréselni a szuszt a BVB-ből, hiszen rajtuk…..
zoliie777 2009.02.14 15:35:01
A legutóbbi fordulóban rácsodálkoztunk, hogy talán a Milan a bajnokság legnagyobb esélyese, de az Inter azonnal a segítségünkre sietett. Amit nem tud sem a világválogatottként fungáló Milan, sem a Wagner-sorozatnál is unalmasabb Juventus, azt az Inter edzője nélkül, gyakorlatilag…..
zoliie777 2009.02.01 13:56:00
Persze nem úgy, ahogy Olaszországban szokás, de akkor is. Midőn a Hoffenheim egy veszélytelennek látszó edzőmeccsel térden lőtte magát és Ibisevic szezonjának vége szakadt, ott a bajnokságot is le lehetett zárni, jöhet az eredményhirdetés, tus, salátabár. Ezek után –…..
zoliie777 2009.01.30 22:09:46
Nem vártunk túl sokat az aktuális Premier League fordulótól, különösen a Bayern győzelme miatti bánatunkban. Sok, eget rengető dolog nem is történt, hacsak az nem, hogy szombat reggel nyolc óra körül Gerrard lábát is megtalálták az Albert Dock környékén. A tabella eleje meg…..
A Valencia sevillai vendégjátéka kapcsán még egy kicsit szkeptikusak voltunk, elvégre a gólnélküli döntetlen igencsak távol áll mindentől, amit a fociban ízlésnek lehet nevezni. A Barcelona most kárpótolt minket valamennyire, bár a rangadón látott játék sok tekintetben…..
Hihetetlen gyenge előjáték után a La Liga második komolyabb összecsapása következik. A Sevilla próbálkozhat felülmúlni az előző heti teljesítményét. Unai Emery után Guardiola is kipróbálhatja, hogy milyen edzőként egy felsőházi rangadón dirigálni a csapatot. Persze…..
Először is szeretnénk válaszolni azokra a kérdésekre, melyek azt firtatják, vajon miért a kilencedik és a tizenhatodik csapat meccsével foglalkozunk bővebben, amikor a második a harmadikhoz látogat. Csak. Bővebb válaszért felütjük a sport közhelyszótárát, és ott a…..
Az olasz élcsapatok közül egyedül a Gilardino disznólkodása által felfűtött lila szerelvény hasított büszkén a Serie A pályáin, a többiek közül ketten gyalázatos teljesítményt nyújtva győztek, mások elveszítették az első helyüket, megint mások pedig már azt sem tudják,…..
Meccset nézni kocsmában jó. Bárhogy tagolva. Igaz ez még ott is, ahol a rohadt bagósnak állandóan ki kell rohangálnia, hogy másik háromszáz rohadt bagóshoz hasonlóan kint rostokoljon a szemerkélő esőben (ez egyben helymeghatározás is) a kocsma előtt. Az elmúlt napokban két…..
zoliie777 2008.10.27 13:08:12
Két szakemberre érdemes odafigyelni a La Liga mezőnyében. Javier Aguirre  mester munkája hasonló veszélybe került, mint Várhidi Péteré a szerbek elleni fiaskó után. Azt azonban nem tudjuk, hogy a mexikói mennyire tekinti saját hibájának, hogy csapata várhatóan…..
Nem sok öröme volt a BL nyitányában a hazai csapatoknak, egyetlen kivétel a Chelsea, amely a várakozásoknak megfelelően csúnyán elrakta a Bordeaux-t. Győzött ugyan, de változatlanul nem meggyőző a Barcelona, hiszen az atomszar Sporting ellen is izzadniuk kellett a hajrában, a Werder…..
Nou San Trafford Most nem... 2008.09.11 09:11:00
Azonnal szögezzük le a legfontosabbat: semmiféle hiányérzetünk nem lehet a tegnapi selejtező kapcsán, sőt, ha valaki meg tud nevezni egy meccset az elmúlt 5-10 évből, amikor hasonló teljesítményt adtunk le egy svéd kaliberű csapat ellen, ráadásul idegenben, az kézfeltartással…..
Sokan mondják, hogy az ember az élet különböző területein, különbözőképpen viselkedik. Valaki a politikában liberális, de az ágyban már konzervatív. Van úgy, hogy egyesek a konyhában naponta újítanak, de a kocsijukat a világért sem cserélnék le, míg mások fordítva.…..
Jó napot az uraknak, kitartást a hölgyeknek!Jó estét minden kedves olvasónknak! Úgy érezzük,  hatalmas meccset fogunk látni!Vágyunk egy 3-3, tippünk pedig 4-2...Emelkedett a hangulat az Old Traffordon (tőlünk 600 méterre), mi cseh sörrel próbáljuk ezt elérni a tv…..